vegāni.

Apskatām 81 - 120 no 136 vārdam 'vegāni'

Apbalvoti «GEMOSS» granta konkursa uzvarētāji – trīs veselīgu un inovatīvu pārtikas produktu ideju autori

Konkurss noslēdzās 19. maijā, kad žūrija apbalvoja trīs izcilāko ideju autorus...

«Gold&Green®» - jauns augu izcelsmes superprodukts Latvijas tirgū

Gold&Green® ir Somijā radīta un patentēta augu izcelsmes produktu līnija, kas izceļas ar vērtīgu, veselībai tik nepieciešamo, uzturvielu - proteīnu, šķiedrvielu un dzelzs daudzumu...

Marta Mackeviča: OTTO Hotel & Sun Pāvilostā miera meklētājiem

Piejūras mazpilsētā Pāvilostā jau gandrīz mēnesi apmeklētājus priecē jauna viesnīca - OTTO Hotel & Sun...

Izgaršot Latgali: no spēcinoši sātīgām putrām līdz saldiem kārumiem

No spēcinoši sātīgām putrām līdz saldiem kārumiem, no gardām dabas tējām līdz stiprinātiem dzērieniem...

KONKURSS: Piedalies un laimē «Brīvdienu kasti» 90 eiro vērtībā no restorāna «Hercogs»

Travelnews.lv sadarbībā ar restorānu  «Hercogs Mārupe» aicina piedalīties konkursā un laimēt balvu «Hercoga Brīvdienu kasti» 90 eiro vērtībā...

Travelnews.lv izgaršo restorāna «Hercogs Mārupe» brīvdienu kastes gardumus

Izmēģinot šo piedāvājumu, radās vairāki būtiski secinājumi, ar kuriem vēlos padalīties...

Pasaules trends ienāk Latvijā – bezalkoholiski stipro dzērienu atdarinājumi

Dzērienu kultūrā parādījies jauns trends – bezalkoholiski stipro dzērienu atdarinājumi, kas imitē ierastās garšas un rada sajūtu, kā dzerot oriģinālo dzērienu...

Vegānu restorāns Francijā kā pirmais saņem «Michelin» zvaigzni

Vegānu restorāns Francijā kļuvis par pirmo kulināris vēsturē, kurš saņēmis “Michelin” zvaigzni...

Kalnciema kvartāla tirgus decembrī notiek Āgenskalna tirgū

Šogad decembra tirgi notiek jaunā formātā – brīvdienās iemīļotos Kalnciema kvartāla pārtikas tirgotājus un ceturtdienās, piektdienās amatniekus sastapsiet Āgenskalna tirgus pagalmā...

Akcijā «Dāvanas no Kurzemes» aicina atbalstīt vietējos ražotājus

Akcijas ietvaros  http://razotskurzeme.lv īpašā sadaļā apkopota informācija par vairāk nekā 110 Kurzemes mazajiem ražotājiem un amatniekiem, viņu produktiem un piedāvājumiem, ko dāvināt svētkos, celt galdā vai lietot ikdienā.  ...

Rīgā durvis ver jauns gastronomisks pieturpunkts

Ikvienam būs iespēja produkciju iegādāties gan līdzņemšanai, gan to baudīt uz vietas mājīgās kafejnīcas...

Iepazīsti Amatas novadu caur dabu, Amatas upi, takām un kultūrvēsturi

Pašreiz, kad ārkārtas situācijas laikā ir neskaitāmi ierobežojumi, slēgti muzeji, atsevišķi dabas objekti...

Uzzini 15 interesantus faktus par garšīgo «Pica Lulū»

Pica Lulū rullēšanas un cepšanas prasmēs ieguldījusi jau vairāk nekā divus gadu desmitus. Viss aizsākās, kad...

Kuldīgā aicina izbaudīt restorānu nedēļu

Šogad Kuldīgas restorānu nedēļas Taste Kuldīga laikā, vietējo restorānu, kafejnīcu un krodziņu...

Par 50% pieaug airBaltic iepriekš pasūtīto maltīšu popularitāte

Latvijas lidsabiedrības airBaltic pasažieru skaits, kuri savā rezervācijā iekļāvuši kādu no vairāk nekā 70 iepriekš pasūtīto...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Ziemassvētku brīnumainais gaidīšanas laiks jau ir pāri pusei - vēl mirklis un gaisma uzvarēs tumsu...

Rīgā svinēs Ziemas Vegānsvētkus

Izvēloties vegāniskus ēdienus un dzērienus savam svētku galdam, kā arī dāvanas saviem tuvākajiem...

Nosauktas vegāniem draudzīgākās pilsētas pasaulē

Ja pāris gadus atpakaļ veģetārieši un vegāni tika uzskatīti teju par savādniekiem, tad mūsdienās...

Rīgā pirmo reizi norisināsies SUP festivāls

Festivāls "SUPiāde" Rīgas iedzīvotājus un pilsētas viesus aicinās piedalīties fiziskās aktivitātēs uz ūdens...

