Restorāns Taverna piedāvā: deserta "Meža vilinājums" recepte

Restorāna Taverna pavāre Daiga Smilga dalās ar vasarīgu recepti "Meža vilinājums" jeb meža ogu muss ar balto šokolādi.

Sastāvdaļas:

Baltā šokolāde – 0.100

Olu baltumi – 2 gb

Saldais krējums – 0.050

Laims – 1/2 gb

Cukurs, vanilīns

Meža ogas (mellenes, avenes, kazenes, zemenes)

Pagatavošana:

- Šokolādi izkausē ūdens peldē.

- Saputo olu baltumus ar laima sulu, saldo krējumu, cukuru un vanilīnu stingrās putās.

- Kad šokolāde izkausēta un nedaudz atdzisusi, iecilā saputoto krējumu un olu baltumus.

- Visā masā iecilā 1/3 no sausām nomazgātām ogām. Pārpalikušās ogas sablenderē.

- Musu kārto uz šķīvja, pārlej ar ogu mērci un pārkaisa ar ogām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.05.2025 - 10.06.2025 Restorāni un kafejnīcas ar āra terasi Bauskas TIC
Bauskas novads piedāvā plašu izvēli – no jaukām kafejnīcām līdz mājīgiem restorāniem ar āra terasēm. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.05.2025 - 13.06.2025 Iedvesmojies laivošanas maršrutiem Bauskas TIC
Popularitāti gūst laivošana pa Bauskas novada upēm kā Mēmele, Mūsa un Lielupe, arī atsevišķi Iecavas, Īslīces un Misas upes posmi | Skatīt vairāk
Saulgriežu STIRNU BUKS Tukuma TIC
Abavas senlejas dabas parkā, sprigani un lecīgi kopā izbaudītu šī gada visgarāko dienu, bet novakarē kopīgu veiktu Uguns aizdegšanas rituālu. | Skatīt vairāk
Apceļo Leišmalīti! Bauskas TIC
Dodoties brīvdienu maršrutā, iespējams iepazīt dabu, kultūru, vēsturi un cilvēkus pierobežā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com