Latvijas garšas.

Apskatām 201 - 240 no 946 vārdam 'Latvijas garšas'

3. jūnijā, noskaņojoties vasarai, svinēsim Siguldas svētkus

2023. gada 3. jūnijā pulcēsimies kopīgos Siguldas svētkos, aicinot iedzīvotājus un novada viesus dažādās Siguldas pilsētas vietās noskaņoties vasarai...

«Bauskas alus» paplašina dzērienu sortimentu, investējot 40 000 EUR sešu jaunu produktu izstrādē

Reaģējot uz patērētāju radītām tirgus tendencēm, “Bauskas alus” ir paplašinājis dzērienu klāstu ar trīs jaunām produktu kategorijām, kas līdz šim...

Izstādes «Riga Food» ietvaros 6.-9. septembrī notiks starptautisks sidra konkurss «Nordic International Cider Awards» (NICA)

Sidra darīšana ir jauna nozare Latvijā, tomēr jau tagad Latvijas dabīgais sidrs starptautiskos konkursos līdzvērtīgi konkurē ar Eiropas, Ziemeļvalstu un...

Raunā notiks viduslaiku dienas

Jau 2023. gada 20.maijā aicinām visus sanākt uz Raunas (Ronnenburga) viduslaiku dienām, kur pilsdrupu torņa pakājē notiks dažādas...

«Valmiermuižas alus» šī gada pirmajos trīs mēnešos sasniedzis alus pārdošanas rekordu

"Valmiermuižas alus" šī gada pirmajos trīs mēnešos sasniedzis alus pārdošanas rekordu uzņēmuma vēsturē un palielinājis apgrozījumu par 48 %...

Bez jokiem – latviešu slavenības aicina izbaudīt nesteidzīgu atpūtu Igaunijā

2023. gada aprīļa pēdējās nedēļas sākumā vairāki Latvijas influenceri un slavenības savu sociālo mediju profilos publicēja jokus par igauņiem...

«Mežpils Alus» un maizes ceptuve «Lāči» radījuši unikālu kopproduktu

Zīmols “Mežpils Alus” sadarbībā ar maizes ceptuvi “Lāči” radījis jaunu produktu “Mežpils Rudzu Maizes Eilu”, papildinot jau pieejamo sortimentu...

«Santa Maria» garšvielas iegūst prestižo «Superior Taste Awards» balvu

Santa Maria garšvielas Santa Maria Tellicherry melnie pipari un kardamons ieguvušas Starptautiskā garšu institūta prestižo Superior Taste Award augstāko apbalvojumu...

Iečekojies Gulbenes novadā un laimē balvas

Gulbenes novads ir vieta, ko noteikti ir vērts iekļaut savā šīgada Latvijas ceļojumu galamērķu sarakstā. Lai ceļošana būtu vēl aizraujošāka un azartiskāka...

Valmieras novada tūrisma uzņēmējdarbības pieredzes stāsts – «Ēdiendara» garšu inženieri - Ēriks un Danija Pudniki-Lindes

Laikā, kad sirdī jau sāk plaukt pirmie pavasara asni, dodamies ciemos pie “Ēdiendara” saimniekiem Ērika un Danijas Pudnikiem-Lindēm uz kafejnīcu “Būda”...

TOP 3 jaunumi, ko piedāvā Rēzekne

Katru gadi Latvijas pilsētās top jaunas, ceļotājus interesējošas lietas. Šoreiz iepazīstinām, kas jauns tapis 2022. gadā Rēzeknē...

TAKA jau 10 gadus attīsta tūrismu Augšdaugavas novadā

 Šogad aprit 10 gadi, kopš savu darbību uzsāka Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde “TAKA”, kas tika izveidota ar mērķi veicināt novada tūrisma attīstību, kas paredz...

«Michelin» zvaigzne palīdzēs attīstīt tūrismu visā reģionā

Michelin zvaigznes iegūšana kādam no Latvijas restorāniem veicinātu tūristu skaita pieaugumu gan mūsu valstī, gan Baltijas reģionā kopumā, jo Igaunijā pašreiz ir divi restorāni ar...

