Ar Mišlēna zvaigzni godalgotais itāļu šefpavārs Alberto Roseti, kas strādā vienā no labākajiem Parmas restorāniem «Al Tramezzo»...
Gardēžiem radusies iespēja apmeklēt Parmas šķiņķa festivālu, lai noskaidrotu, kā tiek radīts slavenā šķiņķa neatkārtojamais...
Itālijas virtuves raksturīgākais produkts ir pasta, makaroni visdažādākajās formās un krāsās. Tos gan jau sen vairs neražo tikai ar rokām, bet vēl tagad Itālijā vietām iespējams iegādāties rokām gatavotu pastu. Cits raksturīgs produkts ir Parmas š�
Man kā vēsturniekam interesanti, priekš kam ar tiem bildēties?!
Pagaidām ir pretīgākais maijs, ko atceros. Kaut nu būtu karsta vasara, jo tas aukstums un saules trūkums
Diemžēl pavadiju pie viena objekta 20 minūtes un ne tikai es, bet tā arī neatradām kāroto...
Kāpēc gan pirms šādām publikāciju ievietošanas vispirms neieskatīties laika prognozēs? Jūnijā būs
Vakar, atgriežoties Rīgā, nevieni automātiskie vārti diemžēl nedarbojās...
Tez Tour | airBaltic | Europcar | Coral Travel Latvia | Rotko muzejs | Celojumu bode | Sixt