Idejas Ziemassvētku un Jaunā gada sagaidīšanas svinībām Rīgā

Straujiem soļiem tuvojoties 2014. gada sagaidīšanas svinībām, daudziem aktuāls kļūst jautājums par svinību vietu. Vai tas būs pilsētas centrs, jautra mājas ballīte, aizraujoša Jaunā gada sagaidīšana ārpus Latvijas vai kāda publiska pasākuma apmeklēšana Latvijās labākajās viesnīcās un restorānos, šajā un turpmākajos Jaunā gada sagaidīšanas tematiskajos rakstos sniegsim idejas, lai atvieglotu izvēles izdarīšanu.

Turpinājumā ieskats Rīgas viesnīcu un restorānu organizētajos pasākumos par godu Ziemassvētkiem un Jaunajam gadam, kas tiks pavadīts zirga zīmē.

Vecrīgas viesnīcas Konventa Sēta aicina Jauno gadu sagaidīt elegantā gaisotnē tajā esošajā restorānā Ambiente, kur svinības ilgs no pulksten 21.00 līdz 02.00. Uz katra galdiņa tiks servēts plašs klāsts ar aukstajām uzkodām, savukārt bufetē būs pieejami dažādi karstie ēdieni un salāti. Viesu ērtībām vakara cenā iekļauta arī kafija, tēja, avota ūdens, ogu morss un dzirkstošais šampanietis. Muzikālo baudījumu radīs ģitāras skaņas. Vakara cena: 65 Ls/93 Eiro, bērniem līdz 2 gadu vecumam - bezmaksas, bērniem no 2 līdz 12 gadu vecumam - 30 Ls/43 Eiro. Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās. Vairāk informācijas interneta vietnē www.hotelkolonna.com.


Pārdaugavā viesus gaidīs restorāns Elefant, kas atrodas viesnīcas Wellton Elefant Hotel telpās Kalnciema ielā 90. Restorāns aicina izbaudīt Jaungada vakariņas restorāna mājīgajā atmosfērā. Jautras vakara noskaņas garantēs dzīvās mūzikas priekšnesums no pulksten 21:00 līdz 01:00 – pasaules hīti grupas La-Bamba izpildījumā. Vakara cena: 40 Ls/56,91 Eiro divām personām par galdiņa rezervāciju, šamapnieša pudeli, siera, gaļas un augļu plati, 15 Ls/21,34 Eiro vienai personai par galdiņa rezervāciju, šampanieša glāzi un augļu plati. Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās. Vairāk informācijas interneta vietnē www.wellton.com.


Jaunais restorāns "Melnā Bite", kas atrodas pašā Vecrīgas sirdī, aicina Jauno gadu sagaidīt jautrās noskaņās. Vakarā gaitā no pulksten 21.00 līdz 01.00 viesiem tiks garantēti dzīvās mūzikas priekšnesumi, latīņamerikāņu dejas, konkursi, balvas, pārsteigumi un citas aktivitātes. Cenā iekļauts: īpašā Jaungada ēdienkarte ar uzkodām, pamatēdienu, desertu un dzirkstošā vīna pudele Jaunā gada sagaidīšanai. Vakara cena: 120 Eiro, bērniem no 5 līdz 12 gadiem - 80 Eiro, bērniem līdz 5 gadiem - bezmaksas. Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās. Vairāk informācijas interneta vietnē www.wellton.com.


Arī četrzvaigžņu viesnīcas Astor Riga Hotel & Conference restorāna Academy kolektīvs ir sagtavojis plašu Jaunā gada sagaidīšanas programmu. Restorānā vakars sāksies jau pulksten 20.00, kad tiks sagaidīti viesi un notiks šefpavāra piedāvāto ēdienu prezentācija. Pulksten 22.00 notiks Jaunā gada sagaidīšana pēc Maskavas laika, tiks sagaidīti vakara viesi - Džordžs Klūnijs ar dāmu, kura padalīsies ar Eiropas ballīšu jaunumiem Jazz mūzikas pavadījumā. Pusnaktī Jaunā gada sagaidīšana pēc Rīgas laika, kad pilsētas salūtu varēs vērot no restorāna Academy lielajiem logiem vai dodoties pastaigā līdz Doma laukumiem vai Bastejkalnam. Bērniem - ballīte "Coca Cola" - ar bērnu diskotēku atsevišķā zālē. Pēc pusnakts pasākums restorānā turpināsies. Vakara programmas un svētku vakariņu cena: 90 Ls/135 Eiro, bērniem no 3 līdz 12 gadu vecumam - 47,50 Ls/67,50 Eiro. Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās. Vairāk informācijas interneta vietnē www.astorrigahotel.lv.

