Rīgā atvērta jauna augstākās klases viesnīca „Reval Hotel Elizabete”

Viesnīca „Reval Hotel Elizabete”, kas Elizabetes ielā 73 tika atvērta 29.aprīlī, darbosies atbilstoši starptautiskās viesnīcu nozares standartiem un „Reval Hotels” zīmola koncepcijai. Jaunuzceltā astoņstāvu viesnīca atrodas tieši pretī Vērmanes dārzam. Viesnīcā ir 228 gaiši, plaši un mājīgi viesu numuri, kuru dizaina risinājumi Latvijas tirgū ir unikāli.

„Reval Hotel Elizabete” piedāvā visas iespējamās ērtības – restorānu „C.U.T.”, lobby bāru – “Bar at C.U.T.”, „Courtyard Lounge”, divas elegantas un labiekārtotas konferenču zāles, fitnesa centru un saunu, pazemes autostāvvietu un bezmaksas bezvadu Internetu visā viesnīcas teritorijā. Gada siltajos mēnešos viesiem būs iespēja atpūsties vasaras terasē „Courtyard Terrace”.

Restorāns „C.U.T.” ir mūsdienīgs un neformāls. Tas var uzņemt 125 viesus, piedāvājot plašu uz grila pagatavotu ēdienu klāstu. Restorāns atvērts brokastīm, pusdienām un vakariņām. Viesnīcas iekšpagalmā iekārtots „Courtyard Lounge”, kā arī vasaras terase „Courtyard Terrace”, kas ir ideāli piemērotas vietas īpašu pasākumu organizēšanai.

„Reval Hotel Elizabete” ģenerāldirektors Pontus Gillfelt atzīst: „Mēs, „Reval Hotels”, esam gandarīti, ka mūsu apsaimniekoto viesnīcu klāstam varam pievienot šo skaisto ēku. Jaunatvērtā viesnīca noteikti būs labs papildinājums Rīgā esošajām naktsmītnēm, kas uzlabos industrijas infrastruktūru un spēs piesaistīt jaunus klientus mūsu pilsētai.

Viesnīcas dizainu izstrādāja starptautiska dizaineru komanda, un tas atspoguļojas viesnīcas kosmopolītiskajā noskaņā.

Fasādes autori ir arhitekts Bruno Deslandes un „ARCHItrāvs” komanda, kas sadarbojusies ar SIA „Nams”. Profesionāļu komanda viesnīcas fasādes un iekšpagalma dizainam izvēlējusies stikla un koka faktūras paneļu kombināciju. Šis risinājums rada dinamisku un pievilcīgu iespaidu. Viesnīcas stiklotā fasāde ir pirmais šāda veida dizaina paraugs Ziemeļeiropā.

Viesnīcas interjera dizainu izstrādāja pazīstamā argentīniešu dizainere Gabriela Iglesias un Pablo Stutz no Lielbritānijas uzņēmuma „GIAD Ltd.”. Interjera elementi atspoguļo mūsdienīgas, modernas un kosmopolītiskas iezīmes, kas ideāli saskan ar pašas Rīgas un tās iedzīvotāju garu.

Viesnīcas „Reval Hotel Elizabete” būvniecība aizsākās 2006.gadā, kad norvēģu nekustamo īpašumu investīciju kompānija „Linstow AS” un būvuzņēmējs „Skonto Būve” parakstīja sadarbības līgumu par jaunās ēkas būvniecību. Šī projekta īstenošanā ieguldīto investīciju apjoms sasniedz 30 miljonus eiro vai aptuveni 21 miljonu latu.

Par „Reval Hotels”: „Reval” viesnīcu grupa ir vadošais viesnīcu tīkls Baltijas valstīs un pārvalda astoņas pilna servisa augstākās klases „Reval Hotels” viesnīcas lielākajās Baltijas pilsētas: trīs Tallinā, Igaunijā, trīs Rīgā, Latvijā, vienu Viļņā un vienu Kauņā, Lietuvā. Papildus grupā ietilpst arī otrs zīmols – „Reval Inn”, kas piedāvā ekonomiskās klases viesnīcas un Baltijā ir pārstāvēts ar trīs viesnīcām – Tallinā, Viļņā un Klaipēdā.

„Reval Hotels” un „Reval Inn” pieder norvēģu nekustamo īpašumu investīciju kompānijai „Linstow AS”, kuras īpašnieks ir „Anders Wilhemsen Group” – pasaulē lielākās kruīza kuģu kompānijas „Royal Caribbean Cruise Lines” līdzīpašnieks. „Reval” viesnīcu grupas apgrozījums 2007.gadā sasniedza 58,8 miljonus eiro.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 23.05.2024 Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.05.2024 - 23.05.2024 🇹🇷 𝐓𝐔𝐑𝐂𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Izdevīgākie ceļojumu piedāvājumi un labākās cenas atpūtai Turcijā. Sāc plānot savu sapņu ceļojumu uz Turciju un veic rezervāciju jau šodien! | Skatīt vairāk
no 305.00 EUR
🇬🇷 Vasaras piedzīvojums Peloponesā! Latvia Tours
Tieši Peloponesas kūrortos iespējams patverties no lielpilsētas kņadas, izbaudīt klusumu un ilgi gaidīto atpūtu. | Skatīt vairāk
no 425.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.05.2024 - 19.05.2024 Muzeju nakts Naukšēnos Valmieras novada Tūrisma pārvalde
18.maijā no plkst.19.00- 01.00 aicinām uz muzeju nakti Naukšēnu Cilvēkmuzejā, iepazīstot muzeju citā gaisotnē! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.78709507sec.