Tuvojas festivāls «Summer House 16»

SUMMER HOUSE 16 „We Are Friends”

13. Augustā, atpūtas bāze „Jaunais Dinamietis” (Kaunatas pagasts)

Draugi! Priecājieties, dejojiet un līksmojiet! Latgales lielākā ezera - Razna- krastiem tuvojas šīs vasaras lielākā deju mūzikas vētra. Notikums, kuru gaida visa gada garumā!!! Šie ir dvēseles, draudzības, mīlestības, komunicēšanas, elektroniskās deju mūzikas un vasaras svētki!!!

Mainoties laikam, mainās arī cilvēku tikumi. Kad esošā realitāte sevi izsmēlusi, cilvēki dodas labākas dzīves meklējumos, kas ir atšķirīga. Ejot šo ceļu, tiek „dedzināti tilti” un draugi nomainās uz partneriem. Īsta draudzība mūsu laikos ir pielīdzināma varoņdarbam, un, galvenais ir palikt tādam kāds esi, nelokāmam un draudzīgam.

2011. gada 13. augusts ir tieši tā diena, kad tu vari satikt vecos draugus un iegūt jaunus, un, tas ir iespējams festivālā „SUMMER HOUSE 16”, kurš šogad notiek ar devīzi „WE ARE FRIENDS” (Mēs esam draugi). Festivāla norises vieta ir tā pati kas iepriekšējā gadā – Sporta un atpūtas bāze „JAUNAIS DINAMIETIS” (Rēzeknes rajons, Kaunatas pagasts).

Pasākums notiks uz trim „sadraudzības” skatuvēm: „House Friends” (Galvenā skatuve), „Alt 4 Friends” (Dubstep, Breaks, Techno, Drum’n’Bass), „Chill Grooves” (Sadraudzības telts ar maigiem relaksējošiem ritmiem).

Šogad mēs uzaicinājām gandrīz visus „Summer House” draugus, radošas personības, kas mīl šo notikumu neskatoties uz krīzēm, laika apstākļiem, mūzikas pretenzijām un maka izmēru. Bogdan Taran – joprojām Latvijas populārākais un stiprākais house mūzikas dīdžejs, radio programmas „Dancebox” vadītājs, radiostacijas „Dance Radio” dibinātājs, un viņa kolēģis radio un ierakstu kompānijas „Amber Muse” darbā Max Lomov. Andre Crash – jaunā Rīgas naktskluba „Kino” skaļāko house mūzikas pasākumu organizators, kā arī Latvijas populārāko dīdžeju topa vairākkārtējs pirmo vietu ieguvējs, un arī viņa kolēģis „Tasty Soundz” ierakstu kompānijā dīdžejs Deros. Rīgā plaši pazīstamais dīdžejs un producents Ratz Lukas un Gulbenes dīdžejs Bumblebeat, kas festivālā uzstāsies pirmo reizi.

Netiek aizmirsti arī festivāla senākie draugi Mārtiņš Goldbergs, Da White, Worm, Vitamin & Drozd, Exact, Rxd, Carrothead un SteveK, ar kuriem vairs nav jāiepazīstina, jo viņu seti vienmēr ir kvalitatīvi, svaigi un neaizmirstami.

Under This kurš izdod savus skaņdarbus Rietumos priecēs apmeklētājus alternatīvajā skatuvē, kurā kopā ar viņu „sadraudzēsies” Esc & Shi3o, House, Dmitrofan un citi.

Slovar un Sword ekskluzīvi uzspēlēs „Chill Grooves” teltī, kur viņiem visas nakts garumā ik pa laikam pievienosies arī citi festivāla dalībnieki.

Mēs rūpējamies par festivāla apmeklētājiem un piedāvājam ne tikai plašas izklaides iespējas, bet arī iespēju garšīgi paēst bāros un kafejnīcās, kas atrādīsies festivāla teritorijā. Pieejamas arī kempinga mājiņas (rezervēšana pa tālr.: 29299769).

Papildus informācija: www.summerhouse.lv un www.atputapieraznas.lv

Partybus (Rīga-Kaunata-Rīga): [email protected] (tālr.: 29949092)

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Vasaras Saulgriežu svinības TUKUMĀ Tukuma TIC
Ar dziesmām ieskandēsies pirmā vasaras nakts 20.jūnijā pulksten 21:00 Durbes estrādē. Ugunskurā degs trejdeviņas pagalītes. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.05.2024 - 06.06.2024 Ieturi maltīti kādā no terasēm Bauskā! Bauskas TIC
Jūsu ērtībai esam apkopojuši šajā vasaras sezonā aktuālās terases Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.05.2024 - 09.06.2024 Starptautiskais Smilšu skulptūru festivāls Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 8. līdz 9. jūnijam Pasta salā norisināsies Starptautiskais Smilšu skulptūru festivāls Summer Signs 2024 | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Limbažu TIC
,


Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.78985095sec.