Lido Atpūtas centrs sagatavojis dažādas aktivitātes gan pirms Ziemassvētkiem, gan pēc. No 1.decembra nedēļas nogalēs un no 21. decembra - 7. janvārim katru dienu LIDO Atpūtas centra viesi tiks izklaidēti ar ziemassvētku izklaides programmu "Balto eņģeļu Ziemassvētki", kā arī īpaša svētku programma paredzēta 25. un 26. decembrī. No 21. decembra līdz 7. janvārim katru dienu, no pulksten 13:00 - 20:00 Ziemassvētku vecītis visus gaidīs LIDO Atpūtas centrā, Krasta ielā 76. Īpaša rotaļu programma kopā ar Ziemassvētku vecīti plānota katru dienu pulksten 14:30 un 16:30. Ar Ziemassvētku vecīti varēs aprunāties, noskaitīt kādu dzejolīti un saņemt kādu no rūķu sarūpētajām dāvaniņām. 25. decembrī LIDO Atpūtas centrā īpašajā svētku koncertā no pulksten 13:00 paredzēta plaša pasākumu programma ar pasaku tēlu izrādi bērniem un deju programmām. Ziemassvētku vecītis piedāvās rotaļas un Ziemassvētku koncertprogrammas izpildīs Kristīne Šomase, kā arī bērnu ansamblis "Noslēpums". Pulksten 19:00 muzikāla izrāde bērniem "KAĶĪŠA DZIRNAVAS" kopā ar aktieri Rūdolfu Plēpi un popgrupu Podziņas. 26. decembrī LIDO Atpūtas centrā īpašajā svētku koncertā no pulksten 13:00 paredzēta plaša pasākumu programma ar pasaku tēlu izrādi bērniem un deju programmām. Ziemassvētku vecītis piedāvās rotaļas, zvanu ansamblis jaukāko Ziemassvētku melodiju koncertu un bērnu ansamblis "Kukaiņi" koncertu "SIRSNIŅA ZIEMASSVĒTKUS SVIN". Pulksten 19:00 muzikāla izrāde bērniem "KAĶĪŠA DZIRNAVAS" kopā ar aktieri Rūdolfu Plēpi un popgrupu Podziņas. Vairāk informācijas interneta vietnē www.lido.lv.


Viesnīca Radi un draugi piedāvā svinību organizēšanai elegantu angļu stilā iekārtotu salonu. Jubilejas, produktu prezentācijas, korporatīvie pasākumi, draugu tikšanās - tas viss var notikt tieši tur. Katram pasākumam tiks piedāvāts atbilstošs iekārtojums, kafijas un uzkodu galds, elegantas vakariņas. Vairāk informācijas interneta vietnē www.hotelradiundraugi.lv.

Melnā Kaķa Mājas Restorāns Jauno gadu aicina sagaidīt baudot īpašās svētku vakariņas mūzikas pavadījumā. Vakarā gaitā viesi varēs baudīt gan dažādas uzkodas, gan karstos ēdienus, gan desertus, gan dzērienus, kā arī karstvīnu un šampanieti. Vakara sākums jau no pulksten 20.00. Vakara cena: 85 Ls/121 Eiro. Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās. Vairāk informācijas interneta vietnē www.melnaiskakis.lv.



BIBLIOTĒKA No 1 Restorāns aicina uz neaizmirstamām Jaungada sagaidīšanas svinībām pašā Rīgas sirdī jau 31. decembrī no pulksten 20.00, lai baudītu šo maģisko nakti patīkamā kompānijā un sarunās, šefpavāra Māra Jansona izsmalcināto ēdienkarti un vīnziņa Jāņa Gaiļa izmeklētos vīnus, dzīvās mūzikas priekšnesumus, dejas un citas aktivitātes, šampanieti un salūtu pusnaktī… Jaungada sagaidīšanas piedāvājuma cenā iekļauts: gardēža ēdienkarte, izmeklēti Itālijas vīni un citi alkoholiskie dzērieni, dejas dzīvās mūzikas pavadībā un citas Jaungada sagaidīšanas aktivitātes. Vakara cena 210,84 Ls/300 Eiro. Vairāk informācijas interneta vietnē www.restoransbiblioteka.lv.


Restorāns Colombo ir sagatavojis speciālo Ziemassvētku piedāvājumu, ko var baudīt no 23. decembra līdz 12. janvārim. Lai vēl vairāk pastiprinātu svētku sajūtu, Colombo iesaka nobaudīt karstvīnu, starteri, pamatēdienu un desertu pēc izvēles. Trīs ēdienu piedāvājuma cena: 12,30 Ls/17,50 Eiro. Vairāk informācijas interneta vietnē www.hotelkaravella.lv.


Vecrīgas restorāns Burkāns Vecgada vakarā viesus gaidīs jau no pulksten 21.00, kad dzīvās mūzikas pavadībā varēsiet baudīt vakariņas. Pēc Jaunā gada sagaidīšanas viesi ļausies deju ritmiem DJ mūzikas ritmos. Vakara cena: 70 Ls, bērniem līdz 7 gadu vecumam - 50% atlaide, bērniem līdz 4 gadu vecumam - par brīvu. Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās. Vairāk informācijas interneta vietnē www.burkans.lv.


