Latvijas piedalās lielākajā Zviedrijas tūrisma izstādē TUR 2008 Gēteborgā

No 13. līdz 16. martam, Gēteborgā notiks lielākā tūrisma izstāde Zviedrijā TUR 2008. Izstādes laikā, 13. martā pl.15:00 Latvijas stendā notiks pieņemšana, kurā uzrunu teiks LR vēstniece Zviedrijā Elita Kuzma un Latvijas tūrisma biroja vadītāja Stokholmā, Zane Zeļenkova. Par lielo Zviedrijas tūrisma uzņēmēju interesi liecina fakts, ka uz pieņemšanu Latvijas stendā savu dalību jau apstiprinājuši ap 60 dalībnieku no Zviedrijas.

„Dalība Zviedrijas lielākajā tūrisma izstādē ir svarīgs solis Latvijas kā tūristu galamērķa popularizēšanai Zviedrijā, kas dod iespēju Latvijas tūrisma uzņēmumiem dibināt jaunus kontaktus un efektīvāk pārdot savus produktus un pakalpojumus Zviedrijā. Pēdējos gados interese par Latviju Zviedrijā ir ievērojami pieaugusi pa ko liecina, gan zviedru tūrisma kompāniju interese par Latviju, gan arī arvien pieaugošais zviedru tūristu skaits Latvijā. Arī nākotnē Latvijai ir liels potenciāls piesaistīt tūristus no Zviedrijas, taču šādu pozitīvu tirgus izaugsmi izdosies saglabāt, ja Latvijas pakalpojumu sniedzēji un tūrisma industrija sadarbosies veidojot jaunus tūrisma produktus, kā arī sekojot pakalpojumu cenas atbilstībai to kvalitātei, lai spētu arī turpmāk piesaistīt ceļotājus no Zviedrijas un varētu konkurēt ar jaunajām ES dalībvalstīm”, atzina LTB vadītāja Zviedrijā Zane Zeļenkova.

TUR ir lielākā tūrisma izstāde Zviedrijā un Skandināvijā, kurā Latvijai šajā izstādē būs 60m² liels Jūgenda stila stends. Latvijas stendā būs pārstāvētas 10 kompānijas, tai skaitā tūrisma firmas: „Your Run”, „Via Hansa”, „Panbaltica, „Baltcott-Baltic Cottage Agency”, „Con-ex” viesnīcas: „Hotel Jurmala SPA”, „Reval Hotels”, aviokompānija „AirBaltic”, Kurzemes tūrisma asociācija, kā arī Latvijas Tūrisma birojs Stokholmā.

Izstādes laikā notiks ANTOR dalībvalstu, tai skaitā Latvijas, tikšanās ar zviedru preses pārstāvjiem, kurā būs iespēja prezentēt Latvijas tūrisma jaunumus.

LTB Stokholmā zviedru tūristi visvairāk interesē informācija par tādām Latvijas pilsētām kā Rīga, Jūrmala, Ventspils un Liepāja, bet no tūrisma produktiem vispieprasītākie ir SPA pakalpojumi, dažādi kultūras pasākumi, ka arī ceļojumi ar auto pa Latviju, tai skaitā, atpūta laukos un velotūrisms.

Vairāk par izstādi var meklēt izstādes mājas lapā: www.tur.se

 

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 19.05.2024 Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2024 - 22.05.2024 Muzeju nakts Liepājā Liepājas reģiona TIB
Sestdien, 18. maijā, Liepājā starptautiskās akcijas “Muzeju nakts” programmā paredzēti vairāki muzikāli priekšnesumi. | Skatīt vairāk
Nostalgy SĀKAS GRILĒŠANAS SEZONA! Tukuma TIC
Lapmežciemā kafejnīcā "Nostalgy" maijā sākas grilešanas sezona. Brauc ciemos! | Skatīt vairāk
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.06818295sec.