Pajokosim par ceļošanu... Tūrisma joki

- Trīs tūristi ceļoja pa Velsu. Tuvojoties Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch ciematam viņi strīdējās par to, kā pareizi izrunāt ciemata nosaukumu. Strīds turpinājās līdz brīdim, kad viņi apstājās paēst pusdienas. Viens no tūristiem jautāja darbiniecei: "Pirms mēs ko pasūtam, vai jūs varētu atrisināt mūsu strīdu? Vai jūs varētu pateikt, kur mēs atrodamies... ļoti lēnām?" Meitene pārliecās pāri letei un teica: "R-e-s-t-o-r-ā-n-ā B-u-r-g-e-r K-i-n-g".

- Divi tūristi bija apmetušies kādas Ņujorkas viesnīcas piecdesmitajā stāvā. Kādu dienu viņi atgriezās viesnīcā un recepcijā tika paziņots, ka lifts nedarbojas un viņiem būs jāizmanto kāpnes. Viņi nolēma stāstīt smieklīgus jokus, lai kāpšana šķistu vieglāka. Četrdesmit devītajā stāvā viņi bija ļoti piekusuši un joki arī bija izbeigušies. Viens no vīriem teica: "Varam mēģinam stāstīt nesmieklīgus jokus?" Otrs atbildēja: "Es zinu vienu nesmieklīgu joku – mēs aizmirsām istabas atslēgu recepcijā".

- Kāds vīrietis bija apmeties dārgā Ņujorkas viesnīcā.  Nakts vidū viņš pamodās dēļ sāpošā vēdera. Viņš sazvanīja apkalpošanu numurā un pasūtīja sodas cepumus.  Pēc laiciņa vīrietis atkal zvana apkalpošanai numuriņā un saka: "Es zinu, ka esmu apmeties luksus viesnīcā, bet 11 dolāri un 50 centi par sešiem cepumiem ir kaut kas prātam neaptverams!". "Cepumi ir bezmaksas," atbildēja balss otrā galā, "man šķiet, ka jūs sūdzaties par savas istabas numuriņu".

- Kāds fermeris devās apskatīt lielpilsētu. Viņš jautāja viesnīcas darbiniekam kādos laikos ir ēdienreizes. "Brokastis tiek pasniegtas no 07:00 līdz 11:00, pusdienas no 12:00 līdz 15:00 un vakariņas no 18:00 līdz 20:00,” paskaidroja darbinieks. "Paskatieties uz mani," teica fermeris "Pa kuru laiku, lai es apskatu pilsētu?"

- Amerikāņu tūristu grupa devās ekskursijā uz kādu senu pili Eiropā. "Šī vieta," iesāka gids "ir 600 gadus veca. Visu šo gadu laikā neviens akmentiņš nav izkustināts, nekas nav uzlabots vai pārveidots." "Vau," kāda sieviete noteica "viņiem laikam ir tas pats mājas saimnieks, kurš man".

- Kāds vīrietis pirmo reizi mūžā apmeties viesnīcā. Neilgi pēc pierakstīšanās viņš zvana uz recepciju un saka: "Jūs man esat iedevuši numuriņu bez izejas, kā lai es tieku ārā?" "Ser, tas ir absurds. Vai jūs esat meklējis durvis?" "Vienas durvis ved uz vannasistabu, otras uz skapi un vēl ir trešās durvis, bet uz tām ir uzraksts "Lūdzu netraucēt"."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Mazpilsētu un lauku koru konkurss Valmieras novada Tūrisma pārvalde
15.jūnijā plkst. 12.00 Mazsalacas Kultūras centrā norisināsies X Mazpilsētu un lauku koru konkurss! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.05.2024 - 08.06.2024 Saules pieskāriens & Andalūzijas dvēsele! Latvia Tours
Malagā ir pludmales katrai gaumei, no smilšainām pludmalēm ar kristāldzidru ūdeni līdz līčiem ar klinšainu krastu. | Skatīt vairāk
no 629 EUR
Līgo svinības jūras krastā Baltic Beach Hotel & SPA
23. jūnijā aicinām Jūs ciemos, lai kopīgi aizvadītu gada īsāko nakti un godam nosvinētu Līgo svētkus jūras krastā – “Baltic Beach Hotel & | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.05.2024 - 08.06.2024 Laimes un paradīzes sala KRĒTA no 275 EUR! Latvia Tours
Krētā nav lielu pilsētu, tai raksturīgas mazas pilsētiņas, ciemati. Salā ir ideāli apstākļi atpūtai, jo šeit ir vairāk nekā 300 saulainu dienu | Skatīt vairāk
no 257 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.285712sec.