Iegādājoties LIVE RĪGA suvenīrus, varēs krāt BalticMiles punktus

Rīgas Tūrisma informācijas centrs (Rīgas TIC) Rātslaukumā ir pievienojies koalīcijas lojalitātes programmai BalticMiles. Tagad BalticMiles programmmas dalībnieki varēs iegūt trīs BalticMiles punktus par katru latu, kas tiks iztērēts LIVE RĪGA suvenīru iegādei Rīgas TIC Rātslaukumā.

Rīgas TIC Rātslaukumā ir pieejams visplašākais LIVE RĪGA suvenīru klāsts - pastkartes, glāžu paliktņi, dabīgās ādas un linu izstrādājumi, magnēti, termosi, termokrūzes, krūzes, cepuršalles, cepures, cimdi, zeķčības, pledi, priekšauti, zibatmiņas, datorpeļu paliktņi un citas praktiski pielietojamas lietas ikdienai, darbam un atpūtai, kas veidotas Rīgas tūrisma zīmola spilgti piesātinātajās krāsās. Suvenīru klāsts apskatāms Rīgas tūrisma portālā www.liveriga.com/lv/2786.

Rīgas TIC strādā septiņas dienas nedēļā, arī svētku dienās. Rīgas TIC Rātslaukumā aktīvajā tūrisma sezonā (maijs – septembris) ir atvērts no plkst. 9.00 līdz 19.00, nesezonā (oktobris – aprīlis) no plkst. 10.00 līdz 18.00.

BalticMiles ir pirmā koalīcijas lojalitātes programma Baltijas valstīs. Tā tika atklāta 2009.gada oktobrī. BalticMiles piedāvā pelnīt punktus pie partneriem, iegādājoties aviobiļetes, viesnīcu pakalpojumus, SPA pakalpojumus, auto nomu, kino biļetes, smaržas un kosmētiku, dārglietas un rokas pulksteņus, dizaina priekšmetus, somas un koferus ceļošanai, bērnu mantas un 2700 cita veida preces un pakalpojumus. Tie visi aplūkojami www.balticmiles.lv interneta vietnē. BalticMiles programma piedāvā arī iespēju ziedot punktus dažādiem labdarības projektiem.

Ērtākais veids kā klienti var pieteikties BalticMiles programmai ir reģistrējoties internetā www.balticmiles.lv vai sazinoties ar BalticMiles klientu apkalpošanas tālruni. Klienti var pieteikties programmai arī aizpildot pieteikuma veidlapu. Tā ir pieejama airBaltic biļešu kasēs, pie reģistrācijas letēm vai airBaltic biznesa klases pasažieru atpūtas telpā starptautiskajā lidostā Rīga, vai arī programmas partneru tirdzniecības vietās, tai skaitā Rīgas TIC Rātslaukumā un Līvu laukumā.

Par Rīgas Tūrisma Attīstības Biroju (RTAB)

 

2009.gada 28.oktobrī LR Uzņēmumu reģistrā reģistrēts nodibinājums Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB). Tā dibinātāji ir Rīgas dome, aviosabiedrība airBaltic, Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija (LVRA) un Latvijas Tūrisma Aģentu asociācija (ALTA). RTAB nodarbojas ar tūrisma veicināšanu un Rīgas tūrisma iespēju popularizēšanu ārvalstīs.

 

RTAB dibinātāju balsu sadalījumā 70% pieder Rīgas domei, bet pārējiem dibinātājiem aviosabiedrībai airBaltic, LVRA un ALTA - katram 10%.RTAB kā savas darbības un LIVE RĪGA zīmola vadmotīvu izvirzījis principu „Labi rīdziniekam - labi tūristam.“

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KUKUL ceptuve TUKUMĀ! Tukuma TIC
Meklē vietu, kur nobaudīt smalkmaizītes, bulciņas, maizīti, cepumiņus vai sāļās uzkodas kopā ar gardu, smaržīgu kafiju vai tēju? Kukul Elizabete | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.05.2024 - 05.06.2024 1.jūnijā Koknesē norisināsies svētki Aizkraukles novada TIC
Aizkraukles novada svētki ar devīzi “Radu un daru savam novadam” 1. jūnijā Koknesē norisināsies visas dienas garumā - aicinām izbaudīt svētkus | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.05.2024 - 06.06.2024 Ieturi maltīti kādā no terasēm Bauskā! Bauskas TIC
Jūsu ērtībai esam apkopojuši šajā vasaras sezonā aktuālās terases Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64716506sec.