Restorān.

Apskatām 41 - 80 no 3767 vārdam 'Restorān'

Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel,

Kaļķu vārti,

Baltic Beach Hotel & SPA,

Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija,

Restorāns PRIMAVERA,

Bellevue Park Hotel Riga,

Rixwell Segevold Hotel ,

Hercogs Mārupe,

Wellton Riga Hotel & SPA ,

Wellton Centrum Hotel & SPA,

il Sole,

Jurmala Golf Club & Hotel,

Liepupes muiža,

Nurmuižas pils,

Restaurant Elefant,

Lietuvas restorāni viens aiz otra tiek slēgti. Vai paliks tikai kebabnīcas?

2025. gadā par maksātnespējīgām atzītas 18 sabiedriskās ēdināšanas iestādes. Pērn visa gada laikā bankrotēja 61. Eksperti norāda, ka sabiedriskās ēdināšanas bizness...

Vēl ir iespēja izbaudīt: Marts – Latgales garšu mēnesis

Latgales garšas ir tikpat dažādas, cik daudzveidīgs ir viss Latgales reģions. Sagaidot pavasara tuvošanos, martā visā Latgalē 40 dažādi uzņēmēji gaidīs ciemos...

Izbaudām zivju restorāna «Bermudas» viesmīlību un ēdienkartes piedāvājumu Tukuma novadā - Foto

30 bildes - Izbaudām zivju restorāna «Bermudas» viesmīlību un ēdienkartes piedāvājumu Tukuma novadā...

Nepalaid garām: Marts – Latgales garšu mēnesis

Latgales garšas ir tikpat dažādas, cik daudzveidīgs ir viss Latgales reģions. Sagaidot pavasara tuvošanos, martā visā Latgalē 40 dažādi uzņēmēji gaidīs ciemos ar īpaši sagatavotiem labumiem...

15.marts vēsturē: Ņujorkā tiek atvērts pirmais «TGI Fridays» restorāns

1965.gada 15.martā tika atvērts pirmais «TGI Friday’s» restorānu ASV pilsētā Ņujorkā. Restorānu ķēde «TGI Friday’s» ar vairāk nekā 990 restorāniem...

15. marts vēsturē: Tallinas restorānos ievieš obligāto dzeramnaudu

Valsts galvaspilsētas restorānos tika ieviesta obligātā dzeramnauda 10% apmērā...

Restorānā «LeDome» jauns šefpavārs

“Ar prieku paziņojam, ka Šefpavārs Jānis Zvirbulis ir pievienojies “LeDome Restaurant”! Viņa pieredze un meistarība “haute cuisine” jomā...

«Michelin» novērtētais restorāns «Zoltners» īpašā pasākumā iepazīstina ar Zemgales produktiem

Ar līdz šim nebijušu un unikālu piedāvājumu nāk klajā “Michelin” ceļveža novērtētais Dobeles novada restorāns “Zoltners”, aicinot 2025. gada 11. aprīlī uz sešu kārtu maltīti...

Izbaudām Ikšķiles restorāna «Dārzā» viesmīlību Ogres novadā - Foto

15 bildes. Izbaudām Ikšķiles restorāna «Dārzā» viesmīlību Ogres novadā...

Eksperti atzinīgi novērtē «Turības» starptautiskā tūrisma studiju augsto kvalitāti

Biznesa augstskola Turība ir veiksmīgi saņēmusi akreditāciju studiju virzienam "Viesnīcu un restorānu serviss, tūrisma un atpūtas organizācija" un tajā īstenotajām studiju programmām...

«Grand Hotel Kempinski Riga» restorāns «Stage 22» iepazīstina ar pavasara ēdienkarti - Foto

15 bildes. «Grand Hotel Kempinski Riga» restorāns «Stage 22» iepazīstina ar pavasara ēdienkarti...

7. marts vēsturē: Mārupes restorāns «Hercogs» svin dzimšanas dienu

2015. gada 7. martā saviem viesiem durvis vēra jaunais ģimenes restorāns “Hercogs” Mārupē, Vītiņu ielā 4...

No 31. marta līdz 13. aprīlim Rīgā norisināsies pavasara Rīgas Restorānu nedēļa

No 2025. ada 31. marta līdz 13. aprīlim Rīgā notiks pavasara Rīgas Restorānu nedēļa, kurā piedalīsies rekordliels skaits restorānu – 65...

