TAVA izdevusi Rīgas apkārtnes tūrisma karti

Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA) laidusi klajā jaunu Rīgas apkārtnes tūrisma karti četrās valodās, kuru izplata bez maksas un, kas ir domāta gan vietējiem, gan ārvalstu tūristiem, kuri uzturas Rīgā un vēlas iepazīt tuvāko apkārtni vienas dienas izbraucienos.

 

Jaunajā Rīgas apkārtnes tūrisma kartē ir iekļauti tūrisma objekti un apskates vietas, kas atrodas 70 km rādiusā no Rīgas un ir viegli sasniedzami ar sabiedrisko transportu, tāpēc karte ir papildināta ar vispārīgu informāciju par satiksmi, transportu, kā arī par tūrisma objektu un vietu attālumiem no Rīgas.

 

Kartē ir atzīmēti vairāki tūrisma maršruti ar numurētiem objektiem, par kuriem ir veidoti īsi apraksti ar kontaktinformāciju un fotogrāfijām. Karte ir izdota latviešu, krievu, angļu un vācu valodā.

 

Ņemot vērā, ka lielākais Latvijas tūrisma nozares potenciāls koncentrējas ap Rīgas reģionu, līdz šim izdotās Rīgas un tās apkārtnes kartes bija ļoti pieprasītas.

 

„Rīgas reģions šobrīd attīstās visstraujāk un ir vienlaicīgi kļuvis par sarežģītāko sauszemes transporta mezglu Latvijā un Baltijā, turklāt daudzi Latvijas iedzīvotāji, tai skaitā arī rīdzinieki, slikti orientējas Pierīgas ģeogrāfijā. Šai ziņā Rīgas apkārtnes tūrisma karte būs lielisks palīgs ceļotgribētājiem”, stāsta TAVA direktors Uldis Vītoliņš.

 

Šovasar TAVA laida klajā tūrisma reģionālo karšu komplektu, kurā ietilpa Vidzemes, Kurzemes, Latgales un Zemgales tūrisma kartes. Rīgas apkārtnes tūrisma karte noslēdz Latvijas reģionālo karšu sēriju 2007.

 

Rīgas apkārtnes tūrisma kartes ir bez maksas pieejamas Tūrisma informācijas birojā Rīgā, Smilšu ielā 4, reģionālajos Tūrisma informācijas centros, kā arī Latvijas ārvalstu tūrisma birojos Berlīnē, Londonā, Helsinkos, Stokholmā un Maskavā.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.05.2024 - 08.06.2024 Laimes un paradīzes sala KRĒTA no 275 EUR! Latvia Tours
Krētā nav lielu pilsētu, tai raksturīgas mazas pilsētiņas, ciemati. Salā ir ideāli apstākļi atpūtai, jo šeit ir vairāk nekā 300 saulainu dienu | Skatīt vairāk
no 257 EUR
Pirmajiem Dziedāšanas svētkiem 160! Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Ar skaistiem koncertiem, piedaloties 127 sievu, vīru un jauktajiem koriem no visas Latvijas, 15. jūnijā Dikļos svinēsim pirmo Dziedāšanas svētku 160. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.05.2024 - 10.06.2024 Līgo svētki Gotlandes salā Latvia Tours
Gotlande un tai apkārt pieguļošās mazās saliņas patiks gan vēstures mīļiem, gan dabas mīļiem, gan aktīvās atpūtas cienītājiem, iespējas | Skatīt vairāk
no 529 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.05.2024 - 10.06.2024 Mistiskais Omānas sultanāts Valsts svētkos Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kurus interesē atklāt un izpētīt jaunas valstis citā kontinentā ārpus Eiropas, kā arī tiem, kas vēlas baudīt sauli un | Skatīt vairāk
no 1989 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58228803sec.