cepumi.

Apskatām 81 - 120 no 212 vārdam 'cepumi'

Fazer Latvija apgrozījums 2018. gadā sasniedz 25,36 miljonus eiro

Fazer Latvija apgrozījums 2018. gadā sasniedza 25.36 miljonus eiro, kas ir neliels palielinājums, salīdzinot ar 2017. gadu...

Iepazīsti Latgales tūrisma jaunumus gardēžiem

Mīlestība noteikti iet caur vēderu, pārliecināti viesmīlīgie Latgales reģiona ļaudis, kas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI» šefpavāra Ērika Aleksejeva

Šefpavārs Ēriks Aleksejevs dizaina viesnīcā KURSHI, Jūrmalā apmeklētājiem sniedz...

Gatavojot Ziemassvētku maltīti, jāvadās pēc sajūtām

Tuvojoties Ziemassvētkiem, allaž vēlamies sajust šiem svētkiem tik raksturīgās smaržas un garšas...

Viedokļi: Kā restorāniem šogad gāja Rīgas Burgeru festivālā?

Šajā nedēļas nogalē Rīgā norisinājās jau otrais Rīgas burgeru festivāls. Tāpat kā pērn, arī šogad festivāls...

Aizvadīti garšīgākie Krāslavas novada svētki

Vasara ir svētku un dažādu pasākumu laiks. To daudzveidība ir pārsteidzoši liela, katrs...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas restorāna «Prospekts 55» šefpavāra Reiņa Čerņajeva

Reinis Čerņajevs savos 26 gados ieguvis pavāra pieredzi gan Latvijā, gan Spānijā gan Norvēģijā...

INTERVIJA AR CEĻOTĀJU: piedzīvojumu meklētāju Anetes un Aivara pusgads Āzijā

Ceļošana ļauj izkāpt no savas komforta zonas, paskatīties uz visu no malas un gūt neatsveramu pieredzi. Lai arī cik tāls vai tuvs būtu galamērķis – tas vienmēr ir lieliski! Bet ceļot pa Āziju sešus mēnešus ar...

Lielbritānijā ieviests «cukuroto dzērienu» nodoklis

Lai cīnītos pret neveselīgu dzīvesveidu, britu salās aprīļa sākumā ieviests jauns nodoklis, ar kuru tiek aplikti visi bezalkoholiskie dzērieni...

Lietas, ko stjuarts tev nekad nestāstīs (bet noteikti būtu jāzina)

Sākot ar vispopulārākajām lidostām līdz pat dzērieniem, no kuriem atteikties lidmašīnā, gadu laikā esam dzirdējuši...

Kāpēc Grieķiju vislabāk apskatīt ceļojot ar kuģi

Grieķijas vasaras pievilcība - nesteidzīgas Vidusjūras pusdienas, burvīgi gaiši ciematiņi, slepenas peldvietas...

Aizvadīta Krāslavas novada tūrisma uzņēmēju ikgadējā sanāksme

Ik gadu Krāslavas novada tūrisma informācijas centrs rīko Krāslavas novada tūrisma uzņēmēju sanāksmi, lai izvērtētu...

Aizvadīta Krāslavas novada tūrisma uzņēmēju ikgadējā sanāksme

Ik gadu Krāslavas novada tūrisma informācijas centrs (TIC) rīko Krāslavas novada tūrisma uzņēmēju...

Lai Ziemassvētkos virtuvē smaržotu pēc cepeša un cepumiem

Ziemassvētku smaržu mājās viegli var radīt ar dažādu šim laikam raksturīgo garšvielu – kanēļa, krustnagliņu, ingvera...

Ieteikumi gardumiem Latvijas dzimšanas dienas svinību galdam

Tuvojoties Latvijas valsts neatkarības proklamēšanas dienai, AS “Dobeles dzirnavnieks”...

Eiropas slavenākie saldumi

Protams, katrai valstij ir savs saldais ēdiens un lieta, ko ikviens teiks, ka esot tajā valstī, jānomēģina...

«800 km atpakaļ pie sevis» - 11. diena: «es būt kanārijputniņš» un steidzīgais latvietis Dzintars - Ceļotāja stāsts

Nesen mums parādījās lielisks piedāvājums publicēt kādas latviešu ceļotājas vienu no mūža...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Čarlstons» īpašnieka Artūra Birnbauma

Artūrs Birnbaums Vācijā uzkrāto pieredzi, savu enerģiju un nemitīgo dzinuli radīt kaut ko jaunu...

Kā iegūt vairāk, maksājot mazāk - vērtīgi ceļojumu eksperta padomi

Mūsu, kaislīgo ceļotāju, vēlmes pēc jauniem galamērķiem, izjūtām un piedzīvojumiem mēdz būt neierobežotas;

Dolce Vita jeb saldie grēki itāļu stilā

Ir iestājusies ilgi gaidītā vasara, sezona, kurai piestāv neliegt sev nelielu baudu, arī – kāda salda un gaisīga kumosa veidolā.

Viedoklis: Kā ar gadiem ir mainījusies cilvēku ēdienkartes vēlmes?

