garša.

Apskatām 121 - 160 no 2428 vārdam 'garša'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Gulbenes novada TIC,

Jurmala Golf Club & Hotel,

Limbažu TIC,

View Restaurant & Lounge,

Le Dome,

Skyline Bar,

Ventspils aicina uz Mārtiņdienas svētkiem

Ventspilī no 2024. gada 9. līdz 10. novembrim tiks svinēta Mārtiņdiena ar pasākumiem, kas radīs svētku sajūtu visai ģimenei...

Lietuvas garša ar zvaigžņu putekļiem: ko baudīt Michelin ieteiktajos restorānos?

Šoruden gardēži tiek aicināti uz 14. Lietuvas Gastronomijas nedēļu, kas no 4. līdz 10. novembrim piedāvās aizraujošu kulinārijas pieredzi vairāk nekā...

RIX Rīgas lidostā atklāj latviešu ceļotāju bestselleru «Sapņu mednieku ceļojums: pirmie soļi pasaulē»

5. novembrī RIX Rīgas lidostā tika atklāta jaunā latviešu ceļotāju grāmata “Sapņu mednieku ceļojums: pirmie soļi pasaulē”, kas jau pirmajās nedēļās...

6. novembris vēsturē: Kārumnieki svin svētkus par godu načos čipsiem

Načo (angliski - "nachos") čipši Latvijā nav tik populāri kā parastie kartupeļu čipši, tomēr arī načo cipši ir...

Atklājiet Gruzijas vīnu unikālo kolekciju «Roze Wines» e-veikalā

Šis unikālais Gruzijas vīnu veikals savieno vīna cienītājus ar ekskluzīviem mazās ģimenes vīndarītavās Gruzijā radītiem vīniem, nogādājot tradīciju...

Rīgas Restorānu nedēļā piedalīsies rekordliels dalībnieku skaits - 63 restorāni

Rīgas Restorānu nedēļā piedalīsies rekordliels dalībnieku skaits - 63 restorāni...

Gastronomijas nedēļā Lietuvā: izbaudi garšas, ko iedvesmojusi daba

No 2024. gada 4. līdz 10. novembrim ienirsti Lietuvas kulinārajā mantojumā un piedzīvo tā mūsdienīgo atdzimšanu ikgadējā Gastronomijas nedēļā...

Zināmi «Zemgales Tūrisma gada balvas 2024» pretendenti

Zemgales  Tūrisma balva ir nozīmīgs reģiona apbalvojums, kuru šogad otro reizi tiks pasniegts 27. novembrī Jelgavas pilī...

«Paulig» Igaunijā sāk ražot jaunumu – «Tex Mex» salsu

Pēc 10 miljonu eiro ieguldījuma Paulig turpina stiprināt savu pozīciju kā Tex Mex tirgus līderis Eiropā, uzsākot salsas un mērču ražošanu uzņēmuma...

Iznācis jaunais «Michelin» ceļvedis Latvijā; pie zvaigznes ticis vēl viens Latvijas restorāns

2025. gada “Michelin” ceļvedī iekļauts 31 Latvijas restorāns, un divi ir saņēmuši vienu “Michelin” zvaigzni...

Lai iepazītu Madeiras tradicionālās garšas mūsdienu versijā, tad jāapmeklē Funšalas restorānu «Kampo» - Foto

20 bildes. Lai iepazītu Madeiras tradicionālās garšas mūsdienu versijā, tad jāapmeklē Funšalas restorānu «Kampo»...

Patriotisma cena jeb kā brūvēt īstu Latvijas alu

Sentēvu receptes, pašu zemes spēks, vienīgā īstā alus garša – ar šādiem un līdzīgiem saukļiem sākas ne vienas vien alus darītavas stāsts...

Rīgā notiks izstāde «Ķirbjaugi un paprika 2024»

Latvijas Nacionālajā dabas muzejā apmeklētājus priecēs krāšņā un bagātīgā rudens ražas izstāde „Ķirbjaugi un paprika 2024”...

