3 receptes.

Apskatām 201 - 240 no 489 vārdam '3 receptes'

Restorāns «Easy Beer» un «Great Taste Club» piedāvā jaunas receptes (video)

Easy Beer komanda ar prieku ziņo, ka restorāns ir pievienojies Great Taste Club - vietai, kur satiekas laba ēdiena...

3 skaistuma receptes, kas ātri pagatavojamas virtuvē

Ja darba steigā esi aizmirsis papildināt ikdienā nepieciešamo skaistumkopšanas komplektu...

Valmieras pusē lustīgi svinēs Tomātu svētkus

Tomāts – ne tikai dārzenis, bet arī sava veida brīnumlīdzeklis, ko zinātāji izmanto ne tikai kā pārtikas...

KFC restorānos Latvijā paredzēts nodrošināt vairāk nekā 250 jaunas darba vietas

Iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole”darbu nupat kā uzsācis jauna koncepta “Kentucky Fried Chicken”...

Izmēģini 6 gardas bezalkoholisku vasaras dzērienu receptes

šīs receptes radīs kaut nedaudz daudzveidības mūsu ikdienas ritmā un patiks visiem dabīgā...

Trīs idejas maltītēm, kuras ērti pagatavot dabā

Arvien aktuālāka kļūst brīvā laika pavadīšana svaigā gaisā – dārza ballītes un pikniki brīvā dabā ir viens no veidiem, kā pavadīt...

Valmieras pusē svinēs Burtnieku ezera svētkus

Valmieras pusē - Burtniekos pie Burtnieku centra laivu kanāla norisināsies otrie Burtnieka ezera svētki...

Rīgas pieczvaigžņu viesnīcā «Hotel Bergs» aicina uz jaunu restorānu «Trends»

Restorāns "Trends" ir izsmalcinātas atrašanās vietas - Berga Bazārs - apvienojums ar starptautiskās...

Pieci ēdieni Līgo galdam, ko pagatavot kopā ar bērnu

Līgo svētki saistās ar kopā būšanu – vainagu pīšanu, dziedāšanu un lēkšanu pāri ugunskuram. Arī ēdiena gatavošana...

Trīs vasarīgas pastas salātu idejas maltītēm svaigā gaisā

Sākoties vasarai, pienācis īstais laiks ieviest jaunu ēšanas paradumu un doties baudīt...

«Resto-Rātors» viesnīcā «Hotel Bergs» atvērs jaunu restorānu «Trends»

Restorāns "Trends" ir ideālās lokācijas - Berga Bazārs - apvienojums ar starptautiskās virtuves...

Vai zini, kas ir korejiešu vitamīnu un enerģijas avots kimči?

Pat ja Korejas virtuve kā tāda jums ir pilnīga terra incognita, par kimči iespējams būsit dzirdējuši...

Kā pavadīt Maija svētkus Tukuma pusē?

Tuvojoties maijam, saule silda arvien vairāk un daba priecē ar košu zaļumu un krāsainiem...

Iepazīsti Latgales tūrisma jaunumus gardēžiem

Mīlestība noteikti iet caur vēderu, pārliecināti viesmīlīgie Latgales reģiona ļaudis, kas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI» šefpavāra Ērika Aleksejeva

Šefpavārs Ēriks Aleksejevs dizaina viesnīcā KURSHI, Jūrmalā apmeklētājiem sniedz...

Kāpostu vīstoklis, rasols un šašliks - kā mainījusies Latvijas virtuve 100 gados?

Raksturojot ēdienu tradīcijas no desmitgades uz desmitgadi, var redzēt, ka ar pirmās desmitgades ...

Šmakovkas muzejā Daugavpilī gaidāma īpaša akcija

Šmakovkas muzejs piedāvā mūsdienīgu un atraktīvu stāstu par seno Latgales alkoholisko dzērienu...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa

Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Februāris, lai arī tik tikko nojaušami, tomēr ir pavasara vēstnesis. Laiks ik dienu kļūst par...

Oficiāli tiks atklāts Latvijā pirmais gastrotirgus

Centrālais Gastro Tirgus koncepts paredz, ka visi ēdieni tiek gatavoti uz vietas apmeklētāju acu priekšā un...

Havaju salās cigaretes varēs iegādāties, sasniedzot 100 gadu vecumu

Havaju salu valdībā rosināts lemt par jauna likumprojekta pieņemšanu, ko iesniedzis...

