ēst gatavošana.

Apskatām 161 - 200 no 1214 vārdam 'ēst gatavošana'

Svinam ziemu Līvānu pussalā!

2023. gada 17. decembrī no plkst.11.00 līdz 15.00 Līvānu pussalu ieskaus Ziemassvētku rosība un īpaša svētku gaisotne...

Smiltenes novada Kultūras un tūrisma pārvalde aicina darbā tūrisma darba organizatoru

Smiltenes novada Kultūras un tūrisma pārvalde aicina darbā tūrisma darba organizatoru...

Liepājas muzejs un Hoijeres nams aicina uz muzejpedagoģijas nodarbībām Ziemassvētku noskaņās

Liepājas muzejs un Hoijeres kundzes viesu nams, noslēdzot mācību semestri un gaidot gada gaišākos svētkus, brīnumu gaidīšanas laiku, aicina skolēnus uz muzejpedagoģijas nodarbībām...

Kā ietaupīt un tērēt apdomīgi, iepērkoties gudri?

Eiropas Savienībā katru gadu tiek radīti gandrīz 57 miljoni tonnu pārtikas atkritumu (127 kg uz vienu iedzīvotāju) aptuveni 130 miljardu eiro vērtībā...

Aicina uz Ziemassvētku norisēm Valmieras novadā

Zeltītas gaismiņas sakrīt uz cepurēm, ragaviņām, suņa pūkausīs, slēpju atstātajās sliedēs, eglītes zaros. Tajās cerība, kas izteikta, zvaigznei krītot...

Pazīmes un ieteikumi, ja ir kas vairāk par parastu saaukstēšanos

Tā nu tas ir – ar iesnām, krekšķi un karstu pieri vairs nav nekādi joki. Augšējo elpceļu slimību simptomi, kam agrāk lielu vērību nepievērsām...

Lauku tūrisms kļūst aizvien zaļāks! Šogad 31 saimniecība saņem «Zaļo sertifikātu»

2023. gada 9. novembrī, pulcējoties vides kvalitātes zīmes “Zaļais sertifikāts” komisijai, tika izskatīti 2023. gada pretendenti...

Svinēsim Latvijas valsts svētkus Valmieras novadā!

Tu pazīsti Latviju tādu, kādu to nepazīst neviens. Tavas ikdienas laimītes un pāri laikam stāvošās laimes ir Tava dāvana Latvijai, kādu...

Arī šajā nedēļas nogalē grandiozais gaismas uzvedums «Lāčplēsis»

No 2023. gada 10. līdz 19. novembrim Likteņdārzā (Daugavas krastā, Koknesē) skatāms Latvijas vadošo gaismas oriģinālizrāžu veidotāju...

Nacionālajā nemateriālā kultūras mantojuma sarakstā iekļautas četras jaunas vērtības

2023. gada 17. oktobrī Nemateriālā kultūras mantojuma padomes sēdē pieņemts lēmums par četru jaunu vērtību iekļaušanu Nacionālajā nemateriālā kultūras mantojuma (NKM) sarakstā...

Dodies svinēt Latvijas valsts dzimšanas dienu uz Daugavpili!

Tuvojas Latvijas valsts 105. dzimšanas diena, kurai par godu Daugavpils pilsētā notiks virkne patriotisku pasākumu. Ikviens ir aicināts...

«Baltic Chefs» paziņo par otrās pavārgrāmatas iznākšanu

"Baltic Chefs" projekta komanda, kas pirms diviem gadiem izdeva pirmo pavārgrāmatu ar receptēm no Baltijas atpazīstamākajiem pavāriem...

Zināmi «Zemgales Tūrisma gada balvas 2023» pretendenti

Šogad, atzīmējot Zemgales tūrisma asociācijas divdesmito gadadienu, pirmo reizi notiks “Zemgales Tūrisma gada balvas 2023” pasniegšanas ceremonija...

Kurus produktus visbiežāk ēdam par maz?

