Indonēzijā vai Vjetnamā nav jābrīnās par hamburgeriem no kobras

Indonēzijas vai Vjetnamas restorānos kobras tiek pārstrādātas par hamburgeriem un vietējiem iedzīvotājiem tā ir ierasta pārtika, kas tiek uzskatīta par delikatesi. Pavisam savādāk uz šādu ēdienu reaģē eiropietis, kuram kobra ir ļoti eksotisks rāpulis. Kobru fermas ik dienas piegādā tūkstošiem kobru ēdināšanas uzņēmumiem, kuras tiek nogalinātas ar cirvi un ar asu nazi noņemta āda.

Kobras gaļa tiek vārīta, cepta un ievietota spirtotos traukos. Kobras sirdij un asinīm ir nozīmīga vieta dažādu veselības kaišu ārstēšanai. Restorānos kobras gaļas ēdienu var pasūtīt apmēram par 20 eiro. Pieprasījums pēc kobras gaļas pēdējos gados ir stipri pieaudzis.

Kobras āda tiek pārstrādāta somu un dažādu jostu veidā, taču Eiropas tūristiem šos izstrādājumus nevajadzētu iegādāties, jo par to ievešanu Eiropā draud bargi naudas sodi un nopirktās mantas konfiskācija. Tāpēc baudiet kobras gaļu, bet kobras ādas suvenīrus atstājiet ceļojuma zemē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas bāze “Virogna” TAKA
Atpūtas bāzē “Virogna” Jūs varēsiet izpērties pirtiņā, pavizināties ar laivu vai ūdens velosipēdu, pamakšķerēt vai vienkārši pasēdēt | Skatīt vairāk
Viesnīca “Sventes muiža” TAKA
Viesnīca piedāvā komfortablus numurus, mājīgu restorānu, smēķēšanas salonu, biljardu, krievu un turku pirtis, burbuļvannu. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


WOOPS
,

Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com