10 lieliski iemesli, kādēļ ēst sparģeļus

Pavasaris ir īstais laiks, kad ieviest uzturā sparģeļus un to ēdienus. Ja tu vēl neesi sācis to...

5 šī pavasara skaistumkopšanas trendi, kurus ir vērts izmēģināt

Mode nav vienīgā nozare, kurā tendences mainās ne retāk kā katru sezonu. Tāpat arī...

Viedoklis: Kādas tendences vērojamas vēlo brokastu piedāvājumā?

Brančs (brunch) ir brokastu un pusdienu apvienojums jeb, latviski runājot, vēlās brokastis. Šis...

Latvieši kafiju lieto aizvien vairāk un atbildīgāk

Pēdējos gados pasaulē kafiju lieto ne tikai vairāk, bet arī izvēlīgāk. Starptautiskās Kafijas...

Rīgā durvis ver unikāla velo-kafejnīca «The Hub Cafe»

Rīgas centrā apmeklētājiem durvis vaļā vēris unikāls kafejnīcas koncepts, kas zem viena...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Mamma Pasta» direktores Olgas Buhalovas

2018. gada 4. oktobrī itāļu restorānam "Mamma Pasta" Vecrīgā apritēja divi gadi un to vada direktore Olga...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Bellevue Park Hotel Riga» direktores Ievas Ozolas

Katra vadītāja veiksmes atslēga ir kopīgs mērķis, ko skaļi definē kopā ar komandu. Mūsu viesnīcā ir izteikts komandas darbs...

Birštonas kūrortpilsēta atjaunojusi kulinārijas karti – arvien pieaug ēdināšanas uzņēmumu tīkls

Katrs var apstiprināt – laba atpūta un uzturs ir pamatu pamats mūsu veselībai. Lai sniegu apmeklētājiem vairāk nekā tikai...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Pica Lulū» līdzīpašnieka Elmāra Taņņa

Pica Lulū līdzīpašnieks Elmārs Tannis pusi sava mūža nodzīvojis un veltījis Latvijas sabiedriskās...

Francijā vegāni uzbrūk gaļas veikaliem

Francijas miesnieki ar rakstisku lūgumu vērsušies pie Francijas valdības, pieprasot pasargāšanu no bruņotiem vegāniem...

Ar sapni par savu restorānu – jurisprudences studentes Montas stāsts

“Esmu pilnīgi droša, ka tuvāko piecu gadu laikā atvēršu savu restorānu,” ar smaidu sejā apgalvo Monta Meiere...

25 veģetāriešiem un vegāniem draudzīgākās ASV pilsētas

Diez vai kāds uz citu kontinentu no Latvijas ceļos tikai un vienīgi dēļ ēdiena...

Viedoklis: Cik liels ir desertu piedāvājums Rīgas restorānos?

Sierakūka, šokolādes fondāns, varbūt arī saldējumu izlase... Tie ir ierastie deserti, kas atrodami...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Aqua Luna» līdzīpašnieces Jeļenas Kašinas

15 viesmīlības nozarē nostrādātie gadi gan Latvijā, gan ārzemēs – šī daudzpusīgā pieredze...

Viedoklis: Kādas ir veģetāriešu un vegānu iespējas Rīgas restorānos?

Pasaulē attīstās dažādi uzskati - arī kulinārijas jomā. Populārākās diētas vēl arvien ir veģetārisms un vegānisms...

Vēl nebijušu produktu debijas izstādē «Riga Food 2017»

Aveņu mārrutki, ābolu sviests, ingvera dzēriens, kūciņa burciņā… tie ir tikai daži no Latvijas ražotāju jaunajiem produktiem...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «ENTRESOL» līdzīpašnieka un šefpavāra Raimonda Zommera

Pie restorāna "Entresol" durvīm notiek kārtējie Rīgas centra ielu remontdarbi, apmeklētāji uzmanīgi laipo pāri uzlauztajam asfaltam, bet...

Uzzini, kuras pasaules pilsētas ir draudzīgākās vegāniem un veģetāriešiem

Cilvēkiem, kuri ikdienā piekopj veģetāriešu vai vegānu ēšanas paradumus, ceļošana var izvērsties par visai satraucošu

Ak, šie saldie grēciņi jeb kur meklējamas gardākās kūkas Rīgā

Mēs dzīvojam laikmetā, kura viena no iezīmēm ir tiekšanās pēc arvien veselīgāka dzīves veida un pārtikas,

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektores Sandras Sirmaces

Restorānu «Kaļķu vārti», Vecrīgā raksturo stabilitāte un spēja ne tikai vairāk nekā 15 gadus pastāvēt galvaspilsētas restorānu saimē, bet arī izpilddirektores Sandras Sirmaces vadībā būt aizvien vienam no labākajiem galvas

Viedoklis: Kā ar gadiem ir mainījusies cilvēku ēdienkartes vēlmes?

Globalizācija viennozīmīgi ir ienesusi jaunas vēsmas cilvēku ikdienas ritējumā. To skaitā arī dažādu jauno, līdz šim latviešiem iespējams mazpazīstamo produktu un ēdienu "ienākšana" ēdienkartē. Ēdināšanas sfērā s

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com