Ceļojumu apdrošināšana

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv piedāvā iegādāties ceļojumu apdrošināšanu par īpaši izdevīgu cenu – ar 30% atlaidi jebkuram ceļojumu galamērķim. Polises iegāde notiek on-line režīmā un paņem 5 minūtes laika. Apmaksu var veikt ar jebkuras bankas kredītkarti/debetkarti vai Swedbank, SEB, Citadeles vai Nordea internetbankās. Uzreiz pēc pakalpojumu apmaksas, polise tiek nosūtīta uz Jūsu norādīto e-pasta adresi, kā arī papildus tiek piedāvāta iespēja to lejupielādēt.

Atlaide ceļojumu polisēm tiek nodrošināta sadarbībā ar kompāniju Baltijas Apdrošināšanas Nams.
LV | RU

Tālrunis jautājumiem: +371 67080421

Biežāk uzdotie jautājumi:

Kas ir ceļojumu apdrošināšana?

Ceļojumu apdrošināšana ir apdrošināšanas veids, kas sedz ārzemju ceļojuma laikā radušos zaudējumus, kas saistīti ar medicīniskās palīdzības sniegšanu, nelaimes gadījumiem, bagāžas aizkavēšanos, bojāšanu vai nozaudēšanu.

Kādus riskus sedz ceļojumu apdrošināšanas polise?

Vienkāršākā – pamata ceļojumu apdrošināšanas polise sedz izdevumus medicīniskās palīdzības saņemšanai, kā arī kompensē medicīniskā transporta izmantošanu. Atkarībā no ceļojuma galamērķa un paredzamajām izklaidēm, ceļojumu apdrošināšanas polisi iespējams papildināt ar kādu no papildu pakalpojumiem – nelaimes gadījumu apdrošināšanu, ceļojumu pārtraukšanas vai atcelšanas apdrošināšanu, privātās civiltiesiskās atbildības apdrošināšanu, kā arī juridiskās palīdzības apdrošināšanu.

Kas ietekmē ceļojumu apdrošināšanas polises cenu?

Ceļojumu apdrošināšanas polises cena jeb apdrošināšanas prēmijas lielums ir atkarīgs no izvēlētās apdrošināšanas programmas, ceļojuma galamērķa, paredzamās atpūtas rakstura, kā arī apdrošinājuma summas. Iegādājoties ceļojumu apdrošināšanu grupu ceļojumiem vai bērniem, tiek piemērotas atlaides.

Kā var norēķināties par ceļojumu apdrošināšanas polises iegādi?

Par ceļojumu apdrošināšanas polises pirkumu portālā polise.ban.lv var norēķināties, izmantojot VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, American Express kredītkarti vai debetkarti. Pieejami norēķini ar pārskaitījumu, izmantojot kādu no populārākajām interneta bankām – Nordea internetbanku, SEB Ibanku, Citadele internetbanku vai arī Swedbankas Bank Link sistēmu. Ceļojumu apdrošināšana stāsies spēkā nekavējoties apmaksas brīdī vai arī citā Tevis norādītājā datumā. Ceļojumu apdrošināšanas polises piegāde tiek veikta nekavējoties apmaksas brīdī. Tu to saņemsi savā e-pastā kopā ar rēķinu. Ceļojumu apdrošināšanas polisi iespējams lejupielādēt uzreiz pēc apmaksas veikšanas.

Kā rīkoties, ja ceļojuma laikā noticis negadījums?

Lai saņemtu ceļojumu apdrošināšanas atlīdzību, notiekot nelaimes gadījumam, nekavējoties – tiklīdz tas iespējams, bet ne vēlāk kā 24 stundu laikā, jāsaņem nepieciešamā medicīniskā palīdzība. Gada laikā pēc negadījuma jāvēršas Baltijas Apdrošināšanas Namā, kur jāuzrāda apdrošināšanas polise un jāaizpilda atlīdzības pieteikuma veidlapa. Tai jāpievieno visi iespējamie negadījumu pamatojošie dokumenti – izraksts no slimnieka medicīnas kartes, darba nespējas lapas kopija, invaliditātes izziņa un citi dokumenti.