ielu ēdiens.

Apskatām 121 - 160 no 415 vārdam 'ielu ēdiens'

Andris Rasiņš: Latvieši ir prasīgi un zinoši alus baudītāji

Lai gan Lager tipa alus Latvijā ir pieprasītākais un daļa alus cienītāju ir ilgstoši uzticīgi savai izvēlei, aizvien vairāk ir tādu, kuri vēlas baudīt jaunas garšas un eksperimentēt...

Jaunums - Gold&Green® veselīgie vrapi degvielas uzpildes stacijās KOOL

Pasaulē vairāk kā jebkad cilvēki pievērš uzmanību savai veselībai, priekšroku dodot produktiem, kuru sastāvā ir maksimāls daudzums organismam...

Jau devīto reizi pasaules līmeņa sportisti, amatieri un citi ekstrēmo sporta veidu cienītāji tiksies Ventspilī

Jau devīto reizi pasaules līmeņa sportisti, amatieri un citi ekstrēmo sporta veidu cienītāji tiksies Ventspilī - lielākajā alternatīvo sporta veidu...

Alise Zvejniece, Travelnews.lv uzdevumā - Iespaidi par Liepāju

Liepāja- vēju pilsēta, kas pilna ar paradoksiem un iespaidiem. Lielākā Kurzemes pilsēta ir lieliska vieta, kur pavadīt dažas dienas un atgriezties mājās ar sajūtu...

Zaļie Jāņi: “nē” vienreizlietojamai plastmasai un pārtikas atkritumiem

Tuvojas Jāņi un svinības draugu un ģimenes lokā. Kā izplānot ēdienkarti, kā glabāt kulinārijas šedevrus un kā samazināt atkritumu daudzumu svētkos...

Par spīti krīzei tūrisma nozarē, durvis ver ekskluzīva dizaina viesnīca Rigā - A22 hotel.

Ēka Rīgā, Ausekļa ielā 22 pārtop par elegantu 5* viesnīcu “A22 hotel” ar izsmalcinātiem numuriem, nelielu, bet elegantu sapulču telpu...

Turcija ir atvērta Latvijas atpūtniekiem - viesnīcas ir sertificētas saskaņā ar Droša tūrisma programmu

Lai nodrošinātu tūristiem iespēju izbaudīt drošas brīvdienas visos ceļojuma posmos un neapdraudēt veselību, valstī tiek īstenota droša tūrisma sertifikācijas programma (Safe Tourism Sertificate), kas stājās spēkā 2021. gada sākumā...

Restorāns «STAGE 22» iepazīstina ar vasaras terases ēdienkarti

Restorāns Stage 22 specializējas Baltijas virtuvē ar vietējo garšu elementiem, kas ļauj izzināt reģiona īpašās garšas un produktu tekstūras...

Trīs populārākie Latvijas iedzīvotāju ēšanas netikumi un kā tos uzveikt

Latvijas iedzīvotāji arvien vairāk uzmanības velta savam uzturam, un šobrīd jau 65% sabiedrības uzskata, ka ēd veselīgi...

Apslēptās ceļojuma izmaksas - cik patiesībā izmaksā ceļojums ar auto?

Apburti ar azartu un gaidāmo atvaļinājumu, mēs aizmirstam kritiski izvērtēt izmaksas. Plānojot ceļojumus, ir ļoti svarīgi jau laikus domāt, kur un kā mēs vēlamies doties, lai ievērojama daļa no ietaupītās naudas netiktu iztērēta  pirms ierašan�

Drošība uz prāmja, autobusā un lidmašīnā - ar ko rēķināties ceļotājiem?

Šoreiz svarīgs ir ne tikai gala mērķis, bet arī pats veids kā tur nokļūt, lai spētu pasargāt gan sevi, gan citus...

Kabatas izmēra palīgi virtuvē: kā viegli pagatavot restorāna cienīgu maltīti

Par laimi, mūsdienu tehnoloģijām attīstoties neticamā ātrumā, paplašinās arī iespējas, kā mājas apstākļos pagatavot restorāna cienīgu maltīti viegli un ātri...

Aivars Mackevičs: dažas atziņas par jauno viesnīcu «OTTO Hotel & Sun» Pāvilostā

«OTTO Hotel & Sun» ir jauna SPA un dizaina viesnīca Pāvilostā, kura savas durvis ir vērusi 2021.gadā...

Ārvalstu students: Latvija ir lieliska vieta, kur dzīvot

Ierodoties šeit un iepazīstot tuvāk tās kultūru un cilvēkus, sapratu, ka esmu pieņēmis pareizu lēmumu, stāsta Biznesa augstskolas Turība students Jašvants Džaisvals...

Izgaršot Latgali: no spēcinoši sātīgām putrām līdz saldiem kārumiem

No spēcinoši sātīgām putrām līdz saldiem kārumiem, no gardām dabas tējām līdz stiprinātiem dzērieniem...

Piparkūku garšvielu noslēpums un citi svētku našķi

Piparkūkas ir viens no senākajiem un iecienītākajiem Ziemassvētku našķiem, kas savu popularitāti saglabā arī mūsdienās...

