airBaltic un Reval Hotels apvieno spēkus un izveido kopīgu zīmolu [1]

Vadošā Baltijas valstu aviosabiedrība airBaltic un lielākais viesnīcu tīkls reģionā Reval Hotels 19.01.2010 informēja par savas sadarbības paplašināšanu. Uzņēmumi apvienos spēkus un turpmāk izmantos airBaltic Hotels zīmolu („Reval Hotels, Member of airBaltic Hotels”), lai efektīvāk popularizētu savus pakalpojumus un augstos standartus. Reģionā šis ir pirmais šāda mēroga kopzīmols, kas nostiprinās abu uzņēmumu komerciālās pozīcijas Baltijas valstu, Krievijas, Ziemeļvalstu un Rietumeiropas tirgos.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Bertolts Fliks: „Esam gandarīti apvienot spēkus ar Reval un piedāvāt airBaltic klientiem kvalitatīvus pakalpojumus. airBaltic un Reval Hotels Baltijas valstīs ir nozīmīgi uzņēmumi, un klientiem ir nepieciešami uzticami un kvalitatīvi pakalpojumi, ko mēs varam kopīgi piedāvāt ar airBaltic un airBaltic Hotels zīmolu. Mēs esam pārliecināti, ka izmantojot interneta ceļojumu aģentūras airBalticTravel iespējas, Reval pārdošanas rezultāti pieaugs par 20%.”

Reval Hotels izpilddirektors Heiki Vanhanens: „Mēs ar prieku informējam par partnerību ar airBaltic. Mēs sekmēsim airBaltic Hotels atpazīstamību atbilstoši Reval Hotels politikai. Mūsu kopīgais mērķis ir atbalstīt vienam otra centienus, kā arī kopīgi piesaistīt tūristus tirgiem, kuros darbojamies.”

Abu uzņēmumu klientiem būs iespējams saņemt kvalitatīvus tūrisma pakalpojumus. Abi uzņēmumi abpusēji virzīs tirgū viens otra pakalpojumus. Klientiem tiks garantēta viszemākā pakalpojumu cena.

Šis solis nodrošina ieguvumus abiem partneriem. Reval Hotels viesnīcas tiks piedāvātas gandrīz 3miljoniem airBaltic pasažieru gadā, nodrošinot lielākas iespējas ārējos tirgos. Kopzīmola izveidošana un jauni pārdošanas kanāli palīdzēs palielināt ieņēmumus. Savukārt airBaltic tas nodrošina augstu pozicionējumu tūrisma nozarē un partnerību ar Reval Hotels, kas gadā nodrošina 600000 viesu naktis.

airBaltic

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 spotty 01/20/2010 09:36 Laba ziņa. Beidzot kāds saprot, ka izcīnīt vietu zem Saules var tikai sadarbojoties

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 23.05.2024 Te ir darbs! Nikos Travel
Sakarā ar paplašināšanos,meklējam kolēģi savā draudzīgajā kolektīvā, visas soc. garantijas, draudzīgs kolektīvs un interesants darbs,sūti CV | Skatīt vairāk
Latvija
Nometnes & sporta spēles Bauskas novadā Bauskas TIC
Plāno nometnes & sporta spēles Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.05.2024 - 19.05.2024 Uz Muzeju nakti aicina Alūksne! Alūksnes TIC
“Eiropas Muzeju nakts” ietvaros Alūksne aicina apmeklēt muzejus un ekspozīcijas, kas būs atvērti līdz pat pusnaktij! Ieeja- bez maksas. | Skatīt vairāk
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


Biznesa augstskola Turība
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.61416101sec.