Ja vēlies rīkot svētku pasākumu kolektīvam vai sev tuviem cilvēkiem, piemērota vieta būs pasākumu telpa UMAMI. Šīs pasākumu telpas mērķis vienmēr ir bijis parūpēties par visu nepieciešamo sākot no telpas piemeklēšanas līdz pat smalkām garšas, smaržas un skaņas niansēm. UMAMI apkalpo arī banketus gan pašmāju telpās, gan jebkurā klientu izvēlētā vietā. Vairāk informācijas interneta vietnē www.umami.lv.

Restorāns Čarlstons piedāvā svinēt garšīgus svētkus pie sevis mājās – Blaumaņa ielā 38/40 – klasiski omulīgajās restorāna telpās, interaktīvajā Studio tipa zālē un arī grezni vēsturiskajā banketu zālē. Banketu un pavāru komanda parūpēsies par daudzveidīgu un iedvesmojošu ēdienkarti (www.charlestons.lv/banketu-katalogs), kā arī par svētku kopīgo atmosfēru un noskaņu. Čarlstons profesionālā komanda realizēs visneparastākās idejas, kā arī gatava doties ārpus savām telpām un noorganizēt svētkus Jūsu vēlamajā vietā un laikā. Vairāk informācijas interneta vietnē www.charlestons.lv.


Visu decembri restorānā Esplanāde viesnīcā Radisson Blu Hotel Latvija tradicionālā Ziemassvētku bufete. Katru dienu no pulksten 18:00 līdz 23:00 iespējams baudīt bagātīgu bufeti ar daudzveidīgiem ēdieniem ikvienai gaumei. Lieliska izvēle svētku vakariņām kolēģu vai draugu lokā. Cena vienai personai 16.50 Ls/23.48 Eur. Savukārt 31.decembrī svinīgā Grand gala svētku vakariņu bufete un dzīvā mūzika. Cena – 45.00 Ls/64.03 Eur, cenā iekļauta arī pudele mājas vīna. Restorāns Esplanāde strādās arī 1. janvārī un piedāvās brokastu bufeti jau no pulksten 8:30 rītā. Vairāk informācijas interneta vietnē www.restaurantesplanade.lv.

31. decembrī D’vine bārā (Radisson Blu Hotel Latvija, 2. stāvā) Gardēžu vakariņas ar 7 ēdienu ēdienkarti un iespēju rezervēt galdiņu 2. vai 3. stāvā. Iespēja Jauno gadu sagaidīt arī uz viesnīcas jumta ar glāzi dzirkstošā vīna. Cena 70.00 Ls/99.60 Eur. Vairāk informācijas interneta vietnē www.dvinebar.lv.

Sagaidi Jauno gadu Skyline bar ballītē "Apkārt pasaulei", viesnīcas Radisson Blu Hotel Latvija 26. stāvā! Iespēja rezervēt vietu pie galdiņa, izbaudīt ekskluzīvu svētku bufeti, baudīt izklaides programmu un diskotēku līdz pat rītam. Un protams vērot svētku salūtu no labākā skatu punkta pilsētā! Cena – 100-120 Ls (142.29-170.74 Eur). Iespēja arī apmeklēt tikai diskotēku, pēc pulksten 01:00 cena 10.54 Ls / 15.00 Eur. Informācija par galdiņa rezervāciju +371 67772288 vai mājas lapā www.skylinebar.lv.

Viesnīcas Radisson Blu Hotel Latvija Lobby bar piedāvā iesildīties svētku svinībām ar gardiem kokteiļiem, savukārt 1. janvāra rītā Lobby bar strādās jau no pulksten 10:00 un piedāvās gardas brokastis izturīgākajiem Jaunā gada sagaidītājiem.


Radisson Blu Rīdzene Hotel laipni aicina svinēt Jauno gadu elegantajā restorānā Piramīda – izcila svētku bufete, glāze dzirkstošā vīna katram viesim, svētku loterija un iespēja sagaidīt Jauno gadu uz viesnīcas jumta. Cena 70.28 Ls/ 100.00 Eur. Vairāk informācijas interneta vietnē www.restaurantpiramida.lv.

Svini Jauno gadu pašā pilsētas centrā – Radisson Blu Elizabete Hotel restorānā C.U.T., 31. decembrī – lieliska svētku bufete visām gaumēm, welcome drink, loterija ar Santa Claus, DJ. Informācija par galdiņu rezervāciju – www.restaurantcut.lv.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 05.05.2024 Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 01.05.2024 Strūklakas modināšana TUKUMĀ Tukuma TIC
Kā katru gadu arī šoreiz pulcēsimies 1. maijā, lai modinātu strūklaku, kopā priecātos un sagaidītu silto pavasari. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.78768992sec.