Vācieši lidos kaili lidmašīnā uz Baltijas jūru

Tikai pirms divām nedēļām 34 gadus vecais Enriko Hess (Enrico Heß) nodibināja savu ceļojumu biroju www.OssiUrlaub.de. Ideju pārņemtais jaunais tūrisma speciālists pēc tam, kad kāds klients viņu tika uzrunājis saistībā par FKK lidojuma iespējām, nāca pie atziņas, ka varētu pats piedāvāt šādu lidojumu. Kā viņš atzīst, tad personīgi viņam esot grūti saprast šos cilvēkus, kuriem ir vēlēšanās kailiem pavadīt savas brīvdienas. Viņa biroja galvenais ceļojumu piedāvājumu virziens esot no Austrumvācijas uz tādiem vāciešu iecienītiem ceļojumu galamērķiem kā Bulgārija, Ungārija, Turcija un Kuba.

Taču ieplānots nu esot „kailais” lidojums 2008. gada 5. jūlijā uz Ūzedomas salu. Kā atzīst Enrico Heß, tad FKK pirms vairākiem gadiem esot bijis ļoti iecienīts, un izrādās joprojām ir vēl tā īsti neaizpildīta tirgus niša. Lielu interesi izrāda arī mediji. Taču pats interesantākais esot tas, ka lidmašīna ar 50 sēdvietām, jau tagad esot gandrīz pilnībā izpārdota.

"Jau tagad mēs varam lielāka izmēra lidmašīnu piepildīt ar brīvā ķermeņa kultūras cienītājiem”, tā saka Heß kungs, un tāpēc viņš pat domā lūgt samainīt esošo pret lielāku čarterlidmašīnu.

Viens gan esot tagad jau skaidrs lidmašīnas personāls drošības nolūkos paliks apģērbts, kā arī higiēniskos nolūkos sēdvietas lidmašīnās tiks pārklātas ar „maiņas pārklājiem”. Bez tam lidmašīnas pasažieri tikai lidmašīnā drīkstēs izģērbties un īsi pirms nolaišanās tiem atkal būs jāapģērbjas. „Gaisīgais” lidojums izmaksās 499 eiro vienai personai.

Skatoties no pieprasījuma jaunās aģentūras vadītājam ir doma piedāvāt šādus lidojumus arī turpmāk, piemēram, uz Maljorku vai Ibizu. Varbūt kādreiz izdosies arī realizēt ideju: kails no mājas durvīm līdz atpūtas vietai un atpakaļ, un pietam vēl bez bagāžas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.63320398sec.