Uzturs – mūsu ikdienas enerģijas, vitamīnu un minerālvielu avots. Atzīmējot Pasaules uztura dienu (16. oktobris), ir noderīgi pārskatīt savu ēdienkarti un izvērtēt...

5 veidi, kā iegūt garšīgu ēdienu bez sāls – starp tiem tagad arī garšvielu maisījumi

Pieaugot iedzīvotāju interesei par veselīgāku maltīšu gatavošanu un uzturu kopumā, Santa Maria piecus populārākos garšvielu maisījumus izveidojusi bez sāls...

Aicina uz Simjūda tirgu Valmierā

Rīgas iela Valmierā, kur ikdienā pilsētas dunā ietinas soļi, spindz riepas un skan vārdi, pieņems citu veidolu. Tur rudens smaržos, ietinies dobju, vagu, koku, mežu un pļavu buķetē...

Romana Sutas un Aleksandras Beļcovas muzejs svin 15 gadu jubileju

Nedēļā no 2023. gada 10. līdz 14. oktobrim Romana Sutas un Aleksandras Beļcovas muzejs (Elizabetes ielā 57a, dz. 26, Rīgā) svinēs 15 gadu jubileju...

Zemgales Tūrisma asociācija izsludina balsošanai nomināciju «Zemgales Zelta dukāts»

Lai apzinātu un godinātu Zemgales tūrisma pakalpojumu sniedzējus, kuri godprātīgi un sekmīgi darbojas tūrisma nozarē, vienlaikus attīstot gan savu uzņēmumu vai...

MICHELIN ceļvedis ierodas Latvijā

Valsts labāko restorānu saraksta atklāšana norisināsies īpašā pasākumā 2023. gada 21. novembrī...

Kas no veselībai vēlamā atrodams kāpostos

Lai arī tieši šobrīd svaigo kāpostu lapas ir īsti kraukšķīgas un sulīgas, šim lieliskajam dārzenim tādas noteiktas sezonalitātes nemaz nav...

Dodies ar klasi rudens piedzīvojumos Valmieras novadā

Kad vasaras zaļojošo koku lapas sāk krāsoties, ir atkal pienācis laiks sēsties skolas solā un krāt jaunas zināšanas. Lai enerģija un vēlme izzināt...

10 iemesli jau šodien nopirkt ceļojumu uz Jordāniju

Tuvo Austrumu tuksnesīgā valsts Jordānija ir patiesi unikāls un krāšņs, taču joprojām arī nedaudz noslēpumains ceļojumu galamēķis...

Aptauja: Teju puse iedzīvotāju uzskata, ka alu var baudīt visu gadu, ne tikai vasarā

Gandrīz puse aptaujāto (43%) uzskata, ka alus nav tikai vasaras dzēriens un to var baudīt visu gadu. 12% norāda, ka piemērotība gadalaikam ir atkarīga no alus veida...

Ebreju kalendārā iezīmē 5784. gadu

Ebreju Jaunais gads Roš Hašana sākas saulrietā piektdien, 2023.gada 15. septembrī, un beidzas saulrietā svētdien, 17. septembrī...

Baudīsim Kanāriju salu gaisotni Likteņdārza Saieta namā

2023. gada 9.septembrī Likteņdārza Saieta nams aicina ikvienu, kam patīk saule, spāņu kultūra un ēdieni uz Spāņu vakaru.  Pasākums sāksies  18.00 un ilgs līdz 22.00...

7 ieteikumi, kā mudināt bērnu ēst veselīgāk

Teju visi vecāki vēlas, lai viņu bērni ēstu veselīgāk, lai ikdienā neveselīgos un cukurotos našķus aizstātu augļi, dārzeņi vai citas veselīgas uzkodas...

Kā mazināt kāri pēc saldumiem? Iesaka speciālisti

Mūsdienās saldo našķu klāsts ir tik plašs, ka ir grūti stāties pretī tā vilinājumam. Turklāt arī ēdieni un našķi, ko neuztveram kā saldumus, var saturēt diezgan lielu cukura daudzumu...