«Hesburger» pārdošanas apjoms pērn sasniedzis 57,10 miljonus eiro

Somijas un Baltijas lielākās ātrās ēdināšanas restorānu ķēdes “Hesburger” pārdošanas apjoms Latvijā 2024. gadā sasniedzis 57,10 miljonus eiro, kas ir par 6 % vairāk nekā...

Latvijas kulinārā komanda rīko restorānā «Ferma» pateicības vakariņas viesiem un atbalstītājiem - Foto

34 bildes. Latvijas kulinārā komanda rīko restorānā «Ferma» pateicības vakariņas viesiem un atbalstītājiem...

Pavasara baudĒŠANAS dienas Jelgavā un Jelgavas novadā

Marta beigās, no 2025. gada 24. līdz 30. martam, Jelgavā un tās apkārtnē norisināsies gardēžu svētki – “baudĒŠANA Jelgavas pusē”, kur pilsētas iedzīvotāji un viesi aicināti...

Latgales garšas martā - pavasara piedāvājums arī Rēzeknē

Tuvojas pavasaris. Pavisam drīz modīsies daba, saulīte mūs lutinās arvien vairāk, arī mēs kļūsim daudz aktīvāki, meklējot jaunus piedzīvojumus, sajūtas un – arī garšas...

Marts – Latgales garšu mēnesis. Daugavpils piedāvājums

Pavasaris tuvojas, un Daugavpils sāk mosties jaunām garšām! Ar katru dienu saule sildīs vairāk, ielas piepildīsies ar dzīvību, un arī mēs būsim gatavi jaunām emocijām...

Restorāns «Kest» triumfē pirmajā desertu un vīna saderības konkursā

Pirmdien Rīgā notika pirmais konkurss par labāko vīna un deserta saderību — “Wine & Dessert Latvia 2025”. Trīspadsmit vadošie valsts restorāni prezentēja savus darbus restorānā “Whitehouse”...

Ēģiptes viesnīcu tīkls «Rixos» - Latvijas ceļotāju TOP izvēle

Ēģipte ir maģiska valsts, kas neatstāj vienaldzīgus ne tos, kas mīl atpūsties Sarkanās jūras krastā, ne tos, kas lūkojas pēc aizraujošiem piedzīvojumiem leģendām caurvītos tempļos...

Vēl 100 dienas: Viļņa gatavojas vērienīgajam aukstās biešu zupas festivālam

Pašā pavasara izskaņā, 2025. gada 31. maijā, Viļņā jau trešo reizi norisināsies Rozā zupas festivāls, godinot vienu no ikoniskākajiem Lietuvas ēdieniem – šaltibarščiai, latviešiem labi zināmo aukstās biešu zupas lietuviešu radinieci...

Restorāni no «Michelin» ceļveža piedalīsies konkursā par labāko vīna un deserta saderību

Pirmdien, 2025. gada 24. februārī, Rīgā pirmo reizi satiksies 14 komandas – šefpavāri, konditori un someljē, lai demonstrētu meistarību vīna un deserta saderības...

Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas (LVRA) valdes locekļi saņem prestižās balvas «GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2024»

2025. gada 8. februārī starptautiskās tūrisma izstādes "Balttour 2025" laikā tika pasniegtas Latvijas tūrisma nozares balvas "GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2024", godinot aizvadītā gada izcilākos tūrisma nozares pārstāvjus...

Valmieras novads ar dinamisku skatu nākotnē aizvadījis tūrisma aktivitātēm piepildītu 2024. gadu

2024. gadā Valmieras novada Tūrisma pārvalde īstenojusi dažādas tūrisma aktivitātes un turpinājusi iesāktos darbus tūrisma nozares attīstībai...

Valmierā izbaudām pilsētā iecienīta restorāna «Rātes vārti» ēdienkarti - Foto

35 bildes. Valmierā izbaudām pilsētā iecienīta restorāna «Rātes vārti» ēdienkarti...

Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Šī februāra nedēļas nogale viennozīmīgi paiet mīlestības zīmē – kā nekā piektdien ir 14. februāris – Valentīna diena. Bet...

