Reval Hotels atver jaunu viesnīcu Reval Hotel Sonya Sanktpēterburgā

Iesaistoties Krievijas viesnīcu tirgū, Reval Hotels viesnīcu tīkls Baltijā izmanto drosmīgu pieeju, lai piesaistītu tos Krievijas un citu ārvalstu tūristus, kuri dodas uz Sanktpēterburgu! 26.11.2009 atvērta jaunā viesnīca Reval Hotel Sonya, kas izceļas ar savu unikalitāti, jo tā izveidota, iedvesmojoties no Fjodora Dostojevska slavenā romāna „Noziegums un sods”.

„Noziegums un sods” tiek uzskatīts par romānu, kurā vairāk nekā jebkurā citā romānā tiek aprakstīta Sanktpēterburga un kurš ir vispiemērotākais ceļvedis ceļojumam, kurā līdzās haosam, apjukumam un egoismam Jūs pavada arī cerība, mīlestība un līdzcietība. Romāns ir bijis neskaitāmu autoru, mākslinieku un režisoru iedvesmas avots daudzu gadu garumā, un arī tagad, izveidojot pirmo Reval Hotels viesnīcu Krievijā, tam ir bijusi izšķiroša nozīme.

„Tā kā mēs tikai nesen esam iesaistījušies Krievijas tirgū, nolēmām izveidot Krievijā viesnīcu, kurai būtu ļoti cieša saikne ar Sanktpēterburgu un tās kultūras mantojumu”, apgalvo Reval Hotels prezidents Heiki Vanhanens [Heikki Vanhanen]. „Mēs vēlējāmies izveidot Reval Hotel Sonya kā aizraujošu stāstu, kurā savstarpēji mijas intrigas un neziņa, pārsteigums un iedvesma, kā arī vietu, kurā vērojamas daudz dažādas nianses”.

Iekārtojums skaistajā viesnīcā, kas atrodas pašā Sanktpēterburgas centrā, reizēm liecina par izteiktu Dostojevska romāna ietekmi, taču vietām tā ir gandrīz nemanāma. Mēbeles, krāsas, motīvi, mākslas darbi un priekšmeti ir rūpīgi izvēlēti, lai uzturētu viesnīcā Krievijas kultūras atmosfēru un radītu vēl iedvesmojošāku, dzīvāku un radošāku vidi!

Viesnīcā Reval Hotel Sonya ierastie Reval Hotels viesnīcas numuru veidi - Standard, Reval, Executive un Suite - ir iekārtoti, izmantojot jaunu koncepciju un dizainu. Visi 173 viesnīcu numuri ir iedalīti četrās kategorijās – „Conscience” (Apziņa), „Grace” (Augstsirdība), „Rebirth” (Atdzimšana) un „Ego” (Ego). Kategorijas „Conscience” viesnīcas numuri ir standarta tipa numuri, savukārt kategorijas „Ego” luksusa numurus raksturo atmosfēra, ko rada Raskoļņikova vēlme kļūt par Napoleonu, kurš pastāv viņa domāšanas veida visaugstākajā līmenī.

Turklāt pie katrām viesnīcas numura durvīm ir piestiprināta īpaša durvju zīme, uz kuras krievu un angļu valodā uzrakstīts teikums no kādas noteiktas romāna „Noziegums un sods” nodaļas. Tādējādi viesnīcas apmeklētāji var veltīt nedaudz laika tam, lai izprastu krievu klasiskās literatūras sniegto vēstījumu.

Gaumīgi iekārtotajā restorānā un bārā „Metamorfos”, kas atrodas viesnīcas pirmajā stāvā, viesi varēs nobaudīt krievu un Eiropas virtuves ēdienus, kā arī pārliecināties par spēcīgajiem kultūru kontrastiem un piedzīvot patīkamus pārsteigumus. Ēdienkarte ir izveidota kā grāmata, kuras ievada daļā, nodaļās un epilogā Jūs varat ieraudzīt piedāvātos ēdienus, kā arī izlasīt aizraujošus stāstus. Lasot ēdienkarti, viesi varēs iegūt informāciju par 19. gs. - Dostojevska ēru un Rodiona Raskoļņikova dzimto Sanktpēterburgu, kā arī daudz uzzināt par Dostojevska ceļojumiem pa Eiropu, viņa domāšanas veida izkopšanu un dvēseles pārmaiņām. Viņa dvēseles atdzimšana izpaužas it visā – gan daudzveidīgajos materiālos un interjera iekārtojumā, gan modernās krievu virtuves radošajās ēdienu receptēs un pārsteidzošajās ēdienu sastāvdaļu un garšu kombinācijās.

Šī kontrastu mija ir paredzēta tikai vienam mērķim, proti, lai uzturēšanās Reval Hotel Sonya sagādātu prieku un radītu neaizmirstamu iespaidu par lielisko pilsētu. „Reval Hotel Sonya ir viens no visaizraujošākajiem projektiem, kuros mēs līdz šim esam iesaistījušies,” apgalvo Zviedrijas arhitektu un stila konsultantu uzņēmuma Stylt Trampoli radošais direktors Ēriks Nisens Johansens [Erik Nissen Johansen]. „Pateicoties krievu rakstnieka atstātajam literatūras mantojumam, šajā viesnīcā valda īpaša gaisotne, kas rada paliekošu iespaidu. „Pārvēršanās” Fjodora Dostojevska slavenajā romānā ir ļoti svarīga tēma, un tā arī bijusi iedvesmas avots, izstrādājot Reval Hotel Sonya dizainu”.

„Šī nav viena no tām tipiskajām viesnīcām, kuras izplatītas visā pasaulē,” piebilst viesnīcas ģenerāldirektors Juris Zudovs. „Piešķirot viesnīcas dizainam kaut ko neparastu un tajā pašā laikā mums visiem sen zināmu, mums izdevās radīt neatkārtojamu atmosfēru un ieņemt īpašu vietu viesnīcu tirgū.”

 

 

Reval Hotel Sonya:

 

Ēkas platība: 8200 m2.

Cena par viesnīcas numuru: sākot no 67 Ls, neieskaitot brokastis.

Īpašs piedāvājums 2009. – 2010. gada rudens un ziemās sezonā: divi viesnīcas numuri par vienu cenu no piektdienas līdz pirmdienai sākot no 57 Ls, neieskaitot brokastis.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 21.05.2024 Turcjas kūrorti - 22.-29.05. Estravel Latvia
Pēdējā brīža cenas atpūtai 4* un 5* kūrortos // Viss iekļauts // Izmantojiet iespēju! | Skatīt vairāk
no 325 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 25.05.2024 WOW cena! 𝐌𝐀𝐋𝐃𝐈̄𝐕𝐔 𝐒𝐀𝐋𝐀𝐒! Latvia Tours
🔥 ĪPAŠAIS PIEDĀVĀJUMS individuālam ceļojumam 𝐧𝐨 𝟐𝟏/𝟎𝟓/𝟐𝟎𝟐𝟒, ar 7 nakšu atpūtu All Inclusive kūrortā CLUB MED KANI. | Skatīt vairāk
no 2331 EUR
Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā Estravel Latvia
Esiet tālredzīgi un gudri! iegādājieties ceļojumu skolenu RUDENS brīvlaikam jau tagad! Hurgada vai Šarm-el-Šeiha | Skatīt vairāk
no 685 EUR
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Uzņēmumi


Rija Domus Hotel
,


Dome Hotel
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Daugavkrasti
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.64329791sec.