Raimonds Zommers atvērs POP UP restorānu

2016. gada 28. un 29. janvārī tirdzniecības centrā "Gelleria Riga", kā arī 28.janvāra vakarā Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma mācību restorānā tiks atvērts īpašs POP UP restorāns, kurā darbosies restorāna "Kaļķu Vārti" šefpavārs Raimonds Zommers kopā ar savas profesijas pārstāvi Ciro De Maio no restorāna "MOSAICO"  Itālijā, kā arī ar studentiem no četrām Eiropas valstīm.

Lai popularizētu Itālijas virtuvi un inovatīvā veidā izglītotu uzņēmējdarbības un profesionālo skolu audzēkņus, šefpavāru virsvadībā POP UP restorānā darbosies sešu biznesa un profesionālo skolu studenti no Latvijas, Somijas, Spānijas un Itālijas – topošie uzņēmēji, pavāri un viesmīļi. Mācību procesā biznesa skolu studenti pilnībā ir izstrādājuši POP UP restorāna konceptu, nosaukumu, vizuālo izskatu, tirgvedības plānu un kompānijas vadlīnijas saistībā ar LR likumdošanu. Savukārt profesionālo skolu studenti I.P.S.A.R. Luigi Carnacia un "Kaļķu Vārtu" šefpavāru virsvadībā izstrādās itāliešu ēdienu receptes, kā arī gatavojot un apkalpojot viesus restorānā "MOSAICO".

Jau tagad zināms, ka restorānā būs iespējams nobaudīt labākos Itālijai raksturīgos ēdienus – picu Margarita, Boloņas lazanju, cūkas fileju ar kūpinātu šķiņķi un Taledžo sieru, dažādu uzkodu mozaīku, kā arī īstu tiramisu, pannakotu un daudz ko citu.

"MOSAICO" nosaukums ietver restorānā piedāvāto ēdienu būtību – tās ir dažādu Itālijas reģionu - no ziemeļiem līdz pat dienvidiem, gardākie ēdieni, kas kopā veido patiesu garšas mozaīku.

Šos lieliskos itāļu ēdienus būs iespējams nobaudīt 28. un 29. janvārī "Galleria Riga" 7.stāvā, kā arī īpašās Galá vakariņās 28. janvārī Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā, Nīcgales ielā 26.

Erasmus+ partnerības projekta ietvaros tiek īstenota inovatīva pieeja uzņēmējdarbības un profesionālajā izglītībā. Pateicoties tai, jauniešu radītās biznesa idejas tiek īstenotas dzīvē. "MOSAICO" ir jau trešais jauniešu izveidotais un vadītais POP UP restorāns.

Projektu īsteno Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums, Col·legi Badalonès, Helsinki Culinary School PERHO, Helmi Business College, IPSAR "Luigi Carnacina", Business College Mercuria, restorāns "Kaļķu Vārti" un šefpavārs Raimonds Zommers, restorāns "Juuri", restorāns "Comas".

Projektu finansē: Erasmus+, un atbalsta Galleria Riga, Live Rīga, Pavāru klubs, Gemoss.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Saulgriežu ielīgošana “π-Dzīdam” Upītē Balvu TIC
21.jūnijā 21:00 Saulgriežu ielīgošana tradicionālajā pasākumā “π-dzīdam” Upītē, Balvu novadā. | Skatīt vairāk
Latvija
Vasaras saulgriežu pasākumi Gaujas Nacionā EnterGauja
Apvienojot senču tradīcijas ar Latvijas pirmatnīgās dabas burvību, arī šogad Gaujas Nacionālais parks piedāvā daudzveidīgus pasākumus. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.05.2025 - 14.06.2025 TOP 10 skaistākās pieturvietas Zemgalē Zemgales Tūrisma asociācija
Plāno laulību ceremoniju, meklē oriģinālas aktivitātes viesiem vai ideālu vietu kāzu fotosesijai - ieskaties! | Skatīt vairāk
Rundāles pils dārza svētki "Deja dārzā" Bauskas TIC
Visas dienas garumā svētku programmas centrā būs deja – no viduslaikiem līdz mūsdienām, īpaši izceļot dejas, kas bija populāras 18. gadsimtā. | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com