Valmieras novada tūrisma uzņēmējdarbības pieredzes stāsts – vīna darītavas «Matilde» vīndaris-mākslinieks Edmunds Bilders

Gada ieskaņā dodamies ciemos uz vīna darītavu “Matilde” Kocēnu pagasta “Bilderos”, lai uzzinātu, kā paralēli dzērienu ražošanas uzņēmējdarbībai...

Tavs ceļš uz Sardīniju var sākties izstādē «Balttour 2023»

Šogad “Balttour” apmeklētājus īpaši pārsteigs temperamentīgā Vidusjūras skaistule Sardīnija, kas ļaus sajust Itālijas noskaņas un atklāt salu...

Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs atskatās uz 2022.gadu

2022.gads tūrisma nozarē iesākās cerīgi, jo Covid-19 pandēmijas ierobežojumi mazinājās, tomēr nāca atkal jauni izaicinājumi un pārbaudījumi, kas...

Outlet ciematā durvis vērusi grila kafejnīca «Ranchero 36.line»

Viens no Latvijas vadošajiem šefpavāriem un restorāna 36.līnija līdzīpašnieks Lauris Aleksejevs outlet ciematā Piņķos atklājis grila kafejnīcu “Ranchero 36.line”, kur...

Dabai draudzīgu ēšanas paradumu ieviešana soli pa solim: iesaka eksperts

Par to, ka dārzeņi, graudi, pupas, rieksti un citi augu valsts produkti uzlabo pašsajūtu un dod ļoti daudz enerģijas, šķiet, ir dzirdējuši visi...

Dobeles TIC atskatās uz 2022.gadu tūrismā un prognozes 2023.gadam

Vērtējot aizgājušo gadu, secinām, ka tas ir bijis dažādām pārmaiņām un pārbaudījumiem bagāts. Ir mainījušies ceļotāju paradumi un, kaut arī cerējām, ka...

Mutē kūstošas un apetelīgas receptes no barbekjū gatavošanas meistara

Uz atklātas uguns izcepts gaļas gabals, iespējams, ir bijis viens no pirmajiem ēdieniem, ko pagatavoja mūsu tālie priekšteči, un lai gan kopš tā laika...

Aivars Mackevičs: kas jauns tūrismā 2023.gadā un kas bija 2022.gadā? (aktualizēts 14.01.2023)

Vēlos pateikt PALDIES par 2022.gadu Travelnews.lv milzīgajam lasītāju (1,4 miljoni) pulkam, visiem sadarbības partneriem un mūsu Lieldraugiem

Gada dzīvnieks 2023 – pļavas ķirzaka un sila ķirzaka

Par gada dzīvnieku 2023 Dabas muzejs izvēlējies divas Latvijā sastopamas ķirzaku sugas – pļavas ķirzaku un Eiropas apdraudēto abinieku un rāpuļu sarakstā iekļauto sila ķirzaku...

Noskaidroti pērnā gada iemīļotākie restorāni Latvijā «Wolt» vērtējumā

Jau otro gadu pēc kārtas tehnoloģiju uzņēmums “Wolt” pēc atlasītas žūrijas vērtējuma un vairāk nekā 65 tūkstošu iedzīvotāju balsojuma noskaidrojis ““Wolt” Restorānu balvas 2022”...

Izbaudiet ziemas karaļvalsti - Gaujas Nacionālo parku

Pasakaina sniega kārta klāj Gaujas, Amatas un Braslas upes ielejas, majestātisku piļu jumtus un parkus, un ļauj baudīt adrenalīnu, laižot pa garākajiem kalnu nobraucieniem Latvijā...

Jaunmoku pils aicina uz Ziemassvētku ieskandināšanas brīvdienām

Gada gaišākie un skaistākie svētki jau klauvē pie namdurvīm, tādēļ Jaunmoku pils ir sagatavojusi īpašu nedēļas nogali - pilnu svētku sajūtu un garšu...

Sācies balsojums par šī gada labāko restorānu «Wolt» Restorānu balvā 2022

Tehnoloģiju uzņēmums “Wolt” jau otro gadu organizē Restorānu balvu, lai noskaidrotu Latvijas labākos restorānus un kafejnīcas deviņās dažādās kategorijās...

Valmieras Restorānu nedēļā lutinās gardēžus

Tuvojoties rudens pilnbrieda izskaņai, valmierieši un pilsētas viesi zina, ka nu ir laiks ne tikai meklēt siltāku jaku, kurai drīzumā ar lepnumu piestiprināt...

