sāls.

Apskatām 41 - 80 no 660 vārdam 'sāls'

Via Vitalité,

«Santa Maria»: Svaigi maltas universālās garšvielas sader ar jebkuru ēdienu

Svaigi maltas garšvielas piešķir ēdienam izcilu garšu, reizē sniedzot katram virtuvē sajusties kā šefpavāram, Santa Maria veiktās aptaujas...

20. augusts vēsturē: Senegāla kļūst par neatkarīgu valsti

Senegāla, oficiāli Senegālas Republika, ir valsts Āfrikas rietumos uz dienvidiem no Senegālas...

VIZIUM Terases svētki priecēs ar radošām aktivitātēm un enerģiskiem ritmiem DJ Makree izpildījumā

Ventspils zinātnes centrs VIZIUM aicina kopā svinēt Terases svētkus, kur ikvienam interesantam kopā ar ģimeni un draugiem būs iespēja...

Recepte: Kristens Krīgers krāj spēkus olimpiskajām spēlēm ar pastu saldskābajā vistas mērcē

Vasaras olimpiskās spēles Parīzē sāksies jau pēc pāris dienām. Mūsu olimpieši, par kuriem cieši turam īkšķus, turpina gatavoties saviem vissvarīgākajiem startiem...

Kas jāzina, lai pasargātu sevi no karstuma?

Karstuma viļņi ir kļuvuši par bieži sastopamu parādību arī Latvijā, un šī vasara nav izņēmums. Augstā gaisa temperatūra var radīt dažādus veselības riskus...

No Igaunijas ūdenskritumiem līdz Polijas Tatriem – galamērķi vasaras izbraucieniem

Laikapstākļi šogad lutina ar brīnišķīgu vasaru – tā vien gribas doties dabā un piedzīvojumos. Ja vēl neesi izdomājis, kur doties atvaļinājumā...

Kas ir hroniskā noguruma sindroms?

Arvien biežāk tiek runāts par hroniskā noguruma sindromu un tā iespējamajiem iemesliem. Par to, kas ir hronisks nogurums un kas – hroniskā noguruma sindroms...

28. jūnijs vēsturē: Tomāti oficiāli tiek atzīti par uzturā lietojamiem

Mūsdienās, it īpaši vasaras laikā, ir grūti iedomāties savu dzīvi bez tomātiem. Taču, lai cik neierasti tas liktos, šo dārzeni, kas...

Lai mati vasarā nezaudē mirdzumu! Iesaka kosmētikas speciāliste

Vasaras laikapstākļi var ietekmēt mūsu matu izskatu – karstums un jūras ūdens padara matus sausus, trauslus un nespodrus, ietekmējot spīdumu un vitalitāti...

Špikeris slinkiem līgotājiem: ko celt galdā svētkos, ja negribas gatavot, bet ar sieru vien ir par maz?

Līgo svētki lielākajai daļai Latvijas iedzīvotāju ieņem īpašu vietu gan sirdī, gan kalendārā. Pošoties svētkiem, īpaši tiek domāts par to, ko celt galdā...

Recepte: Rihards Lepers grilē Jāņu vistu

Jāņu mielastā esot galdā jāceļ apaļas – saules – formas ēdieni, lai svinētu gaismas uzvaru. Aktieris Rihards Lepers ņem apaļu kāpostu...

Trīs izcili krokodilu mednieki – bet kurš bija īstais Krokodils Dandijs?

19. un 20. gadsimtā krokodilu medības bija populāra nodarbe. Ne velti zinām par slaveniem krokodilu ķērājiem. Par viņiem uzņemtas pat vairākas filmas...

18. jūnijs vēsturē: Pirmo reizi tiek iegādāta dzīvības apdrošināšanas polise

Mūsdienās apdrošināt, šķiet, var teju jebko. Savu veselību, drauga veselību, pat mājdzīvnieka veselību...

Kipra no A līdz Z: kas jāzina, pošoties ceļojumā uz šo salu

Vidusjūras saulainā sala Kipra lutina savus viesus ar aktivitāšu iespēju daudzveidību un brīnišķīgu dabu. Šeit pasaules vēstures cienītāji var baudīt...

