Apmeklē SPA un jogas festivālu «Spa Yoga Fest’15»

SPA procedūras un pirts rituāli, dažādas jogas nodarbības, rītausmas un pilnmēness meditācijas, ārstnieciskā smieklu terapija, organisma attīrīšanas meistarklase un vēl daudz kas cits notiks Spa Yoga Fest’15, kas norisināsies pēdējās vasaras dienās un pilnmēness naktī – 2015. gada 29. un 30. augustā Baltezerā, brīvdabā Jogas un Tibetas medicīnas akadēmijas teritorijā.

SPA un jogas festivāls notiks jau otro reizi, pulcējot vairāk nekā 500 veselīga dzīvesveida piekritējus, visus, kam SPA un joga ir dzīvessveids, visus, kam ir svarīga komunikācija ar dvēseles tuviniekiem, pieredzes un pozitīva noskaņojuma apmaiņa, kā arī tos, kas vēlās iepazīties ar SPA procedūrām, jogu un citām dzīvei noderīgām praktiskām nodarbībām.
"Spa Yoga Fest" aicina ielūkoties sevī un atvērt jaunu pasauli, smelties pozitīvas emocijas un apmainīties ar zināšanām.  Gaidīsim Jūs pozitīvi uzlādētus, gatavus atpūsties un mācīties. Būsim atvērtām sirdīm un mīlestības pilni!" aicina Baltijas SPA asociācijas valdes locekle un festivāla organizatore Svetlana Šabaļina.

Plaša programma –  no rīta līdz pat naktij!

Abas festivāla dienas būs piesātināta ar plašu un daudzveidīgu dienas, vakara un nakts programmu, kur ikviens atradīs savai gaumei un vajadzībām vispiemērotākās jogas nodarbības, masāžas, SPA un pirts procedūras, meistarklases un meditācijas.

Pēc festivāla svinīgās atklāšanas plkst. 10.15 visi aicināti uz kopīgu jogas nodarbību kopā ar Jogas un Tibetas akadadēmiju, bet 14.15 sāksies masāžas konkurss IV Massage Grand Prix, kurā savas prasmes demonstrēs profesionāli masieri. Abas festivāla dienas notiks SPA centra "La Daile" meistarklases dažādos masāžas veidos, SPA un pirts procedūrās  – pirts zona būs gar pašu Baltezeru! Pirmās festivāla dienas vakarā notiks uguns attīrīšanas rituāls, Saules pavadīšana, ogļu mīšana, dejas meditācija "Dvēseles plašumi" un spēka dziesmas meditācija ap ugunskuru.


Savukārt festivāla otrā diena sāksies jau plkst. 5.45  ar Raido un Ziedu Aijas vadīto ūdens attīrīšanas un sinhromizācijas rituālu. 30. augustā būs iespēja iepazīties arī ar Fen šui pamatprincipiem veidojot harmonisku darba vidi,  izmēģināt smieklu terapijas spēku kopā ar Gaļinu Karavidu un Spa Yoga Fest’15  noslēgumā piedalīties hindu rituālā Raksha Brandham.

Meistarklases vadīs ievērojami meistari

Spa Yoga Fest’15 ar savu pieredzi un zināšanām dalīsies ievērojami meistari un profesionāļi no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Krievijas.  Piemēram, Sergejs Demidovs dalīsies pieredzē, kā ar cigun palīdzību smelties pozitīvu dzīves enerģiju, Svetlana Molčaņikova /Četana/ no Sanktpēterburgas – ar unikālo atveseļošanās pieredzi называется Пульсации Райха, bet tieši jums piemērotāko ūdeni palīdzēs izvēlēties Latvijā pirmais ūdens someljē – Dans Grasmanis, kas šo reto profesiju apguvis Minhenē. Tāpāt arī ikviens varēs veldzēties gongu meistares Marijas Mežeckajas fascinējošajās gongu skaņās un izmēģināt spēkus sufī virpuļošanas nodarbībās, ko vadīs  Aleksandrs Talancevs.

Programma bērniem

Festivāla organizatori ir izveidojuši arī aizraujošu programmu bērniem – notiks gan īpašas bērnu jogas nodarbības un SPA procedūras, pasaku terapijas un mākslas terapijas nodarbības un daudzas citas aktivitātes, kurās īpaši gaidīti būs paši mazākie festivāla apmeklētāji. Piemēram, abas festivāla dienas laikā no plkst. 11.00 līdz 12.00 "Eņģeļu pirtiņā" bērnus sagaidīs vectētiņš Tvaiks un māsa Ūdens. Iešana pirtī Jūsu bērniem paliks atmiņā kā neaizmirstams un pasakains notikums! Pilna programma tiks izziņota tuvākajā laikā.

Eko kosmētika, ķīniešu ceremoniju tēja un ķermeņa apgleznošana ar hennu.

Festivālā darbosies arī eko tirdziņš, kurā varēs iegādāties japāņu Nippon Kodo vīrakus, X-Tēja, Rīga piedāvātas labākās ķīniešu ceremoniju tējas, kā arī dažādus ēterus, eļļas, dabīgo akmeņu rotas, eko kosmētiku u.c. Interesenti varēs piedalīties arī skrubja izgatavošanas meistarklasē un arī apgūt prasmes ķermeņa apgleznošanā ar hennu.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 08.05.2024 Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
79 EUR
Kandavas Retro auto  - pavisam drīz!  Tukuma TIC
14 vietīgs Kandavas Retro auto, kurš vedīs jūs iepazīt Kandavas šarmantās un vēsturiskākās vietas. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.68738198sec.