cūkas.

Apskatām 161 - 200 no 278 vārdam 'cūkas'

8 ieteikumi svētku galda rotāšanai

Jaunā gada svinības ir laiks, kad sevišķi piedomājam par īpašiem ēdieniem, kā arī radošu, svētkiem piemērotu maltītes...

Ziemassvētku vakars ienāk Latvijā ar lielu svētību

Ziemassvētku gaidīšanas laiks, ko sauc par adventi, ir noslēdzies un daudzas Latvijas ģimenes šovakar pulcēsies pie svētku...

Lai ziemas brīvdienās garšo latviešu ēdieni!

Kulinārais tūrisms – ēdienu un dzērienu baudīšana – uzņem apgriezienus Latvijas laukos. Šogad ''Lauku ceļotājs''...

Kopš 13.12.2014 ES ir ieviesusi 7 noteikumus pārtikai, lai aizsargātu patērētājus

Kopš 13.decembra Eiropas Savienība ir ieviesusi 7 svarīgus noteikumus pārtikas preču aprakstam un...

Iepazīsti latviešu tradicionālo svētku virtuvi

Latviešu svētku virtuve ir bagāta ar dažādām tradīcijām, kas atšķirīgas no citu tautu paražām...

Eiropas grandiozākie festivāli augustā

Nav noslēpums, ka vasara ir festivāliem, svinībām un karnevāliem bagātākā sezona, tāpēc Travelnews.lv redakcija aicina ieskatīties un apmeklēt...

PVD ieteikumi drošas pārtikas iegādei un pagatavošanai Līgo svētkos

Par to, lai iegādātos un celtu galdā tikai drošu pārtiku, jādomā ik reizi, dodoties iepirkties, taču īpaši aktuāli...

Lido: Ko Tu zini par alu?

LIDO alus darītava izpētījusi un apkopojusi interesantus faktus par alu, kas mūsdienās ir trešais populārākais dzēriens...

Japāņu tūrisma speciālisti spriež: Latvija var būt interesants ceļojumu galamērķis viņu tautiešiem

Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA) šajās dienās uzņem japāņu tūrisma profesionāļus, kuru....

Vecrīgā atvērts jauns restorāns Niklāvs, aicinot viesus uz pusdienu bufeti

Sākot ar maija vidu, Vecrīgas četrzvaigžņu viesnīcas Radi un draugi telpās apmeklētājiem...

Satiec savu meistaru Berga Bazārā

Berga Bazārs, Rīga, 5. aprīlī no pulksten 10 līdz 16 aicina apgūt seno rotu, tautastērpu komplektēšanas, dziju krāsošanas, audēju un stāstnieku amata noslēpumus...

Dikļu pils šefpavārs: «Francijas virtuvei raksturīgi viegli ēdieni»

28. un 29. martā Dikļu pilī notiks ikgadējās Francijas dienas, kuru laikā īpašs uzvars tiks likts...

Rīgas atslēgas šefpavāre piedāvā Gastronomijas laboratorijas jaunumu - «Cūciņ spēlē paslēpes»

Restorāna Rīgas atslēga (Key to Riga) šefpavāres Gunitas Rolovas Gastranomijas laboratorijas jaunums...

Meteņu tirgus vai "Aizgavēnis" Kalnciema kvartālā

Sestdien, 15. februārī no 10.00 līdz 16.00 Kalnciema kvartāla tirdziņā notiks Meteņu dienas svinības latgaļu un itāļu stilā. Latgalē...

Latvijas mežos turpinās zaļā ziema

Klāt astronomiskā, bet vēl ne meteoroloģiskā un fenoloģiskā ziema. Uz laukiem zaļo ziemāji, bet mežā – ne viena vien jaunā...

Brīvdabas muzejs aicina ieskandināt Ziemas saulgriežus

Šo svētdien, 15. decembrī no pulksten 12:00 līdz plkst. 16:00 Brīvdabas muzejs aicina lielus un mazus...

ES māja aicina uz Ungārijas kino vakaru

ES māja sadarbībā ar Ungārijas vēstniecību ikvienu interesentu 28. novembrī aicina uz Ungārijas kino vakaru, kura ietvaros...

Taizemes virtuve - pikantais austrumu vilinājums

Taizemē, protams, var atrast gan eiropiešu, gan Āzijas virtuves restorānus, tomēr, dodoties ceļojumā uz šo eksotisko Āzijas valstu...

Austrālijā mežacūka "apzog" atpūtniekus un piedzeras

Aizmirstiet par krokodiliem un čūskām – šķiet, ka Austrālijas savvaļā atpūtniekiem visvairāk jāuzmanās no mežacūkām...

Ķīpsalā turpinās izstāde "Riga Food 2013"

18. starptautiskā pārtikas izstāde "Riga Food 2013" notiks no 4. līdz 7. septembrim Starptautiskajā izstāžu...