Globalizācija viennozīmīgi ir ienesusi jaunas vēsmas cilvēku ikdienas ritējumā. To skaitā arī dažādu jauno, līdz šim latviešiem iespējams mazpazīstamo produktu un ēdienu "ienākšana" ēdienkartē. Ēdināšanas sfērā s

Top 5 – 2016. gada tūristu mīļākie neierastie ēdieni

No zeltā pārklātiem saldējumiem līdz suši virtuļiem. Piedāvājam jums apskatīt trakākos 2016. gada ēdienus, kurus bija iemīļojuši tūristi...

Valmierā notiks tradīcijām bagātais Simjūda tirgus

8.oktobrī Valmierā – Rīgas ielas posmā no Katrīnas ielas līdz Ziloņu ielai, Rātslaukumā un Livonijas ordeņa pils teritorijā – smaržos...

Kā iemānīt pienu savā ēdienkartē?

Kartupeļi ar sēņu mērci, deserti un biezzupas ir tikai daži ēdieni, no kuriem mēdz izvairīties cilvēki, kas cenšas ēst veselīgi un domā par savu figūru...

Ceļotāja stāsts: Vienas dienas brauciens uz Biržai un Akničiai pilsētām Lietuvā

Raimonds Rozenfelds šim braucienam iepriekš negatavojās! Apmēram nedēļu pirms brauciena internetā atradu tūrisma kompānijas...

Suntažos izveidota Kaktusu māja

Kaktusu mājas kolekcijā šobrīd ir 250 dažādi adīti un tamborēti kaktusi, katrs no tiem ir oriģināls roku darbs, kam nav dublikāta. Ikviens no kaktusiem, par...

Rēzeknē tiks organizēts Latgales reģiona konkurss „Biezpiena un maizes gardumi uz svētku galda”.

30. jūlijā Rēzeknes pilsētas svētku ietvaros notiks biedrības „Siera klubs” un Latvijas Maiznieku biedrības, sadarbībā ar Rēzeknes pilsētas domi un pašvaldības aģentūru...

Gardēžiem ir sagādāts īpašs notikums «Izgaršo vietējo!»

Gardēži šajā sezonā aicināti baudīt svaigus salātus ar sezonas dārzeņiem vai mājas sieru, zivju ēdienu cienītājiem tiks piedāvāta dažādos veidos pagatavota...

Rīgas pašvadība piedalījās Maizes svētkos Briselē

28. maijā, Eiropas Savienības institūciju Atvērto durvju dienu laikā Šūmaņa laukumā Briselē (Beļģija) norisinājās Maizes svētki, kuros piedalījās arī...

Izstādē – gadatirgū «Balttour 2016» prezentēti daudz jaunumi un lieliski piedāvājumi visam gadam

Ar plašu vērienu atklāta 23. starptautiskā Baltijas tūrisma izstāde – gadatirgus...

Dažādu valstu studentu brokastu tradīcijas un receptes

Par studentu brokastīm tradicionāli saucam žāvētu augļu un riekstu maisījumu. Nosaukums radies tāpēc, ka...

KONKURSS: Laimē «Lāči» cepumu Gardēža izlasi

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv rīko konkursu visiem gardēžiem un kārumniekiem, kuriem...

Atbalstīt labdarības akciju – «Nopērc cepumu – uzdāvini brokastis!»

Vēl līdz pat septembra beigām "Radisson Blu Rīdzene Hotel" aicina ikvienu atbalstīt labdarības akciju...

Iepazīsti Latvijas uzņēmumu kopstendu «Riga Food 2015»

Šogad starptautiskā pārtikas izstāde "Riga food 2015" svin savu 20 pastāvēšanas gadadienu un kā ik gadu...

Uztura ieteikumi labākam noskaņojumam

Mūsdienu steidzīgais dzīvesveids bieži vien neļauj atlicināt laiku kvalitatīvām, regulārām un nesteidzīgām maltītēm...

«Saulgrieži. DABAS ĶĒĶIS» virtuves labumu andelēšana Cēsīs

"Mala" zemdebess pagalmā notiks dabas svinēšanas svētki apvienojumā ar "Sīkumtirgus" rīkot...

Labākie suvenīri no 17 pasaules valstīm, ko atvest sev mīļajiem cilvēkiem

No saviem ceļojumiem vēlamies atvest kaut ko īpašu sev un saviem mīļajiem. Aizmirsti par Eifeļa torņa....

Pareizas ēdienkartes ieteikumi un receptes, gatavojoties maratonam

Viens no svarīgākajiem faktoriem rezultātu sasniegšanai sportā ir pareizs uzturs...

Cēsis aicina uz lietotu mantu andelēšanu

Cēsu vecajā tirgus paviljonā jau ceturto reizi noritēs krāmu tirdziņš, turpinot iedibināto tradīciju un aicinot piedalīties neierobežota vecum...

Atklāj veselīga uztura šķīvja noslēpumu!

Sportiskās un aktīvās sezonas sākumā LIDO kā Lattelecom Rīgas maratona oficiālais produktu partneris aicina ikvienu...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com