20. oktobris vēsturē: Lai dzīvo augļi brendijā

20. oktobris ASV tiek atzīmēs kā Nacionālā augļu brendijā diena. Tas, starp citu, ir deserts...

Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Rudens ir klāt – koku lapas ieguvušas bagātīgas un sulīgas nokrāsas, no rītiem elpa parādās garaiņi, bet tas nebūt nav iemesls, lai brīvdienās sēdētu mājās...

Latvijas ābolu sidri būs nobaudāmi Āgenskalna tirgus Ābolsvētkos

Īsto sidru, kas darīts no Latvijas ābeļdārzos augušiem āboliem, varēs nogaršot un iegādāt Āgenskalna Tirgus Ābolsvētkos 2024. gada 20. oktobrī...

Valdis Čunka: Alus pasaules tendences nosaka patērētāji un izejvielu pieejamība

Alus darīšanas procesu visā pasaulē ir mainījusi gan tehnoloģiju attīstība un mākslīgā intelekta ienākšana mūsu ikdienā, gan pandēmija...

Recepte: olimpiete Līna Mūze-Sirmā gatavo zupu no Latvijas lielākās ogas

Rudens ir īstais laiks, kad galdā celt Latvijas dabas veltes – gardas, smaržīgas, pilnas zemes spēka. Un kam gan tas vēl vairāk vajadzīgs nekā mūsu sportistiem...

17. oktobris vēsturē: Lidojuma laikā pasažieriem pirmo reizi piedāvā alkoholu

Mūsdienu ceļojumos teju neatņemama daļa ir lidojums – bieži vien tam ir izšķiroša loma tajā, kāds...

Ko pusdienās dod skolās? «Baltic Restaurants» piedāvā nogaršot skolēnu pusdienas

Vadošais Latvijas skolu ēdinātājs – “Baltic Restaurants”, ar savā pārvaldībā esošajiem ēdināšanas zīmoliem “Daily” un “Fristar”...

Konjaka ceļvedis - ieguve, pagatavošana un veidi

Konjaks, brendija veids, bieži tiek asociējās greznību, izsmalcinātību un meistarību. Pazīstams ar savu bagāto vēsturi un sarežģīto garšas profilu, konjaks gadsimtiem tiek baudīts...

Aicina gardēžus noteikt Siguldas novada karaliskāko burgeru

Rudens garšu piedzīvojums ir sācies – Siguldas novada kafejnīcas un restorāni sacenšas par labākā burgera titulu konkursā “Siguldas novada Karaliskais burgers 2024”...

Rudens baudĒŠANAS dienas Jelgavā un Jelgavas novadā

Nākamnedēļ, no 14. līdz 20. oktobrim, Jelgavā un tās apkārtnē norisināsies gardēžu svētki - “baudĒŠANA Jelgavas pusē”, kuras ietvaros pilsētas iedzīvotāji...

Paziņots rudens Liepājas restorānu nedēļas norises laiks

Rudens sezonas Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, aptverot divas nedēļas nogales...

Jaunas garšas Rēzeknē! Durvis ver jauna kafejnīca

Esam priecīgi paziņot, ka Rēzeknē ir vērusi vaļā durvis jauna kafejnīca “Trīs Garšas"...

Nils Ģēvele – pirmais Latvijas šefpavārs, kurš iekļūst pasaules prestižākā pavāru konkursa Bocuse dOr finālā

Restorāna “Ferma” šefpavārs Nils Ģēvele ir pirmais Latvijā, kurš iekļuvis pasaulē prestižākā kulinārijas konkursa Bocuse d’Or finālā, izvirzot mūsu valsti starptautiskās kulinārijas elites priekšgalā...

Idejas rudens ceļojumam: Ziemeļlatgales garšu piedzīvojums

Aicinām ciemos uz Balvu novadu, lai nobaudītu vietējās garšas!  Piecas idejas gardēžu maršrutam Ziemeļlatgalē...