Aktivitātes Latvijas uzņēmumu un reģionu stendos izstādē "Riga food 2013"

Latvijas uzņēmumi tiekas starptautiskajā pārtikas izstādē "Riga Food 2013", kas norisināsies...

Opera Hotel & Spa restorāns Boulevard 33 prezentē Gastronomijas festivāla ēdienkarti

Jau pavisam drīz, no 31. augusta līdz 8. septembrim, pārtikas izstādes "Riga Food 2013" ietvaros norisināsies...

Ķīnas viesu skaita samazinājumā vaino smogu

Ķīna, viena no tūristu apmeklētākajām valstīm pasaulē, 2013. gadā uzņēmusi krietni mazāk ārzemju tūristu nekā pērn...

Jau drīz restorāni vērs durvis "Vasaras Rīgas restorānu nedēļai"

Jau trešo reizi no 5.-11.augustam norisināsies Rīgas restorānu nedēļa, kuras laikā labākie Rīgas restorāni...

Noskaidroti gaļas cepšanas paradumi Latvijā: iecienītākais ir cūkgaļas šašliks

Latvijā iecienītākais grilēšanas produkts ir cūkgaļas šašliks, liecina AS "LIDO" veiktās aptaujas...

Recepte: Glazēta balzamiko vistas krūtiņa

Visas marinādei vajadzīgās sastāvdaļas sajauc  bļodā. Vistu apber ar sāli un pipariem. Uzlikt grilēties vistu ar ādu uz leju. Cept 10 minūtes...

Estonian Tourist Board iesaka: 10 aizraujošas vietas Igaunijas dabā

Igaunijas daba var piedāvāt daudz aizraujoša. Savdabīgi nacionālie parki, gleznainas ainavas...

Lieldienu recepte no Tavernas pūra - Raibais zaķu laika kārtojums

Par godu Lieldienām tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv piedāvā recepti svētku galdam...

Izseko zvēru pēdas pretī pavasarim

Ziema ir vienreizējs gadalaiks dzīvnieku uzvedības vērošanai pēc to atstātajiem pēdu nospiedumiem. Kaut arī tuvojas pavasaris un vairākām...

Intervija: Steiku Haoss šefpavārs Kristaps Sīlis atklāj steiku lieliskās garšas noslēpumus

Steiki, steiki, steiki... Vienlaikus tik ļoti zināmie, bet tomēr vēl īsti neatklātie...

Vai zini, kas noteikti jāpagaršo Rūjienā?

Noteikti gandrīz katram Rūjiena saistās ar Rūjienas saldējumu... Bet ko vēl, esot Rūjienā, ir vērts nogaršot? Rūjienas TIC vadītāja sniedz atbildes...

Valdo piedāvā "Pasaules gala pārdzīvošanas pakas"

Reaģējot uz ažiotāžu, kas radusies sakarā ar Maiju kalendārā it kā paredzamo Pasaules galu 21.decembrī, "Valdo" Latvijas kolektīvās iepirkšanās atlaižu portālos piedāvā...

5 galamērķi, kurp doties decembrī

Nereti ziema ir tas laiks, kad aukstajos mēnešos ir vēlme ietīties segā un baudīt siltu tēju. Tomēr viens no ziemas svētku bagātākajiem mēnešiem - decembris ir laiks...

Medniekiem: Līdz gada beigām bez maksas izmeklēs nomedīto mežacūku gaļu

Lai iegūtu datus par trihinelozes izplatību mežacūku populācijā, no 2012. gada 20. novembra līdz...

Radošajā nodarbībā iepazīstinās ar Mārtiņdienas tradīcijām

Jelgavas Svētā Trīsvienības baznīcas tornī notiks radošā nodarbība "Tradīcijas Mārtiņdienu sagaidot"...

Artūrs Birnbaums par dūmošanu, interjeru un auru Čarlstonā

Ir ceturtdienas pēcpusdiena, kad pusdienlaiks Čarlstonā jau pagājis. Izejot cauri jau ierastajai priekštelpai...

Cūkas sākušas izmīņāt Naskas līnijas Peru

Sečuras tuksnesis Peru slēpj vienu no lielākajām cilvēces mīklām – gigantiskās Naskas līnijas jeb noslēpumainas, kilometriem garas, zemes virskārtā...

Nedēļas nogales pasākumi Latvijā 07.09. - 09.09.2012

Katru nedēļu Travelnews.lv apkopos informāciju par notikumiem Latvijā un katru piektdienu publicēs jaunu...

Drīzumā lidmašīnās varēs sastapt mājas cūkas un citus dzīvniekus

Tā vien šķiet, ka arī cūkas tomēr var lidot – iespējams, aviotūristi Lielbritānijā drīz ceļos kopā ar savām cūciņām...

VisitEstonia.com iesaka 10 aizraujošas vietas Igaunijas dabā

Igaunijas daba var piedāvāt daudz aizraujoša. Savdabīgi nacionālie parki, gleznainas ainavas un salas...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com