Autors: Santa Bivbāne
Avots: Baltictravelnews.com/lonelyplanet.com
Pasauli mainījusi pandēmija un nozarēm jāspēj pielāgoties jaunajiem nosacījumiem.
Viens no tiem ir drošas distances ievērošana. Bāriem un restorāniem risinājumu meklēšana ir liels izaicinājums, tomēr daži ēdināšanas uzņēmumi nāk klajā ar gaumīgām idejām, ka turpināt uzņemt viesus, pielāgojoties jaunajiem apstākļiem.
Reklāma

Veģetārais restorāns "Mediamatic Eten" Amsterdamā viesus uzņems 5 nelielās siltumnīcas tipa telpās. Pamatā tās būs piemērotas līdz divām personām, bet vajadzības gadījumā telpu pielāgos arī trim cilvēkiem. Restorāns jau veicis darbību testa režīmā un apmeklētājus apkalpoja četru stundu laikā. Viesiem pavērsies brīnisķīga ainava uz līdzās esošo ūdenstilpni.
Restorāns ir daļa no uzņēmuma "Mediamatic Biotoop", kas koncentrējas uz ilgtspējīgu darbību.
"Mediamatic Eten" mērķis ir piedāvāt jaunu konceptu drošai viesmīlībai, tomēr gala vārds un atļauja darboties šādā veidā piederēs atbildīgajam valsts iestāžu amatpersonām. Ja viss izdosies, tad restorāns savas durvis vērs vaļā viesiem 2020. gada 21. maijā.
Vairāk par restoranu lasi eten.mediamatic.nl.
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.