81.
Apbalvoti «GEMOSS» granta konkursa uzvarētāji – trīs veselīgu un inovatīvu pārtikas produktu ideju autori
(20/05/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Konkurss noslēdzās 19. maijā, kad žūrija apbalvoja trīs izcilāko ideju autorus...
82.
«Gold&Green®» - jauns augu izcelsmes superprodukts Latvijas tirgū
(12/04/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Gold&Green® ir Somijā radīta un patentēta augu izcelsmes produktu
līnija, kas izceļas ar vērtīgu, veselībai tik nepieciešamo, uzturvielu -
proteīnu, šķiedrvielu un dzelzs daudzumu...
83.
Marta Mackeviča: OTTO Hotel & Sun Pāvilostā miera meklētājiem
(03/04/2021 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Piejūras mazpilsētā Pāvilostā jau gandrīz mēnesi apmeklētājus priecē jauna viesnīca - OTTO Hotel & Sun...
84.
Izgaršot Latgali: no spēcinoši sātīgām putrām līdz saldiem kārumiem
(26/02/2021 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
No spēcinoši sātīgām putrām līdz saldiem kārumiem, no gardām dabas tējām līdz stiprinātiem dzērieniem...
85.
KONKURSS: Piedalies un laimē «Brīvdienu kasti» 90 eiro vērtībā no restorāna «Hercogs»
(12/02/2021 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Travelnews.lv sadarbībā ar restorānu «Hercogs Mārupe» aicina piedalīties konkursā un laimēt balvu «Hercoga Brīvdienu kasti» 90 eiro vērtībā...
86.
Travelnews.lv izgaršo restorāna «Hercogs Mārupe» brīvdienu kastes gardumus
(04/02/2021 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Izmēģinot šo piedāvājumu, radās vairāki būtiski secinājumi, ar kuriem vēlos padalīties...
87.
Pasaules trends ienāk Latvijā – bezalkoholiski stipro dzērienu atdarinājumi
(29/01/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Dzērienu kultūrā parādījies jauns trends – bezalkoholiski stipro
dzērienu atdarinājumi, kas imitē ierastās garšas un rada sajūtu, kā
dzerot oriģinālo dzērienu...
88.
Vegānu restorāns Francijā kā pirmais saņem «Michelin» zvaigzni
(21/01/2021 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Vegānu restorāns Francijā kļuvis par pirmo kulināris vēsturē, kurš saņēmis “Michelin” zvaigzni...
89.
Kalnciema kvartāla tirgus decembrī notiek Āgenskalna tirgū
(12/12/2020 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Šogad decembra tirgi notiek jaunā formātā – brīvdienās iemīļotos
Kalnciema kvartāla pārtikas tirgotājus un ceturtdienās, piektdienās
amatniekus sastapsiet Āgenskalna tirgus pagalmā...
90.
Akcijā «Dāvanas no Kurzemes» aicina atbalstīt vietējos ražotājus
(03/12/2020 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Akcijas ietvaros http://razotskurzeme.lv īpašā sadaļā apkopota
informācija par vairāk nekā 110 Kurzemes mazajiem ražotājiem un
amatniekiem, viņu produktiem un piedāvājumiem, ko dāvināt svētkos, celt
galdā vai lietot ikdienā. ...
91.
Rīgā durvis ver jauns gastronomisks pieturpunkts
(31/08/2020 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Ikvienam būs iespēja produkciju iegādāties gan līdzņemšanai, gan to baudīt uz vietas mājīgās kafejnīcas...
92.
Iepazīsti Amatas novadu caur dabu, Amatas upi, takām un kultūrvēsturi
(06/05/2020 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Pašreiz, kad ārkārtas situācijas laikā ir neskaitāmi ierobežojumi, slēgti muzeji, atsevišķi dabas objekti...
93.
Uzzini 15 interesantus faktus par garšīgo «Pica Lulū»
(03/05/2020 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Pica Lulū rullēšanas un cepšanas prasmēs ieguldījusi jau vairāk nekā divus gadu desmitus. Viss aizsākās, kad...
94.
Kuldīgā aicina izbaudīt restorānu nedēļu
(05/03/2020 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Šogad Kuldīgas restorānu nedēļas Taste Kuldīga laikā, vietējo restorānu, kafejnīcu un krodziņu...
95.
Par 50% pieaug airBaltic iepriekš pasūtīto maltīšu popularitāte
(21/02/2020 05:34)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas lidsabiedrības airBaltic pasažieru skaits, kuri savā rezervācijā iekļāvuši kādu no vairāk nekā 70 iepriekš pasūtīto...
96.
Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali
(13/12/2019 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Ziemassvētku brīnumainais gaidīšanas laiks jau ir pāri pusei - vēl mirklis un gaisma uzvarēs tumsu...
97.
Rīgā svinēs Ziemas Vegānsvētkus
(12/12/2019 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Izvēloties vegāniskus ēdienus un dzērienus savam svētku galdam, kā arī dāvanas saviem tuvākajiem...
98.
Nosauktas vegāniem draudzīgākās pilsētas pasaulē
(04/12/2019 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Ja pāris gadus atpakaļ veģetārieši un vegāni tika uzskatīti teju par savādniekiem, tad mūsdienās...
99.
Rīgā pirmo reizi norisināsies SUP festivāls
(17/08/2019 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Festivāls "SUPiāde" Rīgas iedzīvotājus un pilsētas viesus aicinās piedalīties fiziskās aktivitātēs uz ūdens...
100.
10 lieliski iemesli, kādēļ ēst sparģeļus
(02/04/2019 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Pavasaris ir īstais laiks, kad ieviest uzturā sparģeļus un to ēdienus. Ja tu vēl neesi sācis to...
