Borjomi iedvesmo unikālu pārgājienu aiz Polārā loka

2011.gada 24. februārī sākas unikāls projekts „Arctic Trail. Lapland. Solo.”, kura ietvaros rīdzinieks Vladimirs Žilkins vienatnē uz slēpēm mēros 700 km garo Arktisko taku aiz Polārā loka. Ja pusotra mēneša garais pārgājiens izdosies, viņš būs pirmais, kas to paveicis. Projektam „reālā laika” režīmā būs iespējams sekot arī Borjomi Latvija sociālā tīkla Facebook profilā.

700 kilometrus garais ceļš vedīs caur Norvēģiju, Zviedriju, Somiju. Maršrutu ceļotājs izstrādājis tādu, lai tas būtu pēc iespējas interesantāks un reljefāks: Vladimirs mēros ceļu pa kalniem, ledājiem, mežiem, aizām, kā arī centīsies pieveikt gan Somijas, gan Zviedrijas augstākās virsotnes. Ceļā Vladimirs plāno pavadīt apmēram pusotru mēnesi, dienā ar 100 kg smagu bagāžu plecos un ragaviņās pieveicot apmēram 20 kilometrus. Ar īpaši aukstumam pielāgotu tālruni Vladimirs uzturēs kontaktus ar Latviju, kur viņa gaitām nepārtraukti sekos draugi, kas, saņemot SOS signālu vai sakaru pārtrūkšanas gadījumā nekavējoties izsauks glābējus. Vladimirs gan nav nekāds iesācējs, viņš jau desmit gadus nodarbojas ar dažāda veida aktīvo tūrismu.

Šis aktīvās tūrisma komandas travelling.lv (Vladimirs ir arī tās dibinātājs un dalībnieks) projekts īpašs arī ar to, ka notiks tā dēvētajā real-time režīmā, tas nozīmē, ka ceļotāja gaitām varēs sekot ik dienu jebkurš interesents gan travelling.lv mājaslapā, gan atbalstītāja Borjomi Latvija profilā sociālajā tīklā Facebook, caur kuru būs iespējams arī nosūtīt jautājumus, uzmundrinājumus un izteikt atbalstu, jo maršruts ir sarežģīts, laika apstākļi tajā apgabalā var būt visai mainīgi un Vladimiram būs vajadzīgs viss iespējamais spēks, izturība, apķērība un, protams, atbalsts no savējiem.

Borjomi ir aktīva un veselīga dzīvesveida popularizētājs, kā arī arvien atbalsta šāda dzīvesveida piekritējus un visus tos, kas vēlas vienmēr būt labā formā, sasniegt jaunus mērķus un izzināt jaunus apvāršņus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Uzņēmumi


AL SVETS
,


CelojumuBode.lv
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.95561218sec.