Vidzemes piekrastē pirmo reizi norisinās Restorāna nedēļa

No 2025. gada 10. līdz 16. februārim Vidzemes piekraste aicina gardēžus uz pirmo Restorāna nedēļu – jaunu gastronomijas notikumu, kurā piedalīsies 14 restorāni un kafejnīcas...

Izgaršojam Vecrīgas restorāna «Melnā bite» steiku un citus gardumus - Foto

25 bildes. Izgaršojam Vecrīgas restorāna «Melnā bite» steiku un citus gardumus...

Palutini savu otro pusīti ar gardu maltīti Visu mīlētāju dienā Aizkrauklē

Visu mīlētāju diena ir īstais brīdis, lai veltītu īpašu uzmanību savam mīļotajam cilvēkam un radītu neaizmirstamus kopā būšanas mirkļus. Viena no patiesi sirsnīgākajām un romantiskākajām...

Sirsnīgi piedāvājumi Valentīndienai Valmieras novadā

Gaisā virmo mīlestība – sajūti to izsmalcinātos ēdienu un dzērienu piedāvājumos, radošās meistarklasēs ar kopābūšanu, brīnišķīgos koncertos, laiskas relaksācijas baudīšanā...

Pavāru klubs tiekas uz kopsapulci Vecrīgas restorānā «Barents» - Foto

50 bildes. Pavāru klubs tiekas uz kopsapulci Vecrīgas restorānā «Barents»...

LIDO valdes priekšsēdētāja Rita Auziņa: Šis apbalvojums ir augsts novērtējums

LIDO valdes priekšsēdētaja Rita Auziņa saņēmusi Latvijas tūrisma nozares balvu “Gada cilvēks tūrismā 2024” kategorijā “Uzņēmējs/vadītājs restorānu biznesā”...

Interesanti uzzināt: Kurās Eiropas pilsētās ir visvairāk «Michelin» zvaigžņoto restorānu

“Michelin” zvaigznes ir kvalitātes zīme. Pagaidām Rīga var lepoties ar divām zvaigznēm, bet Eiropā ir virkne pilsētu, kur zvaigžņu skaits ir krietni lielāks...

Interesanti uzzināt: Kur zvaigžņotais restorāns «Pavāru māja» uzglabā dārzeņus

Gribi zināt kur restorāns “Pavāru māja” uzglabā dārzeņus pirms pagatavojam gardu maltīti...

Šefpavārs Māris Jansons atklāj jauna koncepta veikalu un dalās ar savu īpašo biezpiena plācenīšu recepti

Pirmdien, 2025. gada 27. janvārī, Latvijā iemīļotais šefpavārs un Michelin gida ieteiktā restorāna “KEST” līdzīpašnieks Māris Jansons jauna koncepta veikalu “KEST AT HOME”...

Jūras eži un pašbildes kraujas malā: kā pasargāt sevi no biežākajiem riskiem siltajās zemēs

Daļa Latvijas iedzīvotāju ziemas ceļojumu galamērķiem izvēlas slēpošanas kūrortus, bet citi – siltās zemes, piemēram, Ēģipti, lai gada tumšākajos mēnešos izbaudītu sauli un pludmali...

Andris Kalniņš: Latvijas viesmīlības nozare bez atbalsta, kamēr valsts met naudu vējā

Latvijas viesmīlības nozare ir viens no nozīmīgākajiem eksporta sektoriem valstī ar pienesumu virs 1,2 miljardiem eiro gadā. Nozarē ir nodarbināti vairāk nekā 30 000 cilvēku...

Interesanti uzzināt: TOP 10 skaistākie «Michelin» restorāni pasaulē

Ne tikai gards un izcils ēdiens, bet arī skaists interjers. “The Luxury Travel book” nosaucis TOP 10 skaistākos “Michelin” zvaigžņotos restorānus...

Latvijas pavāru komanda jau devusies uz Lionu

Latvijas pavāru komanda ir devusies uz Francijas pilsētu Lionu, lai jau 2025. gada 27. janvārī pārstāvētu mūsu valsti pasaules prestižākā pavāru konkursa Bocuse d’Or finālā...

Liepājā apmeklētājiem durvis ver restorāns ar jaunu elpu

Ar priecīgu ziņu klajā nācis  Liepājas restorāns “Upe”, savā “Facebook” kontā paziņojot, ka tas vēris durvis apmeklētājiem, sākot ar 2025. gada 20 janvāri...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com