Autors: Baltic Beach Hotel
Avots: Baltic Beach Hotel
Turpinām informēt par Lieldienu ēdienu receptēm, ko piedāvā Baltic Beach Hotel restorāna Caviar Club šefpavārs Kristaps Jokmanis.
Truša kāja sautēta baltvīnā ar olīvām, pasniegta ar saceptiem penne makaroniem
Reklāma

Sastāvdaļas:
Truša kāja – 300 g (var izmanot arī gabaliņos sagrieztu, veselu trusi)
Baltvīns – 150 g
Ķiploki – 10 g
Olīvas zaļas ar kaulu – 40 g
Timiāns – 2 g
Estragons – 3 g
Saldais krējums – 100 g
Penne makaroni – 50 g
Saldais krējums – 50 g
Muskatrieksts – 1 g
Sāls – 5 g
Siers – 25 g
Pagatavošana:
Trusi uz nakti iemarinē visās sastāvdaļās, izņemot saldo krējumu. Nākamajā dienā lejam to visu katlā, bet pašu truša kāju apcepam uz karstas pannas un arī liekam katlā. Liekam vārīties un mazas uguns apmēram 1–1,5 h, tad pievienojas saldo krējumu un vāram līdz tas sabiezē. Nu, lūk, ir gatavs gan trusis, gan mērce!
Pennes makaronus vārām sālsūdenī, kad tie gatavi, nolejam ūdeni, samaisām ar saldo krējumu, pievienojam muskatriekstu, liekam formiņā un pārkaisām ar sieru. Cepam krāsnī 180 grādos apmēram 10 min.
Kārtojam visu uz šķīvja.
Vairāk informācijas interneta vietnē www.balticbeach.lv
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.