Food.

Apskatām 161 - 200 no 587 vārdam 'Food'

Turpinās pieteikšanās trim pārtikas nozares izstādēm «EXPO 2020» ietvaros, pieejams LIAA atbalsts

Vēl līdz 26. maijam Latvijas pārtikas uzņēmumiem ir iespēja pieteikties dalībai nacionālajā stendā trijās EXPO 2020 paralēlās programmas izstādēs, kas veltītas gourmet kategorijas produktiem, saldumiem un bioloģiskajai pārtikai un dzērieniem...

Turpinās darbs pie Latvijas paviljona izstādei «EXPO 2020» Dubaijā

Latvijas EXPO 2020 paviljona stāsts tiks balstīts uz trīs Latvijas vērtībām: savienojamība kā dažādu kultūru, tranzīta, tehnoloģiju un cilvēku mijiedarbību; izaicinājums kā spēja paveikt sarežģītus uzdevumus ātri, efektīvi un pasaules l�

«Gold&Green®» - jauns augu izcelsmes superprodukts Latvijas tirgū

Gold&Green® ir Somijā radīta un patentēta augu izcelsmes produktu līnija, kas izceļas ar vērtīgu, veselībai tik nepieciešamo, uzturvielu - proteīnu, šķiedrvielu un dzelzs daudzumu...

Tagad arī Ventspils iedzīvotājiem pieejama «Bolt Food» ēdienu piegāde

2021. gada 1. aprīlis, Rīga – Bolt, vadošā Eiropas transporta platforma, no šodienas arī Ventspils iedzīvotājiem piedāvā Bolt Food ēdienu piegādes pakalpojumu...

Latvijas pārtikas ražotāji tiešsaistes diskusijā dalās pieredzē par produkcijas realizāciju

2021. gada 11. martā „Lauku ceļotāja” un Lauksaimniecības organizāciju sadarbības padome (LOSP) rīkotā tiešsaistes diskusijā tikās 44 Latvijas uzņēmēji

Latvijas mazo pārtikas ražotāju produkcija rod īsāko ceļu pie pircējiem

Patreizējos apstākļos pircējiem viņu produkciju atrast un iegādāties palīdz mājražotāju kooperatīvi, tiešās pirkšanas pulciņi, dažādas pirkšanas platformas internetā un citi jauninājumi...

Agrita Jasāne: Uz 2021. gadu raugāmies ar cerību, ka situācija uzlabosies

Pagājušā gada aktīvo tūrisma sezonu ietekmēja pandēmija un vīrusa Covid-19 izplatība, kā arī starptautiskās mobilitātes ierobežojumi gan Latvijā, gan arī ārvalstīs...

23 lauku tūrisma uzņēmumi saņem vides kvalitātes zīmi «Zaļais sertifikāts»

„Zaļais sertifikāts” pārstāv dabas vērtības lauku tūrismā, un atpūta dabā šobrīd ir īpaši aktuāla...

Ārkārtas stāvokļa ierobežojumi vairo atkritumus

Lai mazinātu vienreizlietojamo pārtikas līdzņemšanas trauku patēriņa pieaugumu, aicina uz kafejnīcu doties ar savu pārtikas kārbiņu...

«ATTA CENTRE» izveido virtuālo restorānu tīklu

ATTA piedāvā divus restorānus: “Osaka by ATTA” (Āzijas virtuve) un “Parma by ATTA” (Itālijas virtuve)...

«Rūme» ikvienam piedāvā nobaudīt street food

Šefpavārs Uvis Janičenko savā restorānā Rūme ikvienam pilsētniekam piedāvā nobaudīt street food...

Liepājas uzņēmums atver vēl vienu picēriju Rīgā

Viens no Latvijā lielākajiem ēdināšanas un viesmīlības uzņēmumiem SIA “Tiamo grupa” 12. novembrī atvēris vēl vienu picēriju “Čili Pizza” Rīgā...

Dace Dovidena: Vai reģionos ir biznesa potenciāls?

Uzņēmējdarbība reģionos nenoliedzami prasa gan misijas apziņu, gan patriotismu, jo līdz šim reģioni ir bijusi izaicinoša vide uzņēmējiem, kur tikai ar lielu entuziasmu apveltīti cilvēki ir gatavi īstenot savas idejas...

Daugavpils Tūrisma attīstības un informācijas aģentūrai aprit pieci gadi

Aģentūru 2015. gadā izveidoja Daugavpils pilsētas dome ar mērķi veicināt tūrisma nozares attīstību un kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšanu, nodrošināt kultūrizglītojošo un informatīvo darbu tūrisma jomā un veselīga dzīvesveida popu

Septiņi labi padomi, kā ēst veselīgi, strādājot no mājām

Septiņi labi padomi, kā ēst veselīgi, strādājot no mājām...

Dinārs Zvidriņš gatavojas dalībai pasaules pavāru konkursā «Bocuse d’Or»

Dinārs Zvidriņš gatavojas dalībai pasaules pavāru konkursā “Bocuse d’Or”...

Šefpavārs Aleksandrs Kardašs: Jauni noteikumi un tendences restorānu biznesā

Šefpavārs Aleksandrs Kardašs: Jauni noteikumi un tendences restorānu biznesā...