Pirmā Latvijas Alus someljē čempionāta uzvarētājs Uldis Līcis startēs Ziemeļeiropas alus someljē čempionātā Tallinā

Pirmā Latvijas Alus someljē čempionāta uzvarētājs, “Valmiermuižas alus” someljē Uldis Līcis līdz ar pārējiem Latvijas čempionāta godalgoto vietu ieguvējiem pārstāvēs Latviju pirmajā...

7 interesantas lietas par «Tex Mex» virtuvi un tortiljām Latvijā

Tortiljas ir viens no Tex Mex virtuves produktiem, kas aizvadītajos gados kļuvis īpaši populārs arī Latvijā. Tortiljas var ātri pagatavot, pildījumam izmantot...

Rīgā gaidāma izstāde «Ķirbji un citas lielas ogas 2022»

Latvijas Nacionālā dabas muzeja dārzkopības izstāžu sezona tiks noslēgta ar rudens lielogu – ķirbju – izstādi, kas tapusi sadarbībā ar Artūra Sildes...

Rīgā pilnā sparā rit Rudens Restorānu nedēļa

No 2022. gada 17. oktobra līdz pat 30. oktobrim Latvijas galvaspilsētā norisinās rudens Rīgas restorānu nedēļa, kurā dalību ņem daudzi restorāni...

Travelnews.lv iesaka: TOP7 pasākumi nedēļas nogalē

Tūdaļ jau klauvē oktobris pie durvīm, kas nesīs vēsāku dvašu. Lai prognozes nedēļas nogalei nav pārāk iepriecinošas, taču arī ne tik sliktas, lai sēdētu mājās...

Rudens vēstneša – ābola godināšana Dobelē

Latvijas sulīgākais festivāls “Ābolu svētki 2022” apmeklētājus Dobelē gaidīs jau pavisam drīz – 1. oktobrī. Tajā kopā pulcēsies novada un apkārtnes mājražotāji un...

Latvijas Nacionālajā bibliotēkā 1. oktobrī būs Valmieras novada diena

Latvijas Nacionālajā bibliotēkā 1. oktobrī no plkst. 10.00 līdz 16.00 norisināsies Valmieras novada diena. Aicinām iepazīt un vairāk uzzināt par...

Zemgales smalkākās garšas jeb restorānu ceļvedis

Zemgales plānošanas reģions kopā ar visām novada pašvaldībām tūrisma informatīvās kampaņas “Zemgale aicina!” ietvaros rudens saulaini lietainajās pēcpusdienās un...

Aizvadīts jau devītais Rudens tūrisma velobrauciens Kokneses pusē

10.septembrī, jau devīto gadu pēc kārtas, aktīvās atpūtas cienītāji un jaunu vietu atklājēji pulcējās Koknesē, lai piedalītos ikgadējā rudens tūrisma velobraucienā...

Zemgale nāk klajā ar piedāvājumu gardēžiem

“Blondā grēka” valdzinājums, dažādi ogu un augļu vīni, kuģelis un pupaunieks, īstas mājas tortes un veselīgi čiekuru, cūku pupu našķi...

Noslēdzošā mājas kafejnīcu dienu nedēļas nogale ir klāt

Vasara ir paskrējusi vēja spārniem, un tūlīt būs iestājies rudens, kas arī apliecina – pēdējā mājas kafejnīcu dienu nedēļa ir klāt...

«Novatours» iesaka: ko vērts zināt, pošoties ceļā uz Krētu

Leģendu un mītu caurvītā Krēta ir lielākā Grieķijas sala, kas lutina ar vairāk nekā 960 km garu, gleznainu, Egejas un Lībijas jūru apksalotu piekrasti, solot...

Izstādē «Riga Food 2022» no mutē kūstošiem saldumiem līdz melnajam kaviāram!

Pārtikas izstādē “Riga Food 2022” Rīgas plānošanas reģiona (RPR) stendā bija pārstāvēti 13 dažādi reģiona mazie uzņēmēji un pārtikas mājražotāji, vairāki piedalījās pirmo reizi – citi piedāvāja dažādus jaunumus. Izstādes apmeklētāji

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com