Pieci padomi automašīnas krāsojuma kopšanai

Ikviens autovadītājs sapņo, lai viņa spēkrats vienmēr izskatītos kā tikko no salona, taču nepareiza un nepietiekama transportlīdzekļa virsbūves kopšana...

Slavenā Vidusjūras diēta – kas ir tās pamatā?

Par Vidusjūras diētas ieguvumiem tiek runāts arvien plašāk – tā palīdz uzlabot veselību un pašsajūtu, kā arī ieviest ēdienkartē krāsainākas...

Uztura speciāliste: nav neveselīgu produktu, bet – kas par daudz, tas par skādi

Pēdējās desmitgadēs diskusija par veselīgu uzturu un tā lomu cilvēka veselības un labsajūtas nodrošināšanā kļuvusi īpaši aktuāla...

Jaunpienācēji auto tirgū: vai tiem var uzticēties?

Tikai divos vai trīs gados Eiropas auto tirgū parādījušies daudzi iepriekš nedzirdēti ražotāji no Āzijas. Šīs kompānijas galvenokārt koncentrējas uz elektrisko piedāvājumu...

Līgatnes dabas taku āpsis Tedijs aicina uz sālsmaizi savās jaunajās mājās

Līgatnes dabas takās dzīvojošais āpsis Tedijs šomēnes ir pārcēlies uz jaunu māju – daudz plašāku un ērtāku voljēru, kurā būs labāk pamanāms apmeklētajiem...

Kā tikt galā ar pavasara alerģijām

It kā alerģiskiem pacientiem jau nebūtu gana smagi ar šīs slimības slogu, klimata pārmaiņām un gaisa piesārņojumu, kas tiek minēts kā viens no pieciem lielākajiem...

Padomi senioriem veselīgam pavasarim – iesaka klīniskā farmaceite

Pavasaris ar tā spožajiem saules stariem un plaukstošajām lapām spēj iepriecināt cilvēkus visus vecumos...

Alūksne piedāvā: Stāsti. Leģendas. Toreiz un tagad.

Ieplāno 13.aprīli Alūksnē, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils...

Cīruļputenis, saskrāpēti stikli, rūsa - kas ir biežākās auto īpašnieku likstas pavasarī?

Pavasaris - nereti tas autovadītājiem ir ne tikai laiks, kad no zemes priecīgi asnus sprauc pirmie sniegpulksteņi, bet arī laiks, kad “izkūst ceļi”...

Kā garšīgi apēst vārītās Lieldienu olas? «Lidl» piedāvā piecas receptes

Daudziem noteikti būs pazīstama šī situācija - Lieldienas atnākušas, olas skaisti novārītas un nokrāsotas, arī jautrās olu kaujas jau aizvadītas...

Populārākie mīti par olām un ieteikumi veselīgām Lieldienām! Iesaka speciālisti

Lieldienu neatņemama sastāvdaļa ir olu ēšana un dažādas aktivitātes saistībā ar tām, taču vai zini, kādi ir populārākie mīti par olām un kuri no tiem ir patiesība...

Recepte: Kristīne Virsnīte cep fritatu

Garšīgam ēdienam nav jābūt sarežģītam, reizēm pilnīgai laimei pietiek ar ceptiem kartupeļiem – par to pārliecinājusies ceļotāja, satura veidotāja un ētera personība...

Ventspils zinātnes centrs VIZIUM aicina uz bezmaksas aktivitātēm «Krāsainās Lieldienas»

Ventspils zinātnes centrs aicina raibos pavasaru svētkus svinēt kopā, iesaistoties dažādās jautrās un izglītojošās bezmaksas aktivitātēs...

Autovadītāju rūpe – uz bedrainiem ceļiem arvien vairāk negadījumu

Sadursmes ar transportlīdzekļiem un dažādiem objektiem, ko veicina slidenas brauktuves un slikta redzamība, sasisti vējstikli, uz nekvalitatīva ceļa seguma sabojātas riepas un diski...