101.
5 šī pavasara skaistumkopšanas trendi, kurus ir vērts izmēģināt
(13/03/2019 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Mode nav vienīgā nozare, kurā tendences mainās ne retāk kā katru sezonu. Tāpat arī...
102.
Viedoklis: Kādas tendences vērojamas vēlo brokastu piedāvājumā?
(06/03/2019 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Brančs (brunch) ir brokastu un pusdienu apvienojums jeb, latviski runājot, vēlās brokastis. Šis...
103.
Latvieši kafiju lieto aizvien vairāk un atbildīgāk
(06/03/2019 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Pēdējos gados pasaulē kafiju lieto ne tikai vairāk, bet arī izvēlīgāk. Starptautiskās Kafijas...
104.
Rīgā durvis ver unikāla velo-kafejnīca «The Hub Cafe»
(15/02/2019 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas centrā apmeklētājiem durvis vaļā vēris unikāls kafejnīcas koncepts, kas zem viena...
105.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Mamma Pasta» direktores Olgas Buhalovas
(12/10/2018 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
2018. gada 4. oktobrī itāļu restorānam "Mamma Pasta" Vecrīgā apritēja divi gadi un to vada direktore Olga...
106.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Bellevue Park Hotel Riga» direktores Ievas Ozolas
(20/09/2018 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Katra vadītāja veiksmes atslēga ir kopīgs mērķis, ko skaļi definē kopā ar komandu. Mūsu viesnīcā ir izteikts komandas darbs...
107.
Birštonas kūrortpilsēta atjaunojusi kulinārijas karti – arvien pieaug ēdināšanas uzņēmumu tīkls
(19/09/2018 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Katrs var apstiprināt – laba atpūta un uzturs ir pamatu pamats mūsu veselībai. Lai sniegu apmeklētājiem vairāk nekā tikai...
108.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Pica Lulū» līdzīpašnieka Elmāra Taņņa
(09/08/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Pica Lulū līdzīpašnieks Elmārs Tannis pusi sava mūža nodzīvojis un veltījis
Latvijas sabiedriskās...
109.
Francijā vegāni uzbrūk gaļas veikaliem
(28/06/2018 06:13)
[lv]
Skatīt vairāk
Francijas miesnieki ar rakstisku lūgumu vērsušies pie Francijas
valdības, pieprasot pasargāšanu no bruņotiem vegāniem...
110.
Ar sapni par savu restorānu – jurisprudences studentes Montas stāsts
(03/11/2017 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
“Esmu pilnīgi droša, ka tuvāko piecu gadu laikā atvēršu savu restorānu,”
ar smaidu sejā apgalvo Monta Meiere...
111.
25 veģetāriešiem un vegāniem draudzīgākās ASV pilsētas
(25/10/2017 06:14)
[lv]
Skatīt vairāk
Diez vai kāds uz citu kontinentu no Latvijas ceļos tikai un vienīgi dēļ ēdiena...
112.
Viedoklis: Cik liels ir desertu piedāvājums Rīgas restorānos?
(21/09/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Sierakūka, šokolādes fondāns, varbūt arī saldējumu izlase... Tie ir ierastie deserti, kas atrodami...
113.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Aqua Luna» līdzīpašnieces Jeļenas Kašinas
(14/09/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
15 viesmīlības nozarē nostrādātie gadi gan Latvijā, gan ārzemēs – šī daudzpusīgā pieredze...
114.
Viedoklis: Kādas ir veģetāriešu un vegānu iespējas Rīgas restorānos?
(13/09/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Pasaulē attīstās dažādi uzskati - arī kulinārijas jomā. Populārākās
diētas vēl arvien ir veģetārisms un vegānisms...
115.
Vēl nebijušu produktu debijas izstādē «Riga Food 2017»
(25/08/2017 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Aveņu mārrutki, ābolu sviests, ingvera dzēriens, kūciņa burciņā… tie ir
tikai daži no Latvijas ražotāju jaunajiem produktiem...
116.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «ENTRESOL» līdzīpašnieka un šefpavāra Raimonda Zommera
(03/08/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Pie restorāna "Entresol" durvīm notiek kārtējie Rīgas centra ielu remontdarbi, apmeklētāji uzmanīgi laipo pāri uzlauztajam asfaltam, bet...
117.
Uzzini, kuras pasaules pilsētas ir draudzīgākās vegāniem un veģetāriešiem
(28/07/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Cilvēkiem, kuri ikdienā piekopj veģetāriešu vai vegānu ēšanas paradumus, ceļošana var izvērsties par visai satraucošu
118.
Ak, šie saldie grēciņi jeb kur meklējamas gardākās kūkas Rīgā
(07/07/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Mēs dzīvojam laikmetā, kura viena no iezīmēm ir tiekšanās pēc arvien veselīgāka dzīves veida un pārtikas,
119.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektores Sandras Sirmaces
(29/06/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorānu «Kaļķu vārti», Vecrīgā raksturo stabilitāte un spēja ne tikai vairāk nekā 15 gadus
pastāvēt galvaspilsētas restorānu saimē, bet arī izpilddirektores Sandras
Sirmaces vadībā būt aizvien vienam no labākajiem galvas
120.
Viedoklis: Kā ar gadiem ir mainījusies cilvēku ēdienkartes vēlmes?
(15/05/2017 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Globalizācija viennozīmīgi ir ienesusi jaunas vēsmas cilvēku ikdienas
ritējumā. To skaitā arī dažādu jauno, līdz šim latviešiem iespējams
mazpazīstamo produktu un ēdienu "ienākšana" ēdienkartē. Ēdināšanas sfērā
s