Reval Hotel Elizabete atzīta par labāko 2008.gada jauno tūrisma produktu

„Reval Hotel Elizabete” ir atzīta par 2008.gada labāko jauno naktsmītni valstī, savukārt mājas lapa www.revalhotels.com saņēmusi augstāko novērtējumu Latvijas tūrisma nozares mājas lapu konkurencē. Ar šādiem panākumiem vadošajai viesnīcu ķēdei Baltijā – „Reval Hotels” – ir noslēdzies 5. Latvijas Tūrisma forums.

Rīgas centrā iepretim Vērmanes dārzam šā gada aprīlī atvērtā augstākās klases viesnīca „Reval Hotel Elizabete” saņēmusi Tūrisma attīstības valsts aģentūras (TAVA) augstāko novērtējumu konkursā „Veiksmīgākais jaunais tūrisma produkts”, kurā jau ceturto gadu tiek atzīmēti valsts līmenī ievērību iemantojušie viesnīcu nozares līderi.

5. Latvijas Tūrisma foruma ietvaros BalticTravelnews.com sadarbībā ar TAVA izvērtēja arī Latvijas viesnīcu, viesu māju, tūrisma objektu un citas ar nozari saistītās interneta vietnes, par labāko atzīstot revalhotels.com, kas apvieno optimālākos dizaina un funkcionalitātes risinājumus.

„„Reval Hotel Elizabete” nepilna gada laikā ir kļuvusi par vienu no iecienītākajām naktsmītnēm Rīgā, un mēs esam ļoti gandarīti, ka mūsu darbu tik augstu novērtējusi arī TAVA un Ekonomikas ministrija. Savukārt tūrisma profesionāļu atzinums par www.revalhotels.com kā gada labāko tūrisma industrijas mājas lapu vēl reizi apliecina e-komercijas noteicošo lomu tūrisma nozarē,” norāda Artūrs Stikuts, „Reval Hotels” viesnīcu Latvijā Pārdošanas un mārketinga direktors.

Divu gada laikā „Reval Hotels” ieguldījis vairāk nekā 100 tūkstošus eiro mājas lapas izveidē un meklēšanas sistēmas optimizācijā, tādējādi nodrošinot iespējami ērtāku un drošāku viesnīcas pakalpojumu iegādi internetā par visizdevīgākajām cenām, kā arī iespēju saņemt izsmeļošu informāciju par pilsētām, kurās atrodas „Reval Hotels” viesnīcas.

Tūrisma forumu rīkoja TAVA un Ekonomikas ministrija sadarbībā ar Eiropas Parlamenta pārstāvjiem. Foruma ietvaros svinīgā ceremonijā tika pasniegtas balvas pavisam trīs konkursos: „Veiksmīgākais jaunais tūrisma produkts 2008.gadā”, „Dižās Baltijas apceļošanas” un „Gada cilvēks tūrismā 2008”. Nominācija „Tūrisma mājas lapa 2008” tika izvirzīta prestižā konkursa „Gada cilvēks tūrismā 2008” ietvaros.

Ikgadējais Latvijas Tūrisma forums, kurā tiek apkopots paveiktais tūrisma jomā aizejošajā gadā un noteikti mērķi nākamajam gadam, kļuvis par nozīmīgu pasākumu visiem tūrisma nozares pārstāvjiem, savukārt foruma ietvaros pasniegtās balvas iemantojušas profesionāļu atzinību.

Par „Reval Hotels”:

„Reval” viesnīcu grupa ir vadošais viesnīcu tīkls Baltijas valstīs un pārvalda astoņas pilna servisa augstākās klases „Reval Hotels” viesnīcas lielākajās Baltijas pilsētas: trīs Tallinā, Igaunijā, trīs Rīgā, Latvijā, vienu Viļņā un vienu Kauņā, Lietuvā.

„Reval Hotels” pieder norvēģu nekustamo īpašumu investīciju kompānijai „Linstow AS”, kuras īpašnieks ir „Anders Wilhemsen Group” – pasaulē lielākās kruīza kuģu kompānijas „Royal Caribbean Cruise Lines” līdzīpašnieks.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.05.2024 - 20.05.2024 🇬🇷 KRĒTA tikai no 243 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskas košas dabas ainavas, saules pielietas pludmales, daudzveidīga virtuve un nesteidzīgs dzīvesstils. Izbaudiet vasaras brīvdienu pilnību | Skatīt vairāk
no 243 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.05.2024 - 21.05.2024 MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.68675303sec.