Rudens ir klāt un Ābeļdārza tirgus Rēzeknē

Rudens ir klāt, tas nozīmē, ka ir ražas laiks. Laiks, kad izbaudīt vietējās sajūtas – krāsas un garšas. Tieši tāpēc Osteria pasta&vīns ābeļdārzs ielūdz uz Ābeļdārza Tirgu...

Dubaija - godalgota digitālo klejotāju TOP mājvieta

Laikā, kad gājputni pošas prom uz siltajām zemēm, arī digitālie klejotāji arvien acīgāk sāk lūkoties, kurp doties pārziemot, vienlaikus baudot vasarīgu sauli un attālināti strādājot...

Rudens Dubaijā - perfekts laiks atpūtai un piedzīvojumiem

Vienmēr saulainā Dubaija rudeni sagaida ar komfortabliem laikapstākļus, vienlaikus verot jaunas iespējas atpūtai un piedzīvojumiem...

Rudens baudĒŠANAS dienas Jelgavā un Jelgavas novadā

Oktobra vidū, no 2024. gada 14. līdz 20. oktobrim, Jelgavā un tās apkārtnē norisināsies gardēžu svētki - “baudĒŠANA Jelgavas pusē”...

Sajust rudeni Cēsu novadā

Šogad rudens sajūtu meklējumi ved uz Cēsu novadu! Jaunais rudens brīvdienu ceļvedis "PRETĪ AUGSTUMIEM” ir radīts kā izcils...

Inga Arbidāne: 5 interesanti fakti, kuri rosina ceļot uz Gruziju

Gruzija ir valsts, kuru ieskauj Lielā Kaukāza kalnu grēda, Mazā Kaukāza kalnu grēda, Melnā jūra un Kaspijas jūra. Leģenda vēsta, ka šo zemi sākotnēji...

Covid-19 noteikšanai paredzēto testu pieprasījums trīskāršojies

Septembrī augstais pieprasījums pēc ātrajiem Covid-19 testiem ir saglabājies...

Recepte: Francis Gustavs Lācis meistaro olimpieša cienīgu burgeru

Latvijas 3x3 basketbola izlases spēlētājs, olimpietis Francis Gustavs Lācis kopā ar Rimi Gardēdi, šefpavāru Normundu Baranovski atklāj, ko pirms basīša...

Kā palīdzēt organismam atgūt spēkus pēc Covid-19 un ko darīt saslimšanas profilaksei? Iesaka speciālisti

Pēdējā laikā atkal pieaudzis Covid-19 saslimšanas gadījumu skaits. Kā stiprināt organisma aizsargspējas un kā palīdzēt organismam atgūt spēkus pēc...

«Tallink Duty Free» ir iekļauta pasaules TOP20 lielāko ceļojumu mazumtirgotāju sarakstā

Jaunākajā Moodie Davitt Report 2023, Tallink Duty Free ir ierindota pasaules TOP20 ceļojumu mazumtirgotāju sarakstā. Pamatojoties uz aplēstajiem ceļojumu mazumtirdzniecības pārdošanas apjomiem 2023. gadā...

Skrīveri aicina uz radošiem piedzīvojumiem

Skrīveri piedāvā ne tikai gleznainas ainavas un vēstures pieminekļus, bet arī unikālas iespējas iesaistīties aktivitātēs, kurās varat pilnībā...

Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Vasara vēl tur savas pozīcijas, un iesakām šo laiku izmantot lietderīgi – dodoties ekskursijās, uzzinot ko jaunu un apmeklējot...

Kuldīgā pirmo reizi notiks garšu festivāls «Audz’s Kurzemē»

Kuldīgas senais ķieģeļu tilts pār Ventu un tā apkārtne 14. septembrī pārvērtīsies par gardu svētku centru, kurā pirmo reizi norisināsies garšu festivāls...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com