Gardēžus aicina mājas kafejnīcas Jēkabpilī un Krustpils pusē

“Mājas kafejnīcu dienas” Jēkabpilī un Jēkabpils novada Daugavas labajā krastā norisināsies  2023. gada 26. - 27. augustā...

19.augustā aicina Volfu dzimtas pikniks Litenes muižā

Litenes muižas, kas atrodas gleznainās Pededzes upes krastā, nezūdošās vērtības ir vienkāršība, pamatīgums un apkārtnes ainavas burvība...

Nenokavē vasaru: uzzini kā un kur pilsētā pagatavot grilētu maltīti darba dienas vakarā

Vasaras Latvijā ir īsas un augusta sākums nereti ir brīdis, kad sākam satraukties, vai pagūsim vēl izbaudīt un izgaršot vasaru....

Gardēži un pārtikas nozares profesionāļi no visas pasaules tiksies izstādē «Riga Food 2023»

Jau rudenī, no 7. līdz 9. septembrim, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākais pārtikas nozares notikums – izstāde “Riga Food 2023”...

Koknesē atklāj Kultūras tūrisma Glempingu - sesto visā Latvijā

Bioloģiskā saimniecība Janavas atrodas Daugavas dabas parkā, kur bagātīgi aug daudzveidīgas ziedu un augu sugas. Saimniece Anta Kučere no tām veido zāļu tējas...

Eksotiskie ceļojumi galamērķi - kā izvēlēties piemērotāko?

Latvijas ilgā ziema arvien vairāk latviešus vilina uz mirkli par to aizmirst, dodoties ceļā pretī eksotiskai vasarai. Tomēr, kā atrast sev piemērotāko tālzemju galamērķi...

Dikļos izskanēs noskaņu koncerts «Augusta debesīs» ar Shipsea, Laimu Jansoni un Miķeli Putniņu

2023. gada 20. augustā plkst. 18.00 Neikenkalna dabas koncertzālē Dikļos izskanēs noskaņu koncerts “Augusta debesīs”, kurā muzikālos stāstus stāstīs ģitārists...

Kas vērtīgs vasaras ogās? Skaidro speciālisti

Vasaras laiks ir lieliska iespēja stiprināt savu organismu ar ogās esošajiem vitamīniem un minerālvielām. Kāpēc jāēd vasaras ogas, cik daudz un kas tajās vērtīgs...

Aicina uz Sklandraušu festivālu Dundagā

2023. gada 22. jūlijā no 12.00 līdz pat trijiem rītā Dundagā ikvienu apmeklētāju gaidīs tradicionālajā  Sklandraušu festivālā “Pie galda, pie goda, pie labiem ļaudīm’...

Ko atklās «de Woldemer» – jaunā ekspozīcija Valmieras pils teritorijā

Aicinām uz jaunās ekspozīcijas “de Woldemer” atvēršanu! Ekspozīcija nosaukta senajā Valmieras vārdā un Valmieras pils teritorijā būs apskatāma gan jaunbūvētajā stikla apjomā...

Ko ņemt līdzi uz festivālu? Konsultē farmaceite

Vasara ir atvaļinājumu, izbraucienu un festivālu laiks! Lai pilnvērtīgi izbaudītu visu, ko vasaras festivāli sniedz, jāņem vērā pamatnoteikumi savas veselības...

7 iemesli, kāpēc noteikti jāēd zemenes

Vārds “noteikti” nebūt nav pārspīlējums! Tirgus un veikalu stendi vai lūzt no dažādu zemeņu šķirņu pārpilnības, jo tām šobrīd ir sezona gan virknē Eiropas valstu...

Brīvdienās atļāvos vairāk. Kā tas ietekmē veselību?

Brīvdienas un svētkus mēdz dēvēt par “atļaujos vairāk” laiku, kad bieži vien ēdam un dzeram to, kas nav ierastajā ikdienas ēdienkartē...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com