garšviela.

Apskatām 121 - 160 no 342 vārdam 'garšviela'

Turpinās pieteikšanās trim pārtikas nozares izstādēm «EXPO 2020» ietvaros, pieejams LIAA atbalsts

Vēl līdz 26. maijam Latvijas pārtikas uzņēmumiem ir iespēja pieteikties dalībai nacionālajā stendā trijās EXPO 2020 paralēlās programmas izstādēs, kas veltītas gourmet kategorijas produktiem, saldumiem un bioloģiskajai pārtikai un dzērieniem...

Kas izgudroja mūsu mīļākos našķus?

Lielākā daļa no mums var iztēloties ka šefpavārs vai uzņēmējs bezgalīgi eksperimentē, lai izveidotu un atklātu perfektu sastāvdaļu simfoniju. Tomēr tādus pasaulslavenus ēdienus kā čīzburgerus, kartupeļu čipsus un kukurūzu pārslas ir izdevies paga

Gruzīnu tradicionālā virtuve – bez piemērota vīna neiztikt

Tagad, kad pasaules iepazīšana joprojām ir ierobežota, mēs varam ļauties ceļojumam garšas pasaulē...

Gardumi no Latgales tieši uz mājām

Ieskaties apkopojumā ar Latgales uzņēmējiem un saimniecībām, kuri savus izlolotos produktu piegādā visā Latvijā...

Četri ieteikumi kā padarīt terasi mājīgāku

Tomēr, mēs bieži nepievēršam uzmanību āra terasei un tajā novietojam vecu, nestabilu galdu, kādu nevajadzīgu krēslu un tādas mēbeles, kas nemaz nav piemērotas lietošanai ārpus telpām...

«Gold&Green®» - jauns augu izcelsmes superprodukts Latvijas tirgū

Gold&Green® ir Somijā radīta un patentēta augu izcelsmes produktu līnija, kas izceļas ar vērtīgu, veselībai tik nepieciešamo, uzturvielu - proteīnu, šķiedrvielu un dzelzs daudzumu...

Izdots recepšu krājums «Latgales pavārgrāmata»

Prast gatavot ēst – tā ir liela vērtība, jo ēdiens ir ne vien neatņemama ikdienas sastāvdaļa, bet arī svētki ir skaistāki un īpašāki, ja tajos ir klāts bagātīgs galds...

Termoss vai termokrūze: kas labāk der pārgājienam? Un viena pārbaudīta siltā dzēriena recepte

Latvijā dzīvojošajiem ir paveicies, jo, lai arī joprojām atrodamies ārkārtas stāvoklī, mūsu kustības brīvība nav ierobežota vismaz dienas laikā...

Piparkūku garšvielu noslēpums un citi svētku našķi

Piparkūkas ir viens no senākajiem un iecienītākajiem Ziemassvētku našķiem, kas savu popularitāti saglabā arī mūsdienās...

Ziemassvētki bez stresa – septiņi padomi un recepte

Eglīte. Rotāšana. Dāvanas. Saiņošana. Svētku mielasts. Kad lai to visu paspēj?...

«GEMOSS» atver veikalu Valmierā

Rekonstruētā 1890. gadā celtā senā noliktavas ēka, saglabājot ēkas īpašo auru, ieguvusi atjaunotu veidolu un īpašu interjera dizainu ar daudz nestandarta mēbelēm no paletēm un kokmateriāliem ar vēsturi...

Mārtiņdienu atzīmē ar zoss cepeti

Latvijā tiek svinēta Mārtiņdiena. Svētki tradicionāli iezīmē brīdi, kad rudeni nomaina ziema, un to atzīmē ar...

Interesanti fakti par krāsām un to nozīmi dažādās kultūrās

Krāsām ir būtiska nozīme mūsu dzīvēs. Ar tām mēs mēdzam asociēt kādus notikumus, vietas, kurās...

Kā sagatavot sēnes uzglabāšanai ziemā

Sēņošanas sezona Latvijā, šķiet, ir nepārtraukts process – gaileņu “medības” vasarā plūstoši pāriet beku un baraviku maratonā agrā rudenī...

Iepazīsti savdabīgās delikateses visā pasaulē

Ikviena valsts un kultūra nereti tiek saistīta ar noteiktu ēdienu vai kulinārijas šedevru, kas liek...

Izbaudi jaunas garšas izstādē «Riga Food 2020»!

No 9. līdz 12. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde “Riga Food 2020”, kas...

«Paulig» klimata mērķus apstiprina organizācija «Zinātnē balstīto mērķu iniciatīva»

Paulig kļuvis par pirmo pārtikas un dzērienu uzņēmumu Somijā un par vienu no lielākajiem uzņēmumiem...

5 vasarīgu uzkodu un ēdienu idejas

Vasarā ir aktuālas vieglas maltītes, dažādas uzkodas un atspirdzinoši dzērieni, kā gatavošanai nav...

Ko darīt vasarā, lai neslimotu ziemā?

