TŪRISMA BIZNESS | Bizness

RateHawk iepazīstināja savus partnerus Latvijā ar 2023. gada rezultātiem

RateHawk.com, tiešsaistes sistēma viesnīcu, aviobiļešu un transfēru rezervēšanai ceļojumu profesionāļiem, iepazīstināja savus Latvijas partnerus ar 2023. gada rezultātiem un dalījās nozares ieskatos un rezervēšanas tendencēs.
Uzņēmums Rīgā pulcēja 80 vietējos tūrisma nozares profesionāļus. (90 bildes)

Viesus sveica Darja Romanova, biznesa attīstības vadītāja Baltijas un Ziemeļvalstīs, un Jānis Romans, biznesa attīstības vadītājs Latvijā. 2023. gads RateHawk bija spēcīgs: uzņēmuma neto rezervāciju vērtība Baltijas reģionā palielinājās par X2 salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu. Platformai izdevās palielināt piegādātāju skaitu par 35% un tiešo viesnīcu līgumu skaitu par 32% salīdzinājumā ar iepriekšējā gada periodu.

Pašlaik RateHawk nodrošina piekļuvi vairāk nekā 2,5 miljoniem naktsmītņu iespēju, kas ir par 38% vairāk nekā iepriekšējā gadā. Starp nozīmīgiem atjauninājumiem, kas tika ieviesti 2023. gadā, ir vairāki produktu jauninājumi.

Pirmkārt, viesnīcu atlases rīks tika pilnībā pārveidots. Tagad tajā ir īpaša veidne, kur var viegli pievienot viesnīcu numurus un cenas tieši no viesnīcas lapas vietnē RateHawk. Atsaucoties uz RateHawk, aģenti, kas izmanto jauno atlases rīku, uzrāda labāku reklāmguvumu līmeni un var izveidot profesionāla izskata dokumentu, ievērojami ietaupot laiku. Gandrīz 40% mūsu partneru regulāri izmanto šo funkciju.

Otrkārt, RateHawk ieviesa vīzu kuponu rīku; tagad kuponus ar rezervācijas informāciju var viegli lejupielādēt no aģenta konta un pievienot vīzas pieteikumam.

Treškārt, visa 2023. gada laikā RateHawk turpināja koncentrēties uz visplašākā satura nodrošināšanu partneriem, palielinot viesnīcu atsauksmju skaitu par 18%. Tādējādi platforma tagad nodrošina vairāk nekā 136 miljonus pārbaudītu atsauksmju par viesnīcām, dzīvokļiem un citām naktsmītnēm visā pasaulē.

Visbeidzot, platforma testē jaunu maksājumu risinājumu, izmantojot Open Banking, kas nodrošinās ātrāku apstrādi un lielāku darījumu drošību.

Darja Romanova, RateHawk biznesa attīstības vadītāja Baltijas un Ziemeļvalstīs, komentēja: "Mums 2023. gads bija īpašs, jo pirmo reizi septiņu gadu vēsturē RateHawk veica zīmola maiņu un atjaunināja savu vizuālo identitāti, logotipu un stratēģisko koncepciju. Kopš darbības uzsākšanas 2016. gadā RateHawk no B2B viesnīcu rezervēšanas sistēmas ir kļuvis par modernu platformu, kas piedāvā vienu no plašākajiem viesnīcu piedāvājumiem tirgū un nodrošina visaptverošu ceļojumu pakalpojumu spektru. Tomēr šīs attīstības virzītājspēks vienmēr ir bijusi RateHawk aizraušanās ar tādu rīku veidošanu, kas palīdzētu ceļojumu aģentiem pilnveidot savu lomu. Ņemot vērā pozitīvās prognozes attiecībā uz 2024. gadu, kas sola pilnīgu tūrisma nozares atveseļošanos līdz līmenim pirms pandēmijas, mēs uzskatām, ka tūrisma profesionāļiem mūsu pakalpojumi tagad ir nepieciešami vairāk nekā jebkad agrāk. Tādējādi viņi var stāties pretī pieaugošajam pieprasījumam, būdami pilnībā aprīkoti un pilnvaroti. Mēs joprojām esam pilnībā apņēmušies izstrādāt rīkus un tehnoloģijas, kas ceļojumu profesionāļiem sniedz iespējas un palīdz viņiem efektīvi vadīt savu uzņēmējdarbību."

Saskaņā ar RateHawk datiem ceļojumu nozare Baltijas reģionā atgūst pašapziņu, un ceļotāji ir atsākuši plānot savus ceļojumus jau iepriekš. Latvijas tūrisma aģentūru veikto rezervāciju dati liecina, ka 2023. gadā vidējais rezervēšanas periods ir palielinājies par 23% – līdz 28 dienām.

Neraugoties uz to, ka nav vērojamas būtiskas izmaiņas vidējā darījumu vērtībā (pieaugums par 2 procentpunktiem, salīdzinot ar iepriekšējo gadu), tā joprojām ir salīdzinoši augsta un ir visaugstākā Baltijas reģionā – 762 eiro.

Attiecībā uz visvairāk rezervētajiem galamērķiem pieprasījuma struktūrā dominē Eiropas valstis. Starp 15 visvairāk rezervētajiem galamērķiem Polija, Lietuva, Beļģija, Zviedrija un Nīderlande ir uzrādījušas ievērojamu rezervāciju skaita pieaugumu, sekojot tradicionāli populārākajām valstīm, piemēram, Vācijai, Spānijai, Francijai un Itālijai.

ASV joprojām ir pieprasītākais tālsatiksmes galamērķis, savukārt AAE joprojām ir vadošais galamērķis Tuvajos Austrumos.

Jānis Romans, RateHawk biznesa attīstības vadītājs Latvijā, komentēja: "RateHawk spēcīgais piedāvājums, kas piedāvā viesnīcas, lidojumus un transfērus, atbilst dažādu tūrisma speciālistu vajadzībām visā reģionā. Mēs augstu vērtējam uzticību, ko mūsu partneri izrāda RateHawk. Mēs ar nepacietību gaidām iespēju palīdzēt veicināt vietējās ceļojumu nozares turpmāku izaugsmi."

Pirms semināra viesi varēja parunāt savā starpā, bet vēlāk tika aicināti noskatīties filmu kinozālē. Kopējais RateHawk partneru skaits ir pārsniedzis 62 000 partneru visā pasaulē. Platforma nodrošina ceļojumu profesionāļiem vairāk nekā 2,5 miljonus izmitināšanas iespēju, kā arī aviobiļetes no vairāk nekā 400 aviokompānijām, tostarp vairāk nekā 150 zemo budžetu aviokompānijām, un transfērus vairāk nekā 150 valstīs.

RateHawk partneriem ir pieejama mobilā aplikācija, kas atbalsta iOS un Android ierīces. Tās lejupielāžu skaits ir pārsniedzis 66 500. Par RateHawk RateHawk ir inovatīva B2B rezervēšanas platforma, ko izstrādājis ASV uzņēmums Emerging Travel Group. Tā piedāvā viesnīcas, lidojuma biļetes, transfērus, auto nomu un citus ar ceļošanu saistītus pakalpojumus.

RateHawk misija ir piedāvāt lietotājiem vislabākās cenas jebkura veida ceļojumu pakalpojumiem jebkurā vietā. RateHawk saviem klientiem piedāvā 2,5 miljonus viesnīcu no vairāk nekā 86 000 naktsmītņu, ar kurām noslēgti tiešie līgumi, un no 230 vairumtirgotājiem; lidojuma biļetes no vairāk nekā 400 aviokompānijām; un transfērus vairāk nekā 150 valstīs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.83399391sec.