Bagātam Mārtiņdienas galdam - Lido iesaka cepta cāļa pagatavošanas recepti

Jau svētdien pie durvīm klauvēs Mārtiņdiena. Ja Mārtiņa mājās vēl nav zināms, ko galdā celt ciemiņiem, vērts ielūkoties Lido ieteiktajā receptē.

Cepts cālis

Pagatavošana:

Franču sinepes sajauc ar medu vienādās daļās un pēc garšas pievieno sāli un  piparus. Veselu cāli vai puscāli ierīvē ar sagatavoto marinādi. Atstāj marinēties uz nakti. Cep cepeškrāsnī līdz gatavībai zeltaini brūnu, izņem no cepeškrāsns un pārsmērē ar medu. Gatavus cāļus (ar silikona otiņu) pārsmērē ar cepšanas laikā izdalījušos sulu. Pasniedz ar ceptiem āboliem.

"Lai labi garšo!" vēl Lido kolektīvs.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.06.2025 - 18.06.2025 Apceļo Leišmalīti! Bauskas TIC
Dodoties brīvdienu maršrutā, iespējams iepazīt dabu, kultūru, vēsturi un cilvēkus pierobežā! | Skatīt vairāk
Latvija
Latvijas labumi - ābolu sidrs un steiks! Lauku Ceļotājs
Aicinām - ceturtdien, 12. jūnijā no plkst. 14.00 līdz 19.00, garšu ballīte Āgenskalna tirgū! | Skatīt vairāk
Ieelpo pavasari Pelēču ezera purva takā Preiļu novada TIC
Pelēču ezera purva dabas izziņas taka pavasarī aicina apmeklētājus iepazīt unikālu purva ainavu un daudzveidīgu augu un dzīvnieku pasauli. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.06.2025 - 15.06.2025 Daba. Skaņa. Es. – īpaša vasaras diena Jaunmoku pils
Mūzika, meditācija un vasaras noskaņa 15. jūnijā pl. 12.00 Jaunmoku pils aicina uz īpašu dienu, kurā savijas daba, gongu meditācija un Kārļa | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com