Ir apstiprinātas vēl divu «Burger King» restorānu atrašanās vietas

Ir apstiprinātas vēl divu "Burger King" restorānu atrašanās vietas...

«Michelin» zvaigznes – kādi ir vērtēšanas kritēriji?

"Michelin" zvaigznes – kādi ir vērtēšanas kritēriji?...

Latvija pirmo reizi piedalīsies Pasaules slavenākā pavāru konkursa «Bocuse dOr» Eiropas atlasē

Latvija pirmo reizi piedalīsies Pasaules slavenākā pavāru konkursa “Bocuse d’Or” Eiropas atlasē...

Zelta rudens atklāšanas svētki Siguldā

Siguldas sirdī – Siguldas pils kvartālā 26. septembrī norisināsies Zelta rudens sezonas atklāšanas svētki ar lustīgu tirdziņu...

Iepazīsti pirmo Street Food festivālu Daugavpilī - Foto

25 bildes. Iepazīsti pirmo Street Food festivālu Daugavpilī...

Rīgas reģiona īpašā garša atrodama mazo ražotāju saimniecībās

Tieši mazie uzņēmēji un mājražotāji Baltijas nozīmīgākajā pārtikas izstādē “Riga Food 2020” Rīgas plānošanas reģiona...

Ar vērienu izskan pirmais ielu ēdiena festivāls Daugavpilī

12. septembrī Daugavpilī pirmo reizi Rīgas ielas svētku ietvaros aizvadīts Street Food festivāls. No plkst. 12.00 līdz 22.00 Daugavpils pilsētas un...

Daugavpilī norisināsies pirmais «Street Food festivāls»

Pilsētas ciemiņi un iedzīvotāji varēs nobaudīt garšīgu ēdienu, ko pagatavojuši vietējie restorāni un kafejnīcas...

Izstādē «Riga Food 2020» var iepazīt Latvijas ražotāju jaunākos produktus

Burciņmaize, latviešu gelato vafeļu glāzītē, sīpolu standziņas, cidoniju čipsi… tie ir tikai daži no...

Apmeklē Grila parku izstādē «Riga Food 2020» un atmodini sevī mītošo kulināru!

Būs grilēšanas sacensības, grilēšanas teātra izrādes, šefpavāra Ingmara Ladiga meistarklases, degustācijas un...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Septembris uzņēmis apgriezienus un ierāvis lielu daļu cilvēku steigas virpulī. Koku lapas lēnām...

Travelnews.lv apmeklē pārtikas izstādi «Riga Food 2020» Ķīpsalā - Foto

60 bildes. Travelnews.lv apmeklē pārtikas izstādi «Riga Food 2020» Ķīpsalā...

Izstādē «Riga Food 2020» ir plaši pārstāvēts arī Rīgas reģions

Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiekošajā Baltijas nozīmīgākajā pārtikas izstādē "Riga Food 2020"...

Zināmi pirmā «Street Food festivāls» festivāla dalībnieki

Festivālā piedalīsies un priecēs apmeklētājus ar dažādiem interesantiem ēdieniem un dzērieniem...

Mārtiņš Rītiņš radījis neparastu recepti bez gaļas

Atzīmējot Zviedru tradicionālo gaļas bumbiņu dienu, ko svin 23. augustā, pazīstamais šefpavārs...

ASV lidsabiedrības nezina, ko darīt ar 42 tonnām riekstu

Šobrīd pasaulē ļoti daudziem piegādātājiem ir problēmas ar produkcijas noietu, jo tūrisma biznesa apsīkšana iezīmē pieprasījumu...

Izbaudi jaunas garšas izstādē «Riga Food 2020»!

No 9. līdz 12. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde “Riga Food 2020”, kas...

Valmieras Tūrisma inovāciju hakatons – kad idejas pārvēršas īstenībā

Lai Valmierā attīstītu esošos un izveidotu jaunus piedāvājumus Igaunijas un Latvijas tūristu piesaistei...

Saraksts: Travelnews.lv piedāvā video intervijas ar tūrisma profesionāļiem un citu nozaru ekspertiem

Kopš 13.03.2020 tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv piedāvā tiešsaistes video intervijas ar tūrisma profesionāļiem 

Video intervija ar Krišu Zupiņu, «Street Food Angārs» vadītāju

Tūrisma ziņu portāls «Travelnews.lv» uz sarunu aicināja Krišu Zupiņu, «Street Food Angārs» vadītāju...

Tiamo grupa svinīgi atklāj savu pirmo «Čili Pizza» Rīgā

18. jūnijā SIA “Tiamo grupa”, viens no lielākajiem ēdināšanas un viesmīlības uzņēmumiem Latvijā, atvēris savu pirmo picēriju...

«Tiamo grupa» atver savu pirmo «Čili Pizza» restorānu Rīgā

SIA "Tiamo grupa", viens no lielākajiem ēdināšanas un viesmīlības uzņēmumiem Latvijā, jūnijā parakstījis...

Rīgas Tūrisma attīstības birojs aicina uz vebināru «Gastronomijas tūrisma nozares aktualitātes»

Lai tūrisma nozares atjaunošanas plāna ietvaros rastu efektīvākos risinājumus uzņēmēju atbalstam...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com