Visu laiku gribās ēst, kārojas ko saldu, sāļu vai treknu? Iespējams, pie vainas ir hormonu disbalanss

Regulāri kārojas čipsus, ātrās uzkodas vai citus sāļus un treknus ēdienus? Nespēj atturēties no konfektēm, šokolādes un saldumiem...

Recepte: Emīls Balceris gatavo tortilju ar maltās gaļas iesmiņu

Kad pavasaris jau ar roku sasniedzams, bet pasaule turpina būt pelēcīga un drūma, grupas “Musiqq” mūziķis Emīls Balceris nepadodas...

Hoijeres namā aizvadīta tikšanās ar šefpavāru Mārtiņu Sirmo

2024. gada 24. februārī Liepājas 17.–19. gs. interjera muzejā “Hoijeres kundzes viesu nams” Kungu ielā 24 ar ēdiena gatavošanas paraugdemonstrējumiem un degustāciju...

Lai sāls nekļūtu par auto īpašnieku murgu: padomi, kā kopt mašīnu ziemā

Ziemas periodā automašīna tiek pakļauta sniega, ledus un sāls ietekmei. Kā zināms, sāls ir viens no efektīvākajiem līdzekļiem ceļu kaisīšanai ziemā, jo tas...

Kā sarīkot kopīgu tako vakaru vai svētdienas brokastis visām gaumēm?

Latvijas iedzīvotājiem vēl būtiskāk kļūst iespējami ātrāk iepirkties un īsākā laikā pagatavot ēdienu, liecina jaunākās tendences, ko Paulig mārketinga aktivitāšu vadītāja...

Lēti un vegāniski ēdieni ar raksturu

Vegānisks dzīvesstils, ko ik gadu janvārī aktualizē akcija “Neapēd zemeslodi”, kļūst par arvien izplatītāku tendenci. Ikviens ir aicināts iesaistīties dabai draudzīgā un veselīgā izaicinājumā...

Recepte: Aija Andrejeva gatavo pastu kā Itālijā

Pasta kā Itālijā? Tātad aromātiska, bagātīga un – pašu rokām gatavota! Tieši tādu ēdienu galdā ceļ dziedātāja Aija Andrejeva, kura kopā...

Pulcējot teju 6000 apmeklētāju, Siguldā aizvadīts lielākais gardēžu festivāls «Ziemas garšu svinēšana»

Sestdien, 2024. gada 20. janvārī, Livonijas ordeņa Siguldas pilī aizvadīts lielākais Siguldas gastronomijas festivāls “Ziemas garšu svinēšana”...

«Viss būs bietē!» – festivāls «Ziemas garšu svinēšana» izsludina restorānu piedāvājumu

Jau šo sestdien, 2024. gada 20. janvārī, Livonijas ordeņa Siguldas pilī no plkst. 12.00 līdz 16.00 norisināsies lielākais gastronomiskais festivāls Siguldā “Ziemas garšu svinēšana”...

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina ziemu baudīt Jelgavas pusē

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC) sadarbībā ar Jelgavas un Jelgavas novada tūrisma pakalpojumu sniedzējiem ir izveidojis ziemas piedāvājumu, atpūtas baudīšanai gada aukstākajā laikā...

Klīniskās farmaceites padomi gripas profilaksei, ārstēšanai un atlabšanas laikam

Ir sākusies gripas epidēmija, turklāt arī saslimstība ar citiem vīrusiem un saaukstēšanos ir augsta! Kā šajā laikā stiprināt organismu, ko darīt pie pirmajiem gripas un saaukstēšanās simptomiem...

Vegāniskais janvāris – augu izcelsmes bumbiņas ar tomātu mērci grieķu stilā

Svētki ziemas sezonā parast tiek svinēti, galdā ceļot tradicionālos ēdienus, kas bieži vien ir visai sātīgi. Tādējādi visai dabiski, ka pēc svētkiem daudzi labprātāk...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com