Ziemassvētki bez stresa – septiņi padomi un recepte

Eglīte. Rotāšana. Dāvanas. Saiņošana. Svētku mielasts. Kad lai to visu paspēj?...

Kā temperaments var ietekmēt veselību?

Būtiska mūsu dzīves daļa ir tieši temperamenta vadīta...

Septiņi labi padomi, kā ēst veselīgi, strādājot no mājām

Septiņi labi padomi, kā ēst veselīgi, strādājot no mājām...

TOP6 izplatītas kļūdas, kas kavē jaunas valodas apguvi

TOP6 izplatītas kļūdas, kas kavē jaunas valodas apguvi...

Raimonds Rozenfelds: Brauciens uz šarmanto Japānu 2019. gada maijā

Es, Raimonds Rozenfelds, vēlējos apmeklēt Japānu jau no bērnības. Laiku, kad tas precīzi notiks, protams, nezināju...

Šefpavārs Aleksandrs Kardašs: Jauni noteikumi un tendences restorānu biznesā

Šefpavārs Aleksandrs Kardašs: Jauni noteikumi un tendences restorānu biznesā...

5 ieteikumi, kā vislabāk sagatavoties piknikam

Turpinoties siltajam laikam, aizvien biežāk cilvēki izvēlas brīvdienas pavadīt ārpus mājas. Ja atpūta pie dabas tiek...

Iepazīsti savdabīgās delikateses visā pasaulē

Ikviena valsts un kultūra nereti tiek saistīta ar noteiktu ēdienu vai kulinārijas šedevru, kas liek...

Mārtiņš Rītiņš radījis neparastu recepti bez gaļas

Atzīmējot Zviedru tradicionālo gaļas bumbiņu dienu, ko svin 23. augustā, pazīstamais šefpavārs...

Vērtīgi padomi veiksmīgai grilēšanai

Ar dažādām bārbekjū mērcēm, marinādēm un ierīvējamajām garšvielām ir viegli pagatavot interesantu...

7 lieliskas idejas, kā vari iegūt jaunas ēdienu garšas

Daudzās mājsaimniecībās pašreiz ēst gatavošana ir daudz aktīvāka, jo laiks pamatā tiek pavadīts mājās...

Ceļotāja stāsts: Ar kājām no viena gala līdz otram: Izraēla

1020 kilometri, no tiem 400 pa tuksnesi. Kur? Izraēlā. Agnese, kur Tev prāts?! Tas taču droši vien...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūrisma operatora «Baltic DMC Group» vadītājas Evijas Pugačas

Pilna servisa ienākošā un izejošā tūrisma operatora «Baltic DMC Group» vadītāja Evija Pugača saredz tieši ienākošā tūrisma potenciālu un ar izdomu...

3 iemesli, kādēļ ir vērts ceļot ārpus Eiropas

Tādas pasaulslavenas vietas kā Riodežaneiro, Bali, Sidneja, Bruneja, Omāna u.c. spēj pārsteigt...

Igaunijā aicina izbaudīt restorānu mēnesi «Garšīgā Tartu»

Restorānu šefpavāri, kuri piedalās kampaņā, darīs visu iespējamo, lai pārsteigtu pilsētas iedzīvotājus un...

30 pasaules pilsētas, kurās vari baudīt labāko ielu ēdienu

Pilsētas tika vērtētas pēc četriem parametriem – ielu ēdiena tirgotāju skaita pilsētā, pieejamību...

Marta Kive par «Valtera Restorāns»: Trīs stundu ceļojums Latvijas garšu pasaulē

Ja meklējiet labu ideju, kā pavadīt nedēļas nogales vakaru, viennozīmīgi varu ieteikt doties...

11 ēdieni, kas jānogaršo esot Francijā

Statistika norāda, ka Francija ir pasaulē populārākais tūristu galamērķis. Tieši Franciju...

7 intriģējoši galamērķi Spānijā ārpus ierastajiem maršrutiem

Spānija jau gadsimtu garumā piesaista ceļotājus ar savām elpu aizraujošajām ainavām...

Pārsteigums uz svētku galda: ēdiens kā dekoratīvs elements

Ziemassvētki un Jaunais gads ir laiks, kad jāuzbur svētku noskaņa it visur – jo īpaši pie svinību galda...

10 iemesli, kuru dēļ ir vērts apciemot Lapzemi

Vai kādreiz esiet aizdomājušies kāpēc Ziemassvētku vecītis par savu dzīvesvietu ir izvēlējies...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Rīgas Tūrisma attīstības biroja Valdes locekļa un stratēģiskās attīstības direktora Jāņa Jenža

2019. gada novembra beigās Rīgas Tūrisma Attīstības biroja (RTAB) dibinātāju sapulcē par...

5 lietas, ko Tu nezināji par tortiļām un to pasniegšanu

Tortiļu pagatavošana padara īpašu gan ikdienas, gan svētku maltīti, un, pieaugot šī ēdiena popularitāte...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Finnair» ģenerālmenedžera Baltijas valstīs un Austrumeiropā Arunas Skuja

Arunas Skuja lidsabiedrībā Finnair strādā jau 12 gadus un uzkrājis vērā ņemamu pieredzi, lai būtu...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com