Valentīna dienā ieplāno romantiskas vakariņas, jo mīlestība iet caur vēderu

Svētā Valentīna dienas svinīgās vakariņas tiek pavadītas ne tikai sirsnīgās sarunās divatā, baudot...

Slēpošanas ceļojums nupat sācies, bet atklājas gripa. Ko darīt?

Slēpošana ir viens no nedaudzajiem iemesliem, kāpēc cilvēki gaida ziemu - tā ne tikai aizstāj...

Rīgas kulināro mantojumu prezentē pasaules lielākajā gastronomijas un viesmīlības nozares festivālā


Latvijā lielākais trauku un mājsaimniecības preču izplatīšanas uzņēmums «Arkolat» sagādājis jaunumus

Sekojot jaunākajām modes tendencēm HORECA segmentā, "Arkolat" piedāvā porcelāna...

2 karsto dzērienu receptes aukstām ziemas dienām

Baltās sniega kupenas un mīnusi tā vien sauc pēc kārtīgas sasildīšanās – un kāpēc gan nepalutināt...

Noskaidrots, kuri Latvijā ir populārākie Ziemassvētku ēdieni

Aptaujā par Ziemassvētku tradīcijām noskaidrojis, ka, plānojot svētku maltīti, iedzīvotāji vadās pēc ticējuma, lai...

Tukumā sāk gatavoties Ziemas saulgriežiem un svētku svinēšanai

Turpinām baudīt krāsas dabā, garšas un smaržas, kas virmo visapkārt gaisā. Ziema vairs nav...

INTERVIJA AR CEĻOTĀJU: Mūziķis Markus Riva ceļojumos iepazīst pasauli un uztur sevi lieliskā formā

Mūziķis Markus Riva darba dēļ daudz ir ceļā, tā aizvadītajos gados īpaši iepazīstot Maskavu, Kijevu, bet...

Rīgā ieskandina Eiropas Ziemassvētkus

Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums bija izvēlēts kā 27. Ziemassvētku Eiropā...

3 sildošas alus dzērienu receptes aukstai ziemas dienai

Līdz ar ziemas iestāšanos, var šķist, ka alus sezona ir beigusies, bet šis dzēriens labi iederas arī...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Paulig Coffee Latvia SIA» valdes locekles Margaritas Aļabjevas-Vaišļas

Paulig Coffee Latvia SIA valdes locekle Margarita Aļabjeva-Vaišļa lepojas, ka ar savu komandu Latvijā profesionāli...

Tukumā svinēs Kāpostu svētkus

Kāpostus šķērēja un skābēja gan vienkāršās lauku sētās, gan arī lepnās kungu mājās. Tos skābēja mucās ar sāli...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Aizvadīta Latvijas simtās gadadienas svētku nedēļa un retoriski jājautā – vai ir dzīve pēc svētkiem?! Un atbilde...

100 gados Latvijas virtuvē ienākuši simtiem jaunu produktu, garšvielu un recepšu

100 gados ne tikai mainījusies Latvija, bet arī valstī pieejamie produkti, receptes, ēšanas kultūra. Pēc...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Mamma Pasta» direktores Olgas Buhalovas

2018. gada 4. oktobrī itāļu restorānam "Mamma Pasta" Vecrīgā apritēja divi gadi un to vada direktore Olga...

Šmakovkas muzejs vilina ar īpašu piedāvājumu

Oktobra pirmajā svētdienā, 2018. gada 7. oktobrī, individuālajiem apmeklētājiem Šmakovkas muzejā biļetes cena būs tikai...

5 lieliskas brokastu receptes enerģiskai dienai

Hei, vai sportiskai nedēļas nogalei gatavs? Jau šajā sestdienā, proti 29.septembrī, Eiropas sporta nedēļa piedzīvos kulmināciju...

“Riga Food 2018” – no tējas ceremonijām līdz bārmeņu šoviem

Trešdien, 5. septembrī, sākas Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde “Riga Food 2018”, kura apmeklētājiem...

Šogad pirmo reizi “Riga Food” – Krievijas uzņēmēju kopstends

No 5. līdz 8. septembrim izstādē “Riga Food 2018” varēs apmeklēt kopstendu, kuru organizē Krievijas uzņēmēji...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com