Šodien (11. augustā) Dikļu pils aicina uz Dārza svētkiem

2013. gada 11. augustā no pulksten 12:00 Dikļu pils parkā (www.diklupils.lv) jau ceturto reizi norisināsies Dārza svētki, kas vienlaikus būs arī 10 gadu jubilejas svinības pēc pils rekonstrukcijas.

Dārza svētkos piedalīsies Dikļu pūtēju orķestris, TDA "Gauja", karikatūrists Gatis Šļūka ar savu meistardarbnīcu, pils parkā viesus ar koncertiem priecēs dažādi mākslinieki, kā arī būs apskatāma senlietu izstāde. Paralēli darbnīcām un koncertiem parkā norisināsies tirdziņš, kurā būs iespējams iegādāties dažādus amatnieku sagatavotus labumus.

Viesus priecēs arī Liepājas ceļojošais cirks ar izrādi "Sanāciet, sanāciet! Viss oriģināls! Viss neredzēts! Viss grandiozs!", kuras programmā brāļi priekšmetu pavēlnieki ar saviem trikiem stindzinās skatītāju nervus, riskējot ar savām dzīvībām, burvju mākslas profesore, sieviete stipriniece un sieviete faķīrs, kā arī daudzi citi pārsteigumi.

Svētku kulminācijā - muzikāla izrāde visai ģimenei "Spēles šūpolēs" ar Maestro Raimonda Paula mūziku, kas uzvesta pēc Viljama Šekspīra lugas "Sapnis vasaras naktī" motīviem. Šis stāsts būs vienīgi par mīlestību un visu, kas iekļaujas tajā - par pirmo atzīšanos, pirmo vilšanos, pirmo kopā būšanu un pirmajiem šķēršļiem - par pirmajām un vienīgajām sajūtām, kas mūsu dzīves padara vienreizējas.

Piedalīsies aktieri: Gints Andžāns, Dārta Daneviča, Artis Robežnieks, Harijs Spanovskis, Aija Dzērve, Aldis Siliņš u.c. Līdzdarbosies 50 talantīgi bērni un jaunieši no visas Latvijas – projekta "Satikšanās teātrī" dalībnieki.

Biļešu cena iepriekšpārdošanā 4 Ls, pasākuma dienā 6 Ls. Ģimenes biļete (vecāki un vismaz 1 bērns) – 10 Ls. Biļetes pieejamas Dikļu pilī un Biļešu Paradīzes kasēs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45718384sec.