TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Noslēdzies starptautiskais alus festivāls LATVIABEERFEST2016

Svētdien, 29.maijā, noslēdzies starptautiskais alus festivāls LATVIABEERFEST2016, kas veselas piecas dienas priecēja rīdziniekus un Rīgas viesus.

Lieliski laikapstākļi, smaidīgi un dzīvespriecīgi dalībnieki un apmeklētāji, plašs alus sortiments, dažādi našķi, lieliski rokdarbi, vīni un pat šmakofka gaidīja baudītājus Vērmanes dārzā.

Diezin vai skaitļi atainos lielisko atmosfēru, kas piecas dienas valdīja festivālā, tomēr, salīdzinoši ar iepriekšējo gadu, LATVIABEERFEST apmeklētāju skaita kāpums ir vairāk kā četrdesmit procenti. Tāpat kā iepriekšējos festivāla gados, ļoti būtisks apmeklētāju skaits bija ārzemnieki no tuvām un tālām zemēm, pateicoties LIVE Riga un festivāla organizētajām reklāmas kampaņām.

Piecās dienās pārdots vairāk kā 60 tonnas alus, kas ir liels atspaids vietējiem ražotājiem, uzsākot sezonu. Šogad festivālā piedalījās seši alus ražotāji no Lietuvas, alus darītava no Igaunijas, kura ieguva nedalītu apmeklētāju festivāla apmeklētāju uzmanību. LATVIABEERFEST savu dalību pieteica arī jaunas mazās alus darītavas, piedāvājot augstas kvalitātes produkciju, nebūt neatpaliekot no zināmajiem un populārajiem zīmoliem.

Festivāla apmeklētājiem, pateicoties LATVIABERFEST Lieldraugam – OPTIBET, bija iespēja sekot līdzi sportiskām aktivitātēm UEFA Čempionu līgas finālā un citām iemīļoto komandu spēlēm.

LATVIABEERFEST2016 apmeklētājus izklaidēja ielu vingrotāji “Street warriors”, Normunds Jakušonoks un “Karakums”, slavenie “Laiptai” no Lietuvas, igauņu “Silja”, no Krievijas “Russian Kalbussian”, kuri publikai prezentēja kvalitatīvu folkmūziku, interesantas Raimonda Paula dziesmu apdares, mūsu pašu “Jauna diena”, “Wild Detroit Gang”, u.c. citi mūziķi. Pauzēs starp priekšnesumiem, festivāla apmeklētājus izklaidēja vienmēr lieliskais Ufo ar savu komandu radio beerfm ēterā.

LATVIABEERFEST ir lielākais Baltijas valstu alus festivāls, ar uzsvaru uz latviskām tradīcijām un ieskatu pasaules alus ražošanas daudzveidībā. Festivāls ir iekļauts starptautiskajā festivālu sarakstā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
Latvija
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
79 EUR
KUKUL ceptuve TUKUMĀ! Tukuma TIC
Meklē vietu, kur nobaudīt smalkmaizītes, bulciņas, maizīti, cepumiņus vai sāļās uzkodas kopā ar gardu, smaržīgu kafiju vai tēju? Kukul Elizabete | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.05.2024 - 22.05.2024 “Pūt vējiņi!” vasaras koncertprogramma Liepājas reģiona TIB
Koncertdārzs “Pūt vējiņi!” aicina tikties visdažādāko žanru mūzikā un svinēt sešdesmit gadu jubileju virknē brīnišķīgu notikumu visas | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.68629503sec.