Pirmajā gadā BalticMiles izsniegti vairāk nekā pusmiljards punktu

Pirmajā gadā kopš pirmās daudzpartneru lojalitātes programmas BalticMiles uzsākšanas Baltijas valstīs tās dalībniekiem ir izsniegti vairāk nekā pusmiljards punktu. Pēdējos 12 mēnešos BalticMiles programmas dalībnieki kopumā airBaltic reisos ir lidojuši 650 tūkstošus reižu, veicot vairāk nekā 600 miljonu kilometru. Veicot šādu attālumu, zemeslodi var aplidot 14 000 reižu. Ar šiem punktiem BalticMiles dalībnieki spētu nopirkt 600 tūkstošus kino biļešu, 50 tūkstošus masāžas seansu, 6 tūkstošus Apple iPad ierīču vai arī 30 suborbitālos lidojumus kosmosā.

Lielākie punktu ieguvēji BalticMiles programmā ir tie, kuri izmanto airBaltic pakalpojumus, pērk degvielu Neste DUS vai arī izmanto BalticMiles Nordea kredītkarti ikdienas pirkumiem. Programmas dalībnieki saņem BalticMiles punktus, arī pērkot pakalpojumus un preces no vairāk nekā 20 vietējiem un starptautiskiem partneriem.

Oktobrī BalticMiles uzsāka unikālu pakalpojumu programmas dalībniekiem, kuriem patīk iepirkties internetā. BalticMiles punktus šobrīd iespējams pelnīt arī kādā no vairāk nekā 400 interneta veikaliem. Lai saņemtu BalticMiles punktus par preču iegādi, http://www.balticmiles.com/ jāizveido savs lietotāja konts un jāizvēlas jebkurš no interneta veikaliem. Lielākoties visi interneta veikali piedāvā preču piegādi visā pasaulē.

Nesen amatā stājies jauns BalticMiles programmas izpilddirektors Eriks Berejs. Viņš ir viens no vadošajiem lojalitātes programmu speciālistiem Eiropā un ir veidojis un vadījis vairākas apjomīgas daudzpartneru lojalitātes programmas, tajā skaitā arī lielāko koalīcijas lojalitātes programmu Krievijā Malina.

Eriks Berejs, BalticMiles izpilddirektors: “BalticMiles ir paveicis lielisku darbu izstrādājot programmu, kuru uzskatu par vienu no inovotīvākajām un elastīgākajām daudzpartneru programmām Eiropā. Esmu priecīgs, ka vadīšu šīs programmas tālāko attīstību.”

BalticMiles piedāvā pelnīt punktus, iegādājoties aviobiļetes, viesnīcu pakalpojumus, SPA pakalpojumus, auto nomu, kino biļetes, smaržas un kosmētiku, dārglietas un rokas pulksteņus, dizaina priekšmetus, somas un koferus ceļošanai, bērnu mantas un 2700 cita veida preces un pakalpojumus. Tie visi aplūkojami http://www.balticmiles.com/ interneta vietnē. BalticMiles programma piedāvā arī iespēju ziedot punktus dažādiem labdarības projektiem.

Ērtākais veids, kā klienti var pieteikties BalticMiles programmai, ir reģistrējoties internetā http://www.balticmiles.com/ vai sazinoties ar BalticMiles klientu apkalpošanas tālruni. Klienti var pieteikties programmai arī aizpildot pieteikuma veidlapu. Tā ir pieejama airBaltic biļešu kasēs, pie reģistrācijas letēm vai airBaltic biznesa klases pasažieru atpūtas telpā starptautiskajā lidostā Rīga, vai arī programmas partneru tirdzniecības vietās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Neredzamā Pasaule- pārsteidzoša pieredze! Neredzamā Pasaule
Aicinām apmeklēt unikālu ekskursiju, kurā vari piedzīvot pasauli tumsā, vadoties pēc citām maņām, neredzīgu gida vadībā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.06.2024 - 07.06.2024 Atveldzējies no karstuma Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Karstās dienās ir būtiski atrast veidus, kā atvēsināties un baudīt saulaino laiku bez pārkaršanas. Šeit ir daži ieteikumi, kur veldzēties | Skatīt vairāk
KONCERTPROGRAMMA VIOLETS Jaunmoku pilī Tukuma TIC
Burvīgo solistu Ances Krauzes uz Zigfrīda Muktupāvela balsi papildinās Zigfrīda vijoles spēle, bet pie klavierēm uzstāsies pats komponists Jānis | Skatīt vairāk
ROKA DZIESMU SVĒTKI | Džūkstē Tukuma TIC
29. jūnijā pie Džūkstes Kultūras nama pirmie “ROKA DZIESMU SVĒTKI” sadarbībā ar Latvijas Rokmūzikas Asociāciju. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


Avis
,


1Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.66336012sec.