Viesnīcas Radisson Blu un Park Inn pievienojas BalticMiles

Rezidor Hotel Group ir pievienojusies Latvijas nacionālās aviokompānijas airBaltic lojalitātes programmai BalticMiles. BalticMiles dalībnieki tagad var nopelnīt 500 punktus par vienu apmešanos viesnīcās Radisson Blu vai Park Inn viesnīcās Eiropā, Vidējos Austrumos vai Āfrikā.

airBaltic komercdirektors Tero Taskila: “Viesnīcas Radisson Blu un Park Inn ir lielisks partneru programmas BalticMiles papildinājums. BalticMiles arvien vairāk paplašina darbību ārpus Baltijas reģiona, kļūstot par starptautisku lojalitātes programmu, tādējādi vēl izdevīgāku mūsu klientiem.”

“Partnerība ar BalticMiles nostiprina Rezidor vadošo stāvokli Baltijas valstu tirgū”, saka Rezidor viceprezidents tirgvedības un klientu attiecību jautājumos Džons Kenedijs (Kennedy). “Kopš 2010. gada jūnija Rezidor grupa pārvalda 9 bijušās viesnīcas Reval Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Pašlaik Rezidor grupas Baltijas valstu portfelī ir 13 strādājošas viesnīcas ar vairāk nekā 3000 numuru”, turpina Dž. Kenedijs.

BalticMiles ir pirmā kopīgā vairāku Baltijas valstu patneruzņēmumu lojalitātes programma. Tā tika atklāta 2009.gada oktobrī. Pašlaik BalticMiles ir iesaistīti vairāk kā 20 partneri – airBaltic, Neste Latvija, Nordea, Latvijas Mobilais Telefons, ESPA Riga, Islande Hotel, SAS, Sixt, Eurolines, LSG Sky Chefs, airBalticTravel.com, Līvu Akvaparks, Parex Plaza, Kolonna, Amber SPA Boutique Hotel, Rantasipi Hotels, Cumulus Hotels, Language Direct, Radisson Blu un Park Inn viesnīcas. BalticMiles ir atvērta lojalitātes programma – tajā var iesaistīties neierobežots skaits partneru no dažādām nozarēm.

BalticMiles dalībnieki punktus var pelnīt un tērēt, lidojot ar airBaltic, pērkot degvielu Neste A24 degvielas uzpildes stacijās, norēķinoties ar Nordea izdoto BalticMiles MasterCard, maksājot par Latvijas Mobilais Telefons telekomunikāciju pakalpojumiem, uzturoties Radisson Blu, Park Inn vai citās viesnīcās, izbaudot ESPA Riga procedūras vai uzturoties Amber SPA Boutique Hotel, nomājot auto no Sixt, izmantojot Eurolines/LUX Express autobusus vai SAS piedāvātos lidojumus, pasūtot ēdienu airBaltic reisos no airCafe ēdienkartes, iegādājoties ceļojuma komplektus airBalticTravel.com, pērkot kosmētikas produktus vai saņemot skaistumkopšanas procedūras Kolonna, iegādājoties kinoteātra biļetes Parex Plaza, mācoties valodas Language Direct, kā arī izbaudot aktīvāku atpūtu Līvu Akvaparkā.

Klienti var pieteikties BalticMiles, aizpildot pieteikuma veidlapu. Tā ir pieejama Baltic Outlook žurnālā lidmašīnā, airBaltic biļešu kasēs, pie reģistrācijas letēm vai airBaltic biznesa klases pasažieru atpūtas telpā starptautiskajā lidostā Rīga. Pieteikumu var aizpildīt arī tiešsaistē http://www.balticmiles.com/ un zvanot uz airBaltic zvanu centru.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Līgo svinības jūras krastā Baltic Beach Hotel & SPA
23. jūnijā aicinām Jūs ciemos, lai kopīgi aizvadītu gada īsāko nakti un godam nosvinētu Līgo svētkus jūras krastā – “Baltic Beach Hotel & | Skatīt vairāk
Piedzīvojumu, atpūtas un garšas oāze! Latvia Tours
Tās ir baltas, bezgalīgas smilšu pludmales, komfortablas viesnīcas, tūkstošgadu sena kultūra, spilgta un daudzveidīga dzīve. | Skatīt vairāk
no 325.00 EUR
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk
ÖÖD brīvdienu spoguļmāju noma Estravel Latvia
Visa Igaunija // Spoguļmāju noma līdz 30.09. // Pieprasījums ir ļoti liels - pasteidzieties rezervēt! | Skatīt vairāk
no 176 EUR
Uzņēmumi


Daugavkrasti
,


Rija Domus Hotel
,


Riga Islande Hotel
,


Dome Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.38263011sec.