Britu restorānos izmanto nezināmas izcelsmes produktus

Vairāki lielie Britānijas restorānu tīkli apsūdzēti par to, ka pavāri nespēj apmeklētājiem sniegt informāciju par ēdienu gatavošanā izmantoto produktu derīguma termiņiem un ražošanas vietām. Žurnāla Ethical Consumer dati liecina, ka mazajos ēdināšanas uzņēmumos šī problēma sastopama retāk.

Restorāni tika vērtēti pēc sekojošiem kritērijiem: organisku, dabisku produktu izmantošana, produktu kvalitāte un veģetāro ēdienu izvēle. Izrādījās, ka daudzi restorānu īpašnieki apgalvo – ēdieni gatavoti no ekoloģiski tīriem produktiem, bet nespēj neko pastāstīt par to izcelsmi. Daži saimnieki iekļauj ēdienkartē vienu vai divus ekoloģiskos ēdienus, bet pārējie ir nkas vairāk kā fast food (subproduktu ēdiens).

Starp grēkāžiem ir, piemēram, Gourmet Burger Kitchen, Wetherspoons un Pitchers Piano. Savukārt par visgodīgāko nosaukts restorāns Loch Fyne.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Vaboles muižas parks TAKA
Vaboles parks ir veidots kā ainavu jeb angļu stila grāfu Plāteru-Zībergu pusmuižas parks (19. gs.). | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com