Rūdīšanās palīdz organismam ātrāk adaptēties nelabvēlīgos laikapstākļos, kā arī veiksmīgāk pārdzīvot stresu. Rūdīšanās stiprina...

Vērtīgi padomi veiksmīgai grilēšanai

Ar dažādām bārbekjū mērcēm, marinādēm un ierīvējamajām garšvielām ir viegli pagatavot interesantu...

«Paulig» izvirza ambiciozus stratēģiskos mērķus ilgtspējības jomā līdz 2030. gadam

Paulig galvenais mērķis ir kļūt par vienu no ilgtspējīgas attīstības līderiem pārtikas un dzērienu...

Idejas sarkanbaltsarkaniem Latvijas svētku gardumiem

Lai Latvijas Republikas Neatkarības satjaunošanas dienā sarūpētu saviem mājiniekiem svētku maltīti...

7 lieliskas idejas, kā vari iegūt jaunas ēdienu garšas

Daudzās mājsaimniecībās pašreiz ēst gatavošana ir daudz aktīvāka, jo laiks pamatā tiek pavadīts mājās...

3 iemesli, kādēļ ir vērts ceļot ārpus Eiropas

Tādas pasaulslavenas vietas kā Riodežaneiro, Bali, Sidneja, Bruneja, Omāna u.c. spēj pārsteigt...

Iepazīsti, kā rodas Āzijas garšas!

Cilvēkiem aizvien vairāk ceļojot uz šodien tik populāriem galamērķiem kā Taizeme...

10 veidi, kā parūpēties par savu veselību ziemā

Ar pareizām rūpēm par sevi iespējams justies lieliski un izvairīties no veselības problēmām arī...

Pārsteigums uz svētku galda: ēdiens kā dekoratīvs elements

Ziemassvētki un Jaunais gads ir laiks, kad jāuzbur svētku noskaņa it visur – jo īpaši pie svinību galda...

5 lietas, ko Tu nezināji par tortiļām un to pasniegšanu

Tortiļu pagatavošana padara īpašu gan ikdienas, gan svētku maltīti, un, pieaugot šī ēdiena popularitāte...

«Santa Maria» gadā ietaupīs 150 tonnas plastmasas, mainot tortiļu iepakojumu

Sabiedrība, īpaši jaunā paaudze, aizvien vairāk novērtē, lai produkti būtu ne tikai garšīgi, iespējami veselīgi, bet arī...

Tukumā un tā apkārtnē svinēs Latvijas dzimšanas dienu

Ar svētku koncertiem un pasākumiem, kas rada un īpaši uzsver Latvijas patriotisko sajūtu un...

Tukuma pusē varēs baudīt Patriotisku garšas nedēļu

Jau ceturto gadu Tukumā un apkārtnē atzīmēs "Patriotisko garšas nedēļu", kuras laikā piedāvās...

3 pikantas pastas receptes, kas lieliski piestāvēs vēsajiem rudens vakariem

Oktobris pazīstams arī kā Pasaules pastas mēnesis, un kā gan citādi to atzīmēt, ja ne izbaudīt...

Simjūda tirgū Valmierā varēs baudīt «Livonijas garšu»

Tirgotāju galdi būs pilni arī ar viduslaiku Livonijā nopērkamiem labumiem: kūpinājumiem un žāvējumiem...

Kareivīgie acteki un maiji bijuši veģetārieši

Kā zināms no vēstures, tagadējo Meksikas teritoriju līdz 15.gadsimtam un spāņu kolonizatoru iebrukumam apdzīvoja

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Bali

Eksotiskā un spožā Bali sala ir īsts dārgakmens, kas mirdz Indonēzijas arhipelāga kronī. Sala, kas ir...

Atklāj restorānu, kurā var nobaudīt termītu pūderi un skudru garšvielas

Ja esi skatījies kādu realitātes šovu, kurā notiek sīva cīņa par izdzīvošanu dabā (džungļos, mežos u.tt.), nereti...

Investējot vairāk nekā 2 miljonus eiro, atvērts jauns LIDO restorāns «Alfā»

5. septembrī tirdzniecības parkā “Alfa”, jaunā korpusa 3. stāvā, atklāts LIDO restorāns, kura izveidē investēti vairāk nekā...

Valmieras pusē lustīgi svinēs Tomātu svētkus

Tomāts – ne tikai dārzenis, bet arī sava veida brīnumlīdzeklis, ko zinātāji izmanto ne tikai kā pārtikas...

Izstādē «Riga Food 2019» varēs nobaudīt daudzus jaunus produktus

Saldā torte no kabačiem, mārrutku etiķis ar čili, alus ar pienu, visātrāk pagatavojamais olu kultenis...

Bauskas puses tūrisma uzņēmēji apvienojušies vienotā maršrutā «Lielceļa kaimiņi»

Četri Bauskas novada tūrisma objekti, kuri atrodas pie automaģistrāles A7 – “Mazā muiža